Wyjazdy studenckie, obozy studenckie
Opinie o wyjazdach do: Grecja

Opinie o wyjazdach do: Grecja


Filtruj:
Kraj: Wszystkie | Austria | Czechy | Bułgaria | Grecja | Czarnogóra | Węgry | Chorwacja | Słowacja

Autor Termin Opinia
Dominika

Pobyt w terminie
od 2016-08-20
do 2016-08-31.
Greckie wakacje - Olympic Beach

Najlepsze greckie wakacje :)

Nie podpisujcie

Pobyt w terminie
od 2016-08-20
do 2016-08-31.
Greckie wakacje - Olympic Beach

Ok

Szegedyn

Pobyt w terminie
od 2016-08-04
do 2016-08-15.
Greckie wakacje - Olympic Beach

Idealne miejsce na letni odpoczynek. Hotel kamerlany położony nieopodal od tętniącego życiem centrum. Smaczne jedzenie. Woda w morzu cieplutka. Długie plaże, na których każdy znajdzie miejsce dla siebie.

Radek

Pobyt w terminie
od 2016-08-04
do 2016-08-15.
Greckie wakacje - Olympic Beach

Fajne miejsce, świetni ludzie, szansa na nowe przyjaźnie. Pozytywnie spędzony czas. Zapamiętam wyjazd jako wyjątkowy ;)

Kain

Pobyt w terminie
od 2016-08-04
do 2016-08-15.
Greckie wakacje - Olympic Beach

Miło

Kinga

Pobyt w terminie
od 2016-08-04
do 2016-08-15.
Greckie wakacje - Olympic Beach

Świetne miejsce, wspaniali ludzie, niezapomniane chwile :) Polecam gorąco Olimpic Beach w Grecji :)

Nata

Pobyt w terminie
od 2016-08-04
do 2016-08-15.
Greckie wakacje - Olympic Beach

Dobry autobus, fajni ludzie, integracja uczestników,świetny i kontaktowy pilot, blisko na plażę, ciekawe wycieczki

Anna

Pobyt w terminie
od 2015-09-16
do 2015-09-27.
Greckie wakacje - Paralia

Bardzo udany wyjazd. Pobyt w atrakcyjnej miejscowości za nieduże pieniądze. Bardzo sympatyczni ludzie i przemiła pani pilot. Fajne wczasy zarówno dla ostrych imprezowiczów jak i dla tych którzy chcą spokojnie poleniuchować. Polecam!

Katarzyna

Pobyt w terminie
od 2015-09-16
do 2015-09-27.
Greckie wakacje - Paralia

Cały wyjazd oceniam dosyć pozytywnie. Nieco męcząca była podróż i kilkugodzinne postoje. Duży wybór wycieczek fakultatywnych pozwolił każdemu wybrać coś dla siebie.

Agnieszka

Pobyt w terminie
od 2015-09-16
do 2015-09-27.
Greckie wakacje - Paralia

Super atmosfera i ludzie. Wielki plus za organizację i oczywiście przecudowną pilotkę ! Integracja na plaży, gry, zabawy.

Patka

Pobyt w terminie
od 2015-09-16
do 2015-09-27.
Greckie wakacje - Paralia

Super klimat, ludzie, imprezy cały czas, wyjazd megaa, polecam każdemu!!

Maciej

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Polecam, najlepszy pilot jak do tej pory za granicą, a za granicę bujam się od 13 roku życia. Spoko program, świetna atmosfera, dobre jedzenie. Szkoda tylko, że tak krótko ;)

Paweł

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Najlepiej samemu pojechac i się przekonac :D . Polecam !!! :D

Magdalena

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Super ludzie, świetna praca pilotki Goni, piękne widoki i imprezy na plaży! To się nazywa wakacje :)

klarnecista Filip

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Gorąco polecam każdemu wyjazd do Paralii! Można się świetnie zabawić, poznać super ludzi, zobaczyć piękne widoki, generalnie niezapomniane przeżycia. Jedne z najlepszych wakacji, na jakich kiedykolwiek byłem :)

AAA

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Warte polecenia! :) ekipa super a pilotka Gosia jeszcze lepsza :D

Radek

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Jeśli marzysz o tygodniowym melanżu, ciekawych wycieczkach i słonecznej plaży to możesz od razu się zdecydować na ten wyjazd. Ciekawa i wyluzowana kadra sprawi, że się zintegrujesz z innymi uczestnikami wyjazdu. W skrócie polecam 7,776/10 ;)

Ajka

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Super towarzystwo, przepiękna Grecja, wspaniała zabawa oraz najlepszy pilot jakiego znam. Gorąco polecam !

Nat

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Zdecydowanie polecam, nie ma czasu żeby się nudzić ;)

A

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Polecam tą wycieczkę, Grecja jest piękna, można poznać wielu fajnych ludzi i naprawdę się pobawić. Pilotka Gonia jest super, dba o to, żeby każdy dobrze się czuł na wyjeździe, bardzo fajnie organizuje czas tak, że nikt się nie nudzi.

Damian

Pobyt w terminie
od 2015-08-05
do 2015-08-16.
Greckie wakacje - Paralia

Wyjazd był świetny. Zarówno dla osób, które chciały coś zwiedzić, jak i dla tych, które chciały się dobrze bawić :) zdecydowanie polecam, można poznać dużo ludzi, nawiązać fajne znajomości itd. Pozdrowienia dla Kuby i Arka

Anna

Pobyt w terminie
od 2015-08-05
do 2015-08-16.
Greckie wakacje - Paralia

Fajny klimat, super ludzie:) do zobaczenia za rok!

Feliks

Pobyt w terminie
od 2015-08-05
do 2015-08-16.
Greckie wakacje - Paralia

Polecam wyjazd, naprawdę warto. Dla leniwych przyzwoite plaże a dla chcących zwiedzić grecję dostępne fajne wycieczki do klasztorów meteory i Aten.

Klaudia

Pobyt w terminie
od 2015-08-05
do 2015-08-16.
Greckie wakacje - Paralia

Wyjazd super! Organizacyjnie rewelacja! Na pewno skorzystam z tego biura jeszcze w przyszłości

S.

Pobyt w terminie
od 2015-07-29
do 2015-08-09.
Greckie wakacje - Paralia

Bardzo ciekawy wyjazd dla osób chcących zwiedzić Grecję ze względu na bogatą ofertę wycieczek fakultatywnych jak i dla imprezowiczów, ponieważ Paralia dysponuje przynajmniej dwoma klubami na poziomie oraz kilkoma innymi lokalami z parkietem przy plaży oraz szeregiem tawern i barów, które żyją do około 2-3 w nocy.

Mateusz

Pobyt w terminie
od 2015-07-29
do 2015-08-09.
Greckie wakacje - Paralia

Paralia i Grecja bez dwóch zdań dają radę. Jeśli dołączyć do tego imprezową ekipę, naprawdę nie będziecie się nudzić. Dla ludzi preferujących zwiedzanie i widoki, również nie zabraknie wrażeń. Ofert i ciekawych miejsc do zobaczenia jest cała masa. Polecam!

Wojciech

Pobyt w terminie
od 2015-07-29
do 2015-08-09.
Greckie wakacje - Paralia

Polecam.

Wojciech

Pobyt w terminie
od 2015-07-29
do 2015-08-09.
Greckie wakacje - Paralia

Paralia to super miejsce na wakacje o ile się nie boimy wysokich temperatur. Świetna ekipa, plaża i ewentualnie dodatkowe wycieczki to wszystko czego potrzeba, aby dobrze spędzić czas :)

Kasia

Pobyt w terminie
od 2015-07-29
do 2015-08-09.
Greckie wakacje - Paralia

Przepiękne widoki! Bogaty program wycieczek fakultatywnych. Polecam!!!

Andrzej

Pobyt w terminie
od 2014-09-12
do 2014-09-23.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Było dobrze.

Grecja

Pobyt w terminie
od 2014-09-12
do 2014-09-23.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Bardzo sympatyczna opieka pilota. Miła obsługa hotelowa. Opis oferty zgadzał się w 100% z rzeczywistością.

Paulina

Pobyt w terminie
od 2014-09-12
do 2014-09-23.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Dobra zabawa i świetne warunki w przyzwoitej cenie. Wyjazd warty polecenia ;D

Ola

Pobyt w terminie
od 2014-09-12
do 2014-09-23.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Osobie, która waha się nad tym, czy pojechać mogę doradzić, żeby nie zastanawiała się tylko jechała w ciemno - wszyscy dobrze się bawią, bez względu na zainteresowania, charakter, itp. po prostu każdy znajdzie coś dla siebie :)

Katarzyna

Pobyt w terminie
od 2014-08-20
do 2014-08-31.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Polecam wszystkim skorzystac z wyjazdu w takiej formie, mimo tego, że jazda autokarem to ok.30 godz, ale warto! Zawsze można poznac nowych ludzi, miło spędzic czas z większym gronem osób i cieszyc się razem wakacjami w pięknych, gorących miejscach.

Marta

Pobyt w terminie
od 2014-08-20
do 2014-08-31.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Super wyjazd, ekstra lokalizacja. Szczerze polecam :)

Joanna

Pobyt w terminie
od 2014-08-20
do 2014-08-31.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Wyjazd udany, wróciliśmy mega zmęczeni więc na nudę nie ma co narzekać i "przypaleni" więc słońca nie zabrakło :D Fajni ludzie, Polecam Ize jako pilotkę !!!!

Magda

Pobyt w terminie
od 2014-08-20
do 2014-08-31.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Dobra organizacja, świetny hotel i wspaniała pilotka :)

Patrycja

Pobyt w terminie
od 2014-08-20
do 2014-08-31.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Polecam.

Patrycja

Pobyt w terminie
od 2014-08-20
do 2014-08-31.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Wyjazd wyśmienity dla studentów, ludzi młodych! Dużo różnych propozycji zabaw, imprez. Pilot, kierowcy autokaru, właściciele apartamentu mile nastawieni, pokoje bardzo zadbane. Warto pojechać! :)

Grzegorz

Pobyt w terminie
od 2014-08-13
do 2014-08-24.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Świetni ludzie i dobra zabawa w stosunkowo taniej i imprezowej części Grecji.

Paulina

Pobyt w terminie
od 2014-08-13
do 2014-08-24.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Wyjazd z biurem podrózy travel student to super sprawa, można poznać dużo wspaniałych ludzi, dobrze się zabawić i przy okazji zwiedzić nowe miejsca. Polecam !

Paulina

Pobyt w terminie
od 2014-08-06
do 2014-08-17.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Wyjadz ok,Paralia troche daleko od centrum(Katerini), gdzie tak naprawde dopiero tętniło życie. Hotel przyjemny,dobrze wyposażony, z pysznymi sniadaniami i panią która dbała zawsze o czyste ręczniki i pościel... Pani Pilot starałą sie dbać o wszytsko, informować o tym co bedzie sie działo kazdego wieczora i odpowiadać na wszytskie pytania...

nikita

Pobyt w terminie
od 2014-07-30
do 2014-08-10.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

wyjazd ogólnie oceniam na 4,5; hotel super, dojazd do miejsca docelowego i powrót był bezpieczny, czas mile spędzony z grupą, polecam ;)

Sylwia i Adrian

Pobyt w terminie
od 2014-08-06
do 2014-08-17.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Wyjazd super bo ludzie byli super. Ogólnie miejsce godne polecenia Paralia daje radę.

Grzegorz/Andrzej :)

Pobyt w terminie
od 2014-08-06
do 2014-08-17.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Bardzo dobra organizacja wyjazdu, możliwość poznania świetnych ludzi zabawa przez cały dzień(%) :)

Jakub (Andrzej)

Pobyt w terminie
od 2014-08-06
do 2014-08-17.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Wyjazd bardzo pozytywny. Żal było wyjeżdżać. Polecam szczególnie skosztować potraw w greckiej tawernie u znajomych właściciela. Nie wyjdziecie głodni ani spragnieni.

Pleśniak

Pobyt w terminie
od 2014-08-06
do 2014-08-17.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Bardzo dobra i sprawna organizacja wyjazdu. Super klimat w hotelu, głownie za sprawą sympatycznego właściciela. Proponuję zapytać się pilotki Izy o greckiego Krzysia Krawczyka ;-) Dobre jedzenie w knajpach - schabowe są! Polecam rybki w knajpie tuż przy porcie. Nie bać się i jechać

Kornelia

Pobyt w terminie
od 2014-08-06
do 2014-08-17.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Wspaniała miejscówka, super klimat w hotelu. Dobre i tanie żarełko na mieście. Cudowni kierowcy i pilotka, która zapewniała dużo wieczornych atrakcji. Pogoda meeega.

Anna

Pobyt w terminie
od 2014-07-30
do 2014-08-10.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Rewelacyjny wyjazd. Biuro spisało się na "szóstkę z plusem".


Kontakt
  • Tel.: 22 203-48-97, 22 378-16-00
  • Kom.: 509-960-719
© by turystykastudencka.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opublikowane oferty nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu art. 66 § 1 KC