Wyjazdy studenckie, obozy studenckie
Opinie o wyjazdach do: Bułgaria

Opinie o wyjazdach do: Bułgaria


Filtruj:
Kraj: Wszystkie | Austria | Czechy | Bułgaria | Grecja | Czarnogóra | Węgry | Chorwacja | Słowacja

Autor Termin Opinia
Kinga

Pobyt w terminie
od 2016-09-02
do 2016-09-11.
Bułgaria - Złote Piaski - all inclusive

Wyjazd oceniam na plus. Organizacja dobra, pilot bardzo pomocny, dużo różnego rodzaju warsztatów. Jedzenie w hotelu bardzo dobre, darmowy drink bar, dużo fajnych imprez, ogólnie wyjazd godny polecenia. :)

MARTA

Pobyt w terminie
od 2016-08-26
do 2016-09-04.
Bułgaria - Złote Piaski - all inclusive

Megaaaa super wyjazd. Atmosfera, integracja i imprezki. Alkohol bez ograniczeń. Z całą pewnością mogę polecić ! <3

Norbert

Pobyt w terminie
od 2016-08-26
do 2016-09-04.
Bułgaria - Złote Piaski - all inclusive

Wyjazd bardzo pozytywny, droga autokarem nie straszna, ciekawi ludzie i zabawa 24/7, duże zaangażowanie pilotów i bardzo dobra organizacja

Niegi

Pobyt w terminie
od 2015-09-20
do 2015-09-29.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Ten wyjazd to coś co wyłamało mnie z rutyny dnia codziennego. Tak szalonej i świetnej zabawy mi brakowało. Albena Camp - to ciś co każdy student powinien przeżyć!!

Marcin

Pobyt w terminie
od 2015-09-21
do 2015-09-28.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Jeśli ktoś lubi sobie wypić, bawić od rana do... rana, poznać fajnych ludzi, to będzie usatysfakcjonowany. Ja jestem

Monia :D

Pobyt w terminie
od 2015-09-21
do 2015-09-28.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Meeeega wyjazd, super ludzie , tęsknię za Wami , chcę więcej, WIDZIMY SIĘ ZA ROK !!

N

Pobyt w terminie
od 2015-09-20
do 2015-09-29.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

polecam

Magda

Pobyt w terminie
od 2015-09-21
do 2015-09-28.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Bardzo polecam wyjazd! Ludzie, atmosfera jaką ludzie wprowadzali podczas wyjazdu sprawiły, że już tęsknię za wyjazdem. Za rok się widzimy :)

Zuzanna

Pobyt w terminie
od 2015-09-20
do 2015-09-29.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Bardzo dobra organizacja, świetne miejsce i fajna atmosfera. Polecam każdemu! (to nie ostatni mój wyjazd:))

Maciej

Pobyt w terminie
od 2015-09-20
do 2015-09-29.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Wyjazd na prawdę wspaniały! Poza długą drogą, poznałem świetnych ludzi oraz super spędziłem czas! Dzięki!

P.

Pobyt w terminie
od 2015-09-20
do 2015-09-29.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Myślę, że każdy student musi przeżyć taką przygodę, jaką jest student camp! Niesamowici ludzie, mega przyjazna kadra, no i oczywiście brak nudy. To była moja najlepsza decyzja w życiu!

AW20

Pobyt w terminie
od 2015-09-20
do 2015-09-29.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Najlepsza kadra, ludzie, zajebiste wspomnienia, polecam każdemu, a all inclusive na tym wyjeździe to super sprawa (mimo, że alkohole niedobre, a drinki za mocne, dało się przeżyć i dobrze bawić!) :D

Patryk

Pobyt w terminie
od 2015-09-21
do 2015-09-28.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Świetny wyjazd, świetni ludzie, świetna kadra, a do tego piękna pogoda! Czego chciec więcej?

Kamil

Pobyt w terminie
od 2015-09-20
do 2015-09-29.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Niesamowity wyjazd, który z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim ludziom, którzy chcą się świetnie bawić!

Piotr

Pobyt w terminie
od 2015-08-21
do 2015-08-30.
Bułgaria - Złote Piaski - all inclusive

Jak najbardziej polecam wyjazdy z tego biura, świetni ludzie, piloci, nikt się nie nudził, mnóstwo nowych znajomych, imprez tematycznych. Szkoda, że to tylko tydzień. Pozdrawiam uczestników

Ewa

Pobyt w terminie
od 2015-07-31
do 2015-08-09.
Bułgaria - Złote Piaski - all inclusive

Było super! Ludzie, którzy pojechali z nami byli świetni. Imprezy do rana, słońce non stop, ciepłe morze i dużo napojów wyskokowych :) polecam z całego serca!

Paulina

Pobyt w terminie
od 2015-07-31
do 2015-08-09.
Bułgaria - Złote Piaski - all inclusive

Świetni ludzie, super zabawa, miła atmosfera, wyjazd warty polecenia i powtórzenia !

Natalia

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Najlepszy wyjazd życia, to trzeba przeżyć, żadne słowa nie oddadzą całego klimatu.

Patrycja

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Mega wyjazd. Polecam każdemu ! Wszystko zgadzało się z tym co było napisane na stronie.

chmurku

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Najlepszy wyjazd w moim marnym życiu

Kornel

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Spoko

Angelo

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Polecam kazdemu wyjazdy studenckie nawet jak nie macie z kim jechać.

Michał

Pobyt w terminie
od 2014-09-19
do 2014-09-26.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

ogólnie OK :)

Damian

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Wyjazd świetny.Mnóstwo zajebistych ludzi i kompletny brak nudy. Tak się wszyscy wybawili, że zmęczeni wracali xD

Michał

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Gorąco polecam. Z waszą firmą zakoleguję się na ładne parę lat :)

Piotr

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Jak dotychczas najlepszy wyjazd na którym byłem! Jadę za rok!

cygan

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Super atmosfera, ludzie i okolica. Wypoczynek na 102!

Małgosia

Pobyt w terminie
od 2014-09-19
do 2014-09-26.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Ogólnie bardzo mi się podobało... wróciłam zadowolona z wyjazdu i nie mogę się doczekać następnego :)

Marcel

Pobyt w terminie
od 2014-09-19
do 2014-09-26.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Polecam wyjazd każdemu kto się waha wybrać, ja sam zdecydowałem się na niecały tydzień przed (ostatnie miejsca), ale jestem naprawdę zadowolony. Albena Camp to nie powtarzalny wyjazd, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie.

Anna

Pobyt w terminie
od 2014-08-07
do 2014-08-16.
Bułgaria - Złote Piaski - Zora - autokar

Było OK.

Kamil

Pobyt w terminie
od 2014-07-20
do 2014-07-31.
Bułgaria - Złote Piaski - Zora - autokar

było zajebiście ;) poleacam !

Iwona

Pobyt w terminie
od 2011-07-31
do 2011-08-13.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Świetna opieka,ludzie i miejsce. Nic dodać,nic ująć.Polecam:)

Maciej

Pobyt w terminie
od 2014-04-30
do 2014-05-05.
Bułgaria na wypasie - Ultra All Inclusive - samolot

Rewelacyjny wyjazd: Piloci dbali o uczestników - świetna opieka w organizacji pomocy medycznej podczas drobnego uszkodzenia kostki. Bardzo dobry hotel ze świetnym jedzeniem :), przepiękna miejscowość oraz rewelacyjna (i tania) wycieczka do delfinarium :)

Anna

Pobyt w terminie
od 2014-04-30
do 2014-05-05.
Bułgaria na wypasie - Ultra All Inclusive - samolot

Myślę, że powyższe informacje mówią same za siebie :D

K.

Pobyt w terminie
od 2014-04-30
do 2014-05-05.
Bułgaria na wypasie - Ultra All Inclusive - samolot

Ultra All Inclusive bije wszystkie oferty na głowę - jedzenia nie dało się przejeść, a alko lał się strumieniami :), do tego całodzienne animacje. Gorąco polecam.

Przemo

Pobyt w terminie
od 2013-08-21
do 2013-09-01.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Super wyjazd, fantastyczne miejsce, dobry klimacik, gorąco polecam! :D

Martyna

Pobyt w terminie
od 2013-08-21
do 2013-09-01.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Gorąco polecam wyjazdy z Travel Student ! Niesamowici ludzie , świetny kontakt z pilotem. Wycieczki organizowane profesjonalnie za małe pieniądze. Nic tylko jechać ! :D

Patryk

Pobyt w terminie
od 2013-08-21
do 2013-09-01.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Wyjazd dobrze zorganizowany. Sam Obzor bardzo fajny i tani, spokojnie można się opalać i leżakować całymi dniami. Pogoda gwarantowana ;).

Szymon

Pobyt w terminie
od 2013-08-21
do 2013-09-01.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Bułgaria Obzor jest świetnym miejscem, może nie ma wypasionych kurortów, jednakże pogoda rekompensuje wszystkie niedoskonałości. Fantastyczna atmosfera studecka i ciągle imprezowanie. Polecam również osobom, które chcą się trochę pobawić, jednak jadą same bez towarzystwa znajomych (na dokwaterownie). Integracja pełną parą, zaraz zlapiesz kontakt z innymi Obzorowiczami i na pewno nie będziesz czuł się sam.

Karolina

Pobyt w terminie
od 2013-08-21
do 2013-09-01.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Super organizacja i zgrana ekipa. Codzienny plażing, smażing. Piękny Nesebar. Pensjonat, obsługa, posiłki bez zarzutu. Następny wyjazd z turystyką w planach;D

ŁUKASZ

Pobyt w terminie
od 2013-08-21
do 2013-09-01.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Rewelacyjni ludzie i fenomenalna atmosfera!! Widzimy się za rok :) Polecam każdemu!

Sylwia

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Świetnie zorganizowany wyjazd zarówno dla młodszych jak i tych trochę starszych! Wspaniali ludzie, atmosfera, miejsce i super pilot wycieczki- Marta :)Polecam naprawdę wszystkim, to były moje najlepsze wakacje!!

Mrówa

Pobyt w terminie
od 2013-08-05
do 2013-08-16.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Wyjazd godny polecenia. Świetni ludzi, super miejcówka, ceny sprzyjające biednym studentom (: Tylko pakować walizki i do Obzoru! (:

Konrad

Pobyt w terminie
od 2013-08-12
do 2013-08-25.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Wyjazd idealny dla tych, którzy chcą się integrować i poznać nowych ludzi.

Karolina

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

polecam jechać parą a nawet pojedyńczym osoba bo ludzie są bardzo sympatyczni łatwo nawiązuje się znajomości dzieki programom jakie układa pilot nie ma czasu na nudę przy tak pięknej pogodzie i sympatycznemu miastu i ludziom na miejscu.

Justyna

Pobyt w terminie
od 2013-08-05
do 2013-08-16.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

wyjazd był OK

Karolina

Pobyt w terminie
od 2013-08-05
do 2013-08-16.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Super miejsce, cudowni ludzie, najlepsze driny ever!

Jakub

Pobyt w terminie
od 2013-08-05
do 2013-08-16.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Genialny wyjazd! Świetna zabawa oraz wspaniali ludzie! Naprawdę warto!

Paulina

Pobyt w terminie
od 2013-08-05
do 2013-08-16.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Super wakacje, w świetnym towarzystwie, za niską cenę:)

I.P.

Pobyt w terminie
od 2013-08-05
do 2013-08-16.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Wyjazd oceniam za bardzo pozytywny. Na pewno będę długo wspominała. Dużo fajnych, pomysłowych i otwartych młodych ludzi. I głownie dlatego wyjazd się udał. A co do spraw organizacyjnych to nie mam zastrzeżeń. Z chęcią skorzystam jeszcze z usług Travel Student. Pozdrawiam

P

Pobyt w terminie
od 2013-08-05
do 2013-08-16.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Bardzo podobał mi się wyjazd, pilotka angażowała się, aby nas zintegrować, chętnie pojadę na kolejny wyjazd za rok :)

Madzia

Pobyt w terminie
od 2013-08-01
do 2013-08-10.
Bułgaria, Albena - Super All Inclusive - autokarem

Fajne miejsce, fajny hotel, fajne all inclusive! ;) Dobra organizacja - polecam.

Karolina i Adam

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Zgrana ekipa, sympatyczna pilotka, piękne widoki i niezapomniane wspomnienia! ;) Polecamy!

Patrycja

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Droga do Obzoru jak najbardziej męcząca, ale jak już się tam dojedzie, to nie chce się wracać. Świetny i niezapomniany wyjazd.

Kuba

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Super wyjazd, fantastyczna organizacja :) Obzor polecam wszystkim :)

Maciek

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Wyjazd jak najbardziej zaliczam do udanych. Wybrzeże Bułgarii jest piękne i godne polecenia na tanie wakacje. Szczególnie z Turystyką Studencką. Świetna praca pilotki - zainteresowanie grupą, integracja, zabawy, itp; kierowcy także spełnili swoje zadanie w 100%. Jedyny minus to 9h w Budapeszcie. Niestety, takie wymagania odnośnie przerwy dla kierowców. POLECAM!!!

Beata

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Zajebiście

Łukasz

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Super, ekstra, wypas, cool:)

S.

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Piękne miejsce z przestrzenią bez przeludnienia i tańsze (jedzenie i drinki), niż w Złotych Piaskach czy Słonecznym Brzegu. SUPER!!!

Sławekdg

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Polecam wszystkim wyjazdy z turystyką studencką :D wspaniała zabawa, super wspomnienia ;)

Gabi

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Obzor polecam z całego serca :) super miejsce, z pensjonatu wszędzie jest blisko, dodatkowym atutem są ceny (idealne dla studenta) :)

Grzegorz

Pobyt w terminie
od 2013-07-20
do 2013-07-31.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Dobra organizacja, wzorowa praca pilota, brak zastrzeżeń do pensjonatu, wszystko na poziomie

Kamil

Pobyt w terminie
od 2013-07-20
do 2013-07-31.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Serdecznie polecam, niesamowity młodzieżowy klimat, wspólna zabawa do białego rana na plaży i w klubach.

Bat_On

Pobyt w terminie
od 2013-07-20
do 2013-07-31.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Wszystko na miejscu zgadzało się z opisem wyjazdu. Pokoje zadbane, duże, z klimą i balkonami. Jeśli chodzi o wyżywienie, to można było się najeść (z wyjątkiem 'chłodnika z mizerii') ;D Pogoda cały czas dopisywała. Do morza była blisko, niecałe 5 min, a nad morze...bar Just Pink, w którym drinki były tak tanie jak chyba nigdzie indziej. Ludzie na wyjeździe sympatyczni i ogarnięty Pilot ;P Udana wycieczka do Nesebaru, gdzie naprawdę warto jechać. Ceny na miejscu przystępne jeśli chodzi o jedzenie i alko :) Także zachęcam Wszystkich do wyjazdu.

Ewa

Pobyt w terminie
od 2013-07-20
do 2013-07-31.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Polecam Obzor jeśli ktoś chce odpocząć, opalić się, zaszaleć i poznać przesympatycznych ludzi :) ja sie zakochałam w tym miejscu i zamierzam tam wrócić:)

Klaudia

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Genialny wyjazd w pozytywnie zakręconym towarzystwie do tego plaża, morze, szaleństwa do białego rana i drinki z palemką... Istny wakacyjny raj !!

Marlena

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Było świetnie:DD

Aniuś

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu, poleciłabym każdemu kto planuje spędzić tanio i rewelacyjnie czas na wyjeździe za granicą. Ekipa trafiła się wspaniała, pełen energii i uśmiechu pilot który zagrzewał nas do gry w siatkę i innych dyscyplin sportowych oraz umysłowych, piękne krajobrazy, ciepłe morze i cóż chcieć więcej. Polecam każdemu a na pewno nie pożałujecie.

Martyna

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Ładna okolica, jeszcze lepsza pogoda i przede wszystkim świetni nowo poznani uczestnicy :)) Polecam!!

Ilona

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Otwartość i dobra integracja grupy, miłe (leniwe i aktywne) spędzanie czasu, wiele atrakcji i pozytywnych wrażeń!!! :)

Wojciech

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Krótko - za rok pierwszym miejscem gdzie będę szukał okazji na fajne wakacje będzie turystykastudencka.pl

Jagoda

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Bez porównania z wakacjami w Polsce, wakacje jak z filmu;)

Michał

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Jak najbardziej polecam wyjazd do Obzoru, super pogoda ciepła woda, piaszczyste plaże, mega imprezy i fajna organizacja całego wyjazdu :) A zawarte znajomości podczas wakacji z super ludźmi to najcenniejsza pamiątka :)

Ewelina

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Od samego początku wyjazd bardzo udany, poczynając od uprzejmości i otwartości kierowców,poprzez super pilota i rewelacyjną grupę :) z pośród moich trzech wyjazdów z biurem ten był najbardziej udany :D ale zdecydowanie za krótko ! :P

Kuba

Pobyt w terminie
od 2011-07-31
do 2011-08-13.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Obzor to zdecydowanie najlepsze miejsce na wakacje!

Paweł

Pobyt w terminie
od 2010-08-27
do 2010-09-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor, budynek Pavlova

Polecam, byłem 3 lata temu w Bułgarii, wakacje życia. Teraz jadę do Chorwacji :)


Kontakt
  • Tel.: 22 203-48-97, 22 378-16-00
  • Kom.: 509-960-719, 509-537-915
© by turystykastudencka.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opublikowane oferty nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu art. 66 § 1 KC