Wyjazdy studenckie, obozy studenckie
Opinie o wyjazdach do: Węgry

Opinie o wyjazdach do: Węgry


Filtruj:
Kraj: Wszystkie | Austria | Czechy | Bułgaria | Grecja | Czarnogóra | Węgry | Chorwacja | Słowacja

Autor Termin Opinia
Sylwia

Pobyt w terminie
od 2015-12-29
do 2016-01-03.
Sylwester w Budapeszcie - Wiedeń + Poprad (2015)

polecam swietnie sie wybawilam na imprezie sylwestrowej. napewno skorzystam jeszcze raz :

Patrycja

Pobyt w terminie
od 2015-12-29
do 2016-01-03.
Sylwester w Budapeszcie - Wiedeń + Poprad (2015)

Ciekawie zorganizowany wyjazd, dużo zwiedzania, sporo różnych atrakcji oraz wiele czasu wolnego według swojego uznania. Dobrze zaplanowany dzień oraz super organizatorka wyjazdu, która dbała zawsze o dobrą zabawę, polecam!

Emilia

Pobyt w terminie
od 2015-12-29
do 2016-01-03.
Sylwester w Budapeszcie - Wiedeń + Poprad (2015)

Wyjazd mogę zaliczyć do bardzo udanych. Dobra organizacja, świetna atmosfera. Gorąco polecam!

Ewa

Pobyt w terminie
od 2015-12-29
do 2016-01-03.
Sylwester w Budapeszcie - Wiedeń + Poprad (2015)

Debiutancki wyjazd z turustyką studencką jak najbardziej udany. W planach oczywiście kolejne!;)

Iga

Pobyt w terminie
od 2015-12-29
do 2016-01-03.
Sylwester w Budapeszcie - Wiedeń + Poprad (2015)

Mega pozytywny wyjazd, nie ma mozliwosci zeby sie nudzic, dobrze zorganizowane zwiedzanie i odpoczynek ;)

Łukasz

Pobyt w terminie
od 2015-04-30
do 2015-05-03.
Budapeszt + Wiedeń + Zakole Dunaju

Ciekawa opcja na zobaczenie 2 odmiennych i interesujących stolic.

ANNA M

Pobyt w terminie
od 2015-04-30
do 2015-05-03.
Budapeszt + Wiedeń + Zakole Dunaju

Fantastycznie zorganizowany wyjazd, krótki bo tylko 3 dni, ale mega intensywny, czas wykorzystany maksymalnie jak to tylko możliwe. Wielkie dzięki dla Izabeli za opiekę i pokazanie zarówno Wiednia jak i Budapesztu z pięknej strony. Robimy rondo i mam nadzieję, że do zobaczenia niebawem na kolejnych wyjazdach :)

Joanna

Pobyt w terminie
od 2015-04-30
do 2015-05-03.
Budapeszt + Wiedeń + Zakole Dunaju

Wyjazd zorganizowany ok,przewodniczka zawsze pomocna. Wszystko przebiegało bez problemów.

Dana

Pobyt w terminie
od 2015-04-30
do 2015-05-03.
Budapeszt + Wiedeń + Zakole Dunaju

Serdecznie polecam! Wspaniałe emocje i wspomnienia.

Luiza

Pobyt w terminie
od 2015-04-30
do 2015-05-03.
Budapeszt + Wiedeń + Zakole Dunaju

Wyjazd zacny. Klimat tworzą ludzie - tych nie brakowało! Może nie odpoczęłam, bo weekend intensywny, ale dzięki godzinowym salwom śmiechu na pewno, ze zmarszczkami, pożyję parę lat dłużej :)

Edyta

Pobyt w terminie
od 2014-12-29
do 2015-01-03.
Sylwester w Budapeszcie + Wiedeń + Termy Poprad

Super wyjazd, sympatyczni uczestnicy, ciekawy program wycieczk, dobra cena i przesympatyczna pilotka!!

Kaja

Pobyt w terminie
od 2014-12-29
do 2015-01-03.
Sylwester w Budapeszcie + Wiedeń + Termy Poprad

Było świetnie, wspaniali ludzie, piękne wspomnienia, szalony sylwester! Na majówke jadę z wami!!

Kamila

Pobyt w terminie
od 2014-12-29
do 2015-01-03.
Sylwester w Budapeszcie + Wiedeń + Termy Poprad

Świetnie zorganizowany wyjazd po naprwdę studenckiej cenie. Dużo ciekawych atrakcji, mili ludzie. Polecam tę wycieczkę każdemu z gorącym sercem.

Magda

Pobyt w terminie
od 2014-11-07
do 2014-11-11.
City Trip - Wiedeń + Budapeszt

Polecam takie wyjazdy, można naprawdę wiele zobaczyć i poznać ciekawych ludzi.

Rafał

Pobyt w terminie
od 2014-11-07
do 2014-11-11.
City Trip - Wiedeń + Budapeszt

Świetna atmosfera, wspaniali ludzie, super wykorzystany czas! Polecam =)

Szymon

Pobyt w terminie
od 2014-11-07
do 2014-11-11.
City Trip - Wiedeń + Budapeszt

Bardzo udany wyjazd, polecam!

Marta

Pobyt w terminie
od 2014-11-07
do 2014-11-11.
City Trip - Wiedeń + Budapeszt

Ogólnie wyjazd bardzo fajny, niestety zbyt krótki pobyt w Wiedniu,hotel w dobrym standardzie.

M

Pobyt w terminie
od 2014-11-07
do 2014-11-11.
City Trip - Wiedeń + Budapeszt

Polecam jak najbardziej wyjazd do Budapesztu, za tą cenę mieliśmy dobry hotel przy metrze i dzięki temu znacznie większe możliwości co do zwiedzania.

Julia Shkuda

Pobyt w terminie
od 2014-04-29
do 2014-05-04.
Majówka w Budapeszcie

Wspaniały wyjazd! Niesamowite wrażenia!

Ewelina

Pobyt w terminie
od 2014-04-29
do 2014-05-04.
Majówka w Budapeszcie

Bardzo udana majówka za niewielkie pieniądze, to mój pierwszy wyjazd... i nie ostatni :) Jestem pozytywnie zaskoczona !

Bejbe

Pobyt w terminie
od 2014-04-29
do 2014-05-04.
Majówka w Budapeszcie

Było SUPER i chcę JESZCZE!!!!!!!!

Soho

Pobyt w terminie
od 2014-04-29
do 2014-05-04.
Majówka w Budapeszcie

Świetna przygoda, dużo atrakcji i miejsc do zwiedzania oraz mnóstwo ciekawych przeżyć. Hotel rewelacyjny szkoda tylko że daleko od centrum. Polecam ;)))

Dżasta

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Budapeszcie + Termy Poprad

Super wyjazd, super organizacja no i super ekipa :) Bardzo podobała mi się przerwa na Słowacji podczas której mieliśmy możliwość skorzystania z tamtejszych Term.

Madzia

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Budapeszcie + Termy Poprad

Świetna zabawa w miłym towarzystwie, piękne miasto, czego chcieć więcej ? Polecam wszystkim :))

Arturo

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Budapeszcie + Termy Poprad

Polecam zdecydowanie, organizacja z dbałością o podróżnych i wszystko w wesołej luźnej atmosferze.

Michał

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Budapeszcie + Termy Poprad

Myśle że za rok też się z Wami gdzieś wybiorę

Luiza

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Budapeszcie + Termy Poprad

Polecam jak najbardziej! Wyjazd bardzo dobrze zorganizowany. Autokar, hotel, pilot, przewodnik bez zarzutu. Bardzo ciekawy plan wyjazdu z wieloma atrakcjami. Rewelacyjna impreza sylwestrowa w hotelu. Na pewno wyjedziemy po raz kolejny z turystykastudencka.pl

Monika

Pobyt w terminie
od 2013-04-30
do 2013-05-05.
Majówka w Budapeszcie - hotel **** blisko metra

bylo fajnie


Kontakt
  • Tel.: 22 203-48-97, 22 378-16-00
  • Kom.: 509-960-719, 509-537-915
© by turystykastudencka.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opublikowane oferty nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu art. 66 § 1 KC