Wyjazdy studenckie, obozy studenckie
Opinie o wyjazdach do: Chorwacja

Opinie o wyjazdach do: Chorwacja


Filtruj:
Kraj: Wszystkie | Austria | Czechy | Bułgaria | Grecja | Czarnogóra | Węgry | Chorwacja | Słowacja

Autor Termin Opinia


Pobyt w terminie
od 2016-09-01
do 2016-09-10.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Super!

Alicja

Pobyt w terminie
od 2016-09-01
do 2016-09-10.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Miło spędzony czas.

Katarzyna

Pobyt w terminie
od 2016-08-18
do 2016-08-27.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Bardzo fajnie.



Pobyt w terminie
od 2015-09-17
do 2015-09-26.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Super pogoda, świetni ludzi i zwariowane imprezy.

Krzysztof Wu

Pobyt w terminie
od 2015-09-10
do 2015-09-19.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Jechać i nie marudzić, dobra zabawa:)

Barbara

Pobyt w terminie
od 2015-09-17
do 2015-09-26.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Rewelacyjny wyjazd! Swietne miasto, swietni ludzie, swietna organizacja. Zdecydowanie polecam!

Sebastian

Pobyt w terminie
od 2015-09-10
do 2015-09-19.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Miejsce warte zobaczenie, pełne atrakcji dla młodych ludzi. Warunki w hotelu jak na te ceny godne polecenia :)

Ja

Pobyt w terminie
od 2015-09-03
do 2015-09-12.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Wyjazd jak najbardziej sympatyczny, można było się pośmiać, opalić, zaszaleć, a przede wszystkim wypocząć w miłym gronie.

K

Pobyt w terminie
od 2015-08-20
do 2015-08-29.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Wyjazd świetny, piękna Chorwacja, super imprezy w klubach, wspaniałe morze - polecam :)

Eli

Pobyt w terminie
od 2015-08-13
do 2015-08-22.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Polecam, wszystkim. Bardzo dużo pięknych wspomnień, miasteczko cudowne, ludzie wspaniali. Po wyjeździe jestem zmęczona jeszcze bardziej, niż przed urlopem, ale oznacza to jedynie, że wakacje były UDANE! POLECAM! ;)

Monika

Pobyt w terminie
od 2015-08-13
do 2015-08-22.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Fantastyczne jest to, że ktoś pojechał sam, a wracał z dobrymi znajomymi. Świetni ludzie, cudowna zabawa do rana, dużo alkoholu, wytańczyłam się, poznałam fajnych ludzi ;) Żal było wracać.

łysy

Pobyt w terminie
od 2015-08-06
do 2015-08-15.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

jak co roku- milo, imprezowo, sypatycznie

Kasia

Pobyt w terminie
od 2015-08-06
do 2015-08-15.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Bardzo udany studencki wyjazd! Na pewno jeszcze raz skorzystam z ofert tego biura ;)

Anonim

Pobyt w terminie
od 2014-09-20
do 2014-09-29.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Duży standard pokoi w domkach. Fajne wycieczki fakultatywne. Dobra organizacja.

Michał

Pobyt w terminie
od 2014-09-20
do 2014-09-29.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Rewelacyjna oferta na wakacje! Dużo atrakcji na miejscu, przepiękne widoki i najlepsza studencka atmosfera !! :)

Katarzyna

Pobyt w terminie
od 2014-09-20
do 2014-09-29.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

ciekawe wycieczki fakultatywne dobrze zbilansowane z czasem wolnym, możliwość poznania nowych osób, nic tylko jeździć ;)

Sylwia

Pobyt w terminie
od 2014-09-20
do 2014-09-29.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Chorwacja to bajeczny kraj. Cudowne widoki, przejrzysta woda i wąski uliczki miasteczek. Wycieczki fakultatywne godne polecenia, zwłaszcza rejs między wyspami Kornati. Fajni ludzie i integracja na tarasie (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi). Bardzo sympatyczny pilot.

B

Pobyt w terminie
od 2014-09-20
do 2014-09-29.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Super miejscówka, Goran na poziomie, fajni ludzie

Kamil

Pobyt w terminie
od 2014-08-28
do 2040-09-06.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Świetny wyjazd. Wyjechałem W kilka osób a wróciłem z autokarem przyjaciół.

Anna

Pobyt w terminie
od 2014-08-28
do 2040-09-06.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Do pełni radości brakowało jedynie słońca, poza tym było super. Nowe znajomości, miasteczko.... cudnie :) Polecam

Robert

Pobyt w terminie
od 2014-08-28
do 2040-09-06.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Wyjazd według mnie był dobrze zorganizowany szkoda,że nie dało się go o dwa dni przedłużyć. Mogę z czystym sumieniem go zarekomendować innym osobom.

tyu

Pobyt w terminie
od 2014-08-28
do 2040-09-06.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Mimo nienajlepszej pogody, uważam, że wyjazd był po prostu EXTRA. Pilotka Ola ogarnięta i fajna, ludzie spoko, zakwaterowanie również (GORAN)

Sławomir

Pobyt w terminie
od 2014-08-28
do 2040-09-06.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Zaje..ście !!! :)

Ania

Pobyt w terminie
od 2014-08-28
do 2040-09-06.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Przepiękne widoki i bardzo dobra zabawa cały wyjazd :) Polecam!

Wojtek

Pobyt w terminie
od 2014-08-21
do 2014-08-30.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

ok

W.

Pobyt w terminie
od 2014-08-21
do 2014-08-30.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Miejsce cudowne i ciekawi ludzie.

Buq

Pobyt w terminie
od 2014-08-14
do 2014-08-23.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Super wyjazd, pozytywni ludzie, świetne widoczki :) Czego chcieć więcej? :) Polecam gorąco!



Pobyt w terminie
od 2014-08-14
do 2014-08-23.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Wyjazd bardzo super, zagrana ekipa, super pomysły na zabawę i integrację pilota.

Katarzyna

Pobyt w terminie
od 2014-08-14
do 2014-08-23.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Słońce, woda, luz... trochę za krótko jednak ;)ogółem wrażenia bardzo dobre! Ponadto piękna opalenizna i fajne zdjęcia :) i wspomnienia :D

Rodżer

Pobyt w terminie
od 2014-08-07
do 2014-08-16.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Polecam Vodice, cieakwe miejsce, świetne towarzystwo, dobra impreza!

Piotr

Pobyt w terminie
od 2014-08-07
do 2014-08-16.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Ogólnie wyjazd mi się b podobał mimo kilku wpadek organizacyjnych, fajnym pomysłem były wspólne wypady na plażę by się lepiej poznać, sprzyjało to większej integracji, dzięki czemu nie dominowały na wyjedzie grupy 2 lub 3 osobowe złożone z osób które się wcześniej już znały i razem przyjechały, tylko udało się poznać i zaprzyjaźnić z wieloma osobami i aż żal ze niektórzy mieszkają tak daleko od siebie.

Joanna

Pobyt w terminie
od 2014-08-07
do 2014-08-16.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Odpoczynek + zwiedzanie + impreza = Vodice... Fantastyczne:)!!!

Ola

Pobyt w terminie
od 2014-08-07
do 2014-08-16.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Można poznać super ludzi i świetnie się pobawić w klubach w Vodicach :)

Magdalena

Pobyt w terminie
od 2014-07-31
do 2014-08-09.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

!! To były i dalej są najlepsze wakacje w moim życiu, bo chociaż mija tydzień od powrotu ja dalej nie mogę przestać żyć tym wyjazdem i myślami jestem w Vodice..coś niesamowitego :)))

Sławomir

Pobyt w terminie
od 2014-07-31
do 2014-08-09.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Super wycieczka gorąco polecam :)

Bioły

Pobyt w terminie
od 2014-07-31
do 2014-08-09.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

gitara

Magda

Pobyt w terminie
od 2014-07-31
do 2014-08-09.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Świetny wyjazd w wyborowym towarzystwie!

Iwona

Pobyt w terminie
od 2014-07-31
do 2014-08-09.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Miejsce piękne,ludzie spoko:) Polecam:)

Hubert z ekipy młodych wilków z Bibionę

Pobyt w terminie
od 2014-04-26
do 2014-05-04.
Majówka w Chorwacji - Vodice

wyjazd rewelacja, cudowny klimayt i jeszcze cudowniejsi ludzie kocham Travel Student!!!!!!!!!!!!!!! konkurencja moze sie schować!!!!

Karolina

Pobyt w terminie
od 2013-08-23
do 2013-09-01.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Chorwacja nas urzekła, piękne widoki i wspaniale spędzony czas, również dzięki sympatycznemu towarzystwu :)

Kasia

Pobyt w terminie
od 2013-08-23
do 2013-09-01.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Polecam Vodice- male miasteczko ale bardzo imprezowe, plaza blisko, dno morza sliczne i super wycieczki fakultatywne, polecam rejs na wyspe Kornati :)

Adrian

Pobyt w terminie
od 2013-08-23
do 2013-09-01.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

dużo słońca, wina i... dziewczyn:) gorąco polecam!!

Justyna

Pobyt w terminie
od 2013-08-23
do 2013-09-01.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

cudowni ludzie, fantastyczne miejsce, niesamowity studencki klimat - już wiem co robię w wakacje za rok! :)

Paweł

Pobyt w terminie
od 2013-08-23
do 2013-09-01.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Wyjazd bardzo udany, klub Makina rządzi :)

Kasia

Pobyt w terminie
od 2013-08-16
do 2013-08-25.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Vodice to piękne miasto zarówno w dzień jak i w nocy. Wieczorami w centrum trochę za dużo ludzi, ale i tak było super. Wyjazd dość krótki ale polecam każdemu ;)

Pusio

Pobyt w terminie
od 2013-08-16
do 2013-08-25.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Polecam z całego serducha, obawiałem się trochę przed samym wyjazdem jak to będzie ale teraz wiem, że za rok jadę znowu!

Sylwia

Pobyt w terminie
od 2013-08-16
do 2013-08-25.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Rewelacyjny wyjazd! Przepiękny kraj, świetni ludzi, super imprezy! I love it!

Aleksandra

Pobyt w terminie
od 2013-08-16
do 2013-08-25.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Wyjazd pod każdym względem super, najbardziej zachęcam do zwiedzenia wodospadów Krka, bo są przepiękne widoki i taka odskocznia od słonej wody :)

Ewa

Pobyt w terminie
od 2013-08-09
do 2013-08-18.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Kocham Chorwację, byłam już drugi raz i zakochałam się jeszcze bardziej! Ania nasza pani pilot wspaniała :) kierowcy świetni ;) wszystko tak jak miało być! Ale najpiękniejszy był widok z okna na marinę, ta woda, łódeczki, słoneczko! Jednym słowem RAJ! Za rok jadę na 100% ;)

Dominik

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Wzorowa praca pilota! Pani Ania zawsze da rade, nawet przy skręconej kostce ogarniała wieczorne wyjścia i integracje, zawsze pomocna i dostęna, niezła sztuka z niej :-D . Stosunek jakości do ceny wyjazdu mistrzostwo świata. Polecam Vodice z TurystykąStudencką.

Magda

Pobyt w terminie
od 2013-08-09
do 2013-08-18.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Wyjazd fajny :) można dużo zobaczyć i odpocząć :D

Wycieczkowicz

Pobyt w terminie
od 2013-08-09
do 2013-08-18.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Wyjazd był super! Aby przetrwać podróż w autokarze (21h) trzeba zabrać ze sobą jakiś alkohol, bez tego nie idzie! Na miejscu równie spoko jak się ogarnie dobry apartament i ludzi, którzy w nim mieszkają. Wycieczki fakultatywne (rejs stateczkiem) też bardzo się podobał. Ogólnie polecam!

Paweł

Pobyt w terminie
od 2013-08-09
do 2013-08-18.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Co tu dużo pisać... Bierzcie najlepszych znajomych i jedźcie, gdyż to będą jedne z najgorętszych wakacji w waszym życiu.



Pobyt w terminie
od 2013-08-09
do 2013-08-18.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Piękne miasteczko, wspaniali ludzie, wspaniale imprezy, szkoda, że tak krótko

Anka

Pobyt w terminie
od 2013-08-09
do 2013-08-18.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Fajna atmosfera, sympatyczni ludzie, czysta woda, dużo zabawy.

Daniel

Pobyt w terminie
od 2013-08-09
do 2013-08-18.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

W Chorwacji najpiękniejsza była woda i jej przejrzystość, po prostu bajka! A sam wyjazd? Genialny, tak samo jak i ludzie! Polecam turystykę w 100%;D

Adam

Pobyt w terminie
od 2013-08-09
do 2013-08-18.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Wyjazd na propsie, jak mawia klasyk. Fajna ekipa, kozak kierowcy, mega pogodna i wiele, wiele innych rzeczy, które sprawiają że wyjazd był udany.

Mjakel

Pobyt w terminie
od 2010-08-20
do 2010-08-29.
Chorwacja w sierpniu - Vodice - budynek Damir

Piękne widoki, słońce, super integracja. Jeedyny minus - za krótki wyjazd i nie wszystkie noce się pamięta ;)

Kuba

Pobyt w terminie
od 2013-04-27
do 2013-05-05.
Słoneczna majówka w Chorwacji - Vodice + Budapeszt

Doskonały wyjazd w doskonałym towarzystwie.

Małgorzata

Pobyt w terminie
od 2013-04-27
do 2013-05-05.
Słoneczna majówka w Chorwacji - Vodice + Budapeszt

Polecam tą wycieczkę i inne wyjazdy. Wszystko dobrze zorganizowane, miła atmosfera i nie jest drogo. Pozdrawiam.

Ewa

Pobyt w terminie
od 2013-04-27
do 2013-05-05.
Słoneczna majówka w Chorwacji - Vodice + Budapeszt

Ciekawi ludzie, luźna atmosfera, wesoły pilot, słoneczna pogoda i piękne krajobrazy, to wszystko czego potrzeba, aby wypocząć! Polecam

Joanna

Pobyt w terminie
od 2013-04-27
do 2013-05-05.
Słoneczna majówka w Chorwacji - Vodice + Budapeszt

Było super!

H

Pobyt w terminie
od 2013-04-27
do 2013-05-05.
Słoneczna majówka w Chorwacji - Vodice + Budapeszt

Wspaniały wyjazd, cudowny klimat. Polecam ;)

Boguśka

Pobyt w terminie
od 2013-04-27
do 2013-05-05.
Słoneczna majówka w Chorwacji - Vodice + Budapeszt

Fajna organizacja, bardzo cierpliwy pilot, słońce i dobre chorwackie wino to sposób na udany wyjazd :-)

Beata

Pobyt w terminie
od 2013-04-27
do 2013-05-05.
Słoneczna majówka w Chorwacji - Vodice + Budapeszt

Wyjazd bez zarzutu, super ośrodek i opieka pilota! Świetnie się bawiłam i na pewno pojadę jeszcze raz z Travel Student :)


Kontakt
  • Tel.: 22 203-48-97, 22 378-16-00
  • Kom.: 509-960-719, 509-537-915
© by turystykastudencka.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opublikowane oferty nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu art. 66 § 1 KC