Wyjazdy studenckie, obozy studenckie
Opinie o wyjazdach do: Czechy

Opinie o wyjazdach do: Czechy


Filtruj:
Kraj: Wszystkie | Austria | Czechy | Bułgaria | Grecja | Czarnogóra | Węgry | Chorwacja | Słowacja

Autor Termin Opinia
Justyna

Pobyt w terminie
od 2016-04-29
do 2016-05-03.
Majówka w Pradze + muzeum piwa Staropramen

Piękne miasto , świetna atmosfera i rewelacyjni ludzie ! Przepis na udany studencki wyjazd :)

Michał

Pobyt w terminie
od 2016-04-29
do 2016-05-03.
Majówka w Pradze + muzeum piwa Staropramen

Fajny wyjazd, dużo do zobaczenia i miłe ceny :D. Wyjazd doskonały dla ludzi którzy uwielbiają zwiedzać i chodzić po mieście. A jak szczęście dopisze do świetna grupa z którą można się świetnie bawić po godzinach !!!

Atomowy_jogurt_zagłady

Pobyt w terminie
od 2016-04-29
do 2016-05-03.
Majówka w Pradze + muzeum piwa Staropramen

Moje wrażenia z wyjazdu są pozytywne. Bez wątpienia majówkowy wypad do Pragi pozostanie na długo w mej pamięci. Opieka pilota na wysokim poziomie, organizacja też na plus, cena wyjazdu przystępna. Myślę, że oferta jest wara polecenia.

Błażej

Pobyt w terminie
od 2016-04-29
do 2016-05-03.
Majówka w Pradze + muzeum piwa Staropramen

Polecam urokliwe miejsce, wspaniali ludzie a przede wszystkim wszędzie dobre czeskie piwo!!!

S.

Pobyt w terminie
od 2016-04-29
do 2016-05-03.
Majówka w Pradze + muzeum piwa Staropramen

Bardzo fajny wyjazd, wszystko dobrze zorganizowane, żal było wracać.

xyz

Pobyt w terminie
od 2016-02-14
do 2016-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Bardzo fajny wyjazd jeśli ktoś lubi zimowe sporty.

Karol

Pobyt w terminie
od 2015-12-30
do 2016-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

Fajna atmosfera, fajni ludzie :D Wyjazd zaliczam do udanych w 100%

Kinga

Pobyt w terminie
od 2015-12-30
do 2016-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

Wyjazd bardzo udany naprawdę polecam

M

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-02.
Sylwester w Czecach - Jablonec (Ski Safari) 2015

Organizacja na 6+, sala sylwestrowa super. Do zobaczenia kolejny raz.

Miś

Pobyt w terminie
od 2015-12-30
do 2016-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

Bardzo fajny wyjazd, ludzie pozytywnie nastawieni na inne osoby oraz codzienna integracja z innymi

Ireneusz

Pobyt w terminie
od 2015-12-30
do 2016-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

Polecam wyjazd sylwestrowy do Liberca. Byliśmy zakwaterowani obok parku wodnego i rozrywki Babylon ;)

K.

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-02.
Sylwester w Czecach - Jablonec (Ski Safari) 2015

fajny wyjazd, hotel zadbany, smaczne jedzenie. Polecam!

Slon

Pobyt w terminie
od 2015-12-30
do 2016-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

Wielksza szkoda, z powodu braku sniegu. Pilotka Pierwsza Klasa.

Adam

Pobyt w terminie
od 2015-12-30
do 2016-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

Dobrze zorganizowany wyjazd, w milej atmosferze z sympatyczną pilotką. Polecam :)

Magicman

Pobyt w terminie
od 2015-12-30
do 2016-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

P-O-L-E-C-A-M !

Sandra

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-02.
Sylwester w Czecach - Jablonec (Ski Safari) 2015

Super wyjazd ! Polecam :)

Natalia

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-02.
Sylwester w Czecach - Jablonec (Ski Safari) 2015

Super wyjazd, świetna organizacja i najlepsza pilotka Gosia!

Byq

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-02.
Sylwester w Czecach - Jablonec (Ski Safari) 2015

Ok

Zet

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-02.
Sylwester w Czecach - Jablonec (Ski Safari) 2015

Pomimo braku śniegu super organizacja - duża liczba dodatkowych atrakcji, fajne imprezy no i wstaniałe towarzystwo. Do zobaczenia na wakacjach :)

Sandra

Pobyt w terminie
od 2015-04-30
do 2015-05-03.
Majówka w Pradze + muzeum piwa Staropramen

Całkiem spoko dla osób, które chcą poimprezować i przy tym pozwiedzać :)

Rafał

Pobyt w terminie
od 2015-02-16
do 2015-02-22.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Przyjemna atmosfera oraz dużo pozytywnej energii.

Rafał

Pobyt w terminie
od 2015-02-16
do 2015-02-22.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

ALKOHOLIZACJA :)

Arek

Pobyt w terminie
od 2015-02-10
do 2015-02-16.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Zdecydowanie polecam! Bardzo fajny wyjazd - sympatyczna Pani Pilot, fajna ekipa no i oczywiście super warunki do jazdy na nartach!

Marta

Pobyt w terminie
od 2014-12-28
do 2015-01-03.
Sylwester w Czechach - Jablonec (Na Baste)

Fajny wyjazd łączący jazdę na desce/nartach z poznaniem nowych ludzi. Jest to też alternatywa dla zwykłego Sylwestra :)

Łapa

Pobyt w terminie
od 2014-12-31
do 2015-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

Jeżeli warunki pogodowe są odpowiednie, polecam wyjazd, ale dla osób z niskim budżetem, gdyż za te pieniądze nie spędzi się gdzie indziej sylwestra w górach

Domin

Pobyt w terminie
od 2014-12-28
do 2015-01-03.
Sylwester w Czechach - Jablonec (Na Baste)

profesjonalna organizacja, świetny klimat, wspaniali ludzie

J.

Pobyt w terminie
od 2014-12-28
do 2015-01-03.
Sylwester w Czechach - Jablonec (Merkur)

Sylwester godny polecenia każdemu - dobry hotel położony obok starówki, świetny bal sylwestrowy w dużym gronie w klimatycznej sali oraz różnorodne stoki narciarskie.

Gall Anonim

Pobyt w terminie
od 2014-12-31
do 2015-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

nie no, polecam

Zuzanna

Pobyt w terminie
od 2014-12-31
do 2015-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

Wyjazd bardzo fajny, pilotki bardzo sympatyczne i pozytywnie zakręcone, Sylwester dobrze zorganizowany, pogoda dla narciarzy mogłaby być lepsza, no ale nikt nic nie poradzi na to, że zima w tym roku oszczędza na śniegu ;)

Mariusz

Pobyt w terminie
od 2014-12-28
do 2015-01-03.
Sylwester w Czechach - Jablonec (Merkur)

Jeżeli nie masz ochoty ogarniać znajomych i zajmować się na urlopie kłótniami kiedy i o której wreszcie gdzieś się ruszmy z tego hotelu!, zapisz się na wyjazd z turystykastudencka.pl

Paulina

Pobyt w terminie
od 2014-12-28
do 2015-01-03.
Sylwester w Czechach - Jablonec (Merkur)

Nie byłam do końca pozytywnie nastawiona do tego wyjazdu, aczkolwiek wszystko okazało się odwrotnie. Nie mam nic do zarzucenia. Co prawda trochę mało jeździliśmy na stokach ale to wynikało z warunków pogodowych. Polecam ;) pozdrawiam całą ekipę z wyjazdu !



Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Pojadę jeszcze raz ;)

Łukasz M

Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Wyjazd super, polecam gorąco, atmosfera studencka ale każdymoże znaleść coś dla siebie

MS

Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Świetnie! Super ludzie, super klimat wyjazdu:).

Ela

Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

3 rożne stoki i bardzo fajnie, gdyż po 2 dniach jeden mógłby się już znudzić. Tanvaldsky Spicak dla każdego, Jested już dla bardziej wprawnych, Harrachov - dużo ludzi, ale szeroki stok Delta i fajny widok na skocznie. Ciekawa wycieczka do Pragi z wesołym czeskim przewodnikiem mówiącym w języku polskim. Ogólnie pozytywnie, tylko miasteczko Jablonec zdaje się zupełnie wymarłe.

Kuba

Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Polecam wszystkim młodym ludziom o studenckim podejściu do życia.

Joanna

Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Cudowne ferie! Wszystko profesjonalnie zorganizowane, świetni ludzie i białe szaleństwo :) Polecam!

Angelika

Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Bardzo przyjemny wyjazd,świetni ludzie, dobre warunki. Polecam każdemu.

Fantastycznie

Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Fantastyczny wyjazd!

Katarzyna

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Pradze

Było sympatycznie, fajnie i naprawdę mozna zwiedzić miasto poza imprezowaniem ;), luźna , fajna atmosfera. Warto było, i niedrogo :)))

robert

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Czechach - Liberec

ogolnie bylo spoko:d

Michał

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-02.
Sylwester w Czechach - Jablonec

wyjazd ok.

Angela

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Pradze

Organizacja na wysokim poziomie. Duża swoboda i sielanka, ogólnie mega zajebista wyprawa :D

Krzysztof

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Czechach - Liberec

Ciekawe imprezy i wyjścia integracyjne. Sylwester zorganizowany w świetnym miejscu z dobrą muzyką. Dobrze nastawieni i ogarnięci przewodnicy. Dużo wolnego czasu do własnego wykorzystania. Ogólnie dobrze zorganizowany wyjazd żeby sobie odpocząć, lub wyjechać ze znajomymi.

Paweł

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-02.
Sylwester w Czechach - Jablonec

Bardzo polecam wyjazd. Warto.

Kamil

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Czechach - Liberec

Sympatyczni piloci, dbający o uczestników. Fajna przygoda. Szkoda tylko, że śnieg nie dopisał w tym roku - jednak nie można za to winić organizatorów :)

Kuba Skowro

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Czechach - Liberec

Ok

Jo

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Pradze

Wszystko poszło według planu. Świetna, studencka atmosfera, można się dobrze zabawić. Koszty niskie jak na standardy. Serdecznie polecam;)

Joanna

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Czechach - Liberec

super

Kasia

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Czechach - Liberec

Przyjazna atmosfera, spoko ludzie, impreza sylwestrowa w fajnym oryginalnym klimacie, pomocni piloci. Jak na te pieniądze - wyjazd naprawdę godny polecenia ;)

Gosia

Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Praga City Trip

Organizacja na wysokim poziomie, miłe zaskoczenie hotelem,

Ewa

Pobyt w terminie
od 2013-11-08
do 2013-11-11.
Praga City Trip

Świetna organizacja, zgrana ekipa, zero przymusu, dużo swobody.Świetny kontakt z pilotem. Jestem zachwycona :)

Damian

Pobyt w terminie
od 2013-11-08
do 2013-11-11.
Praga City Trip

GIT

Agata

Pobyt w terminie
od 2013-11-08
do 2013-11-11.
Praga City Trip

Wyjazd uważam za bardzo udany. Pilot spisał się jak zwykle super. Jest to mój drugi wyjazd z Turystyka Studencką i na pewno nie ostatni.

Ewelina

Pobyt w terminie
od 2013-11-08
do 2013-11-11.
Praga City Trip

Bardzo fajnie zorganizowany wyjazd, sporo atrakcji, mimo szybkiego tempa można dobrze wypocząć, polecam :)

Z.

Pobyt w terminie
od 2009-07-11
do 2009-07-24.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Wyjazd zdecydowanie warty polecenia. Ciepło, tanio - idealne miejsce na wakacje.

Michał

Pobyt w terminie
od 2009-07-20
do 2009-08-02.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Słońce, plaża, zimna Zagorka i super towarzystwo. Czegoś ktoś potrzebuje więcej?

kuba

Pobyt w terminie
od 2012-12-28
do 2013-01-02.
Sylwester de Lux w Czechach (Ski Safari) - Jablonec

Wspaniale powitany nowy rok. Wyjazdy z Travel Student polecam wszystkim!

Artur

Pobyt w terminie
od 2013-04-30
do 2013-05-05.
Majówka w Pradze

godne polecenia

en

Pobyt w terminie
od 2013-04-30
do 2013-05-05.
Majówka w Pradze

Super wyjazd, świetnie się bawiłam, poznałam bardzo fajnych ludzi :)

kamil

Pobyt w terminie
od 2013-04-30
do 2013-05-05.
Majówka w Pradze

Fajny wyjazd, ciekawe miasto, dużo rzeczy, które watro zwiedzić. Polecam

Karol

Pobyt w terminie
od 2013-04-30
do 2013-05-05.
Majówka w Pradze

Wyjazd był bardzo udany jednak szkoda, że tak szybko się skończył. Ceny wyjazdów z tego biura podróży są jak dla mnie rewelacyjne. Już zbieram na kolejny :D Wszystkim niezdecydowanym polecam wyjazdy z tym biurem podróży.


Kontakt
  • Tel.: 22 203-48-97, 22 378-16-00
  • Kom.: 509-960-719
© by turystykastudencka.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opublikowane oferty nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu art. 66 § 1 KC