Wyjazdy studenckie, obozy studenckie
Opinie o wyjazdach do: Austria

Opinie o wyjazdach do: Austria


Filtruj:
Kraj: Wszystkie | Austria | Czechy | Bułgaria | Grecja | Czarnogóra | Węgry | Chorwacja | Słowacja

Autor Termin Opinia
MJJ

Pobyt w terminie
od 2016-03-11
do 2016-03-19.
Marcowe Free Ski Week w Austrii

Generalnie fajny wyjazd i tani.

Marek

Pobyt w terminie
od 2016-03-11
do 2016-03-19.
Marcowe Free Ski Week w Austrii

Dobry wyjazd - polecam zwłaszcza jeśli zależy ci na wyjeżdżeniu się.

Michał

Pobyt w terminie
od 2016-02-12
do 2016-02-20.
Ferie w Austrii - Ski Safarii

Wszystko dobrze zorganizowane. Jedzenie smaczne, szybki transport na stok. Reszta zależy od uczestników.

Jakub

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-03.
Sylwester w Austrii - Ski Safari + Wiedeń

Organizacja, opieka, warunki i, przede wszystkim, atmosfera - bez zarzutu! Życzę wszystkim takich wyjazdów, ahoj!

Magdalena

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-03.
Sylwester w Austrii - Ski Safari + Wiedeń

Super organizacja, hotel i atmosfera :)

Piotrek

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-03.
Sylwester w Austrii - Ski Safari + Wiedeń

Wspaniały wyjazd dla tych, którzy lubią wypoczywać aktywnie, chociaż nie tylko. Naładowałem baterie na nowy rok i w gronie ciekawych ludzi zdobyłem wspomnienia, których nie da się zapomnieć. Uwaga: po wyjeździe ciężko wrócić do rzeczywistości! ;D

Grzegorz

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-03.
Sylwester w Austrii - Ski Safari + Wiedeń

Rewelacyjna Pani pilot, bardzo fajny hotel i właściciele hotelu. Stoki, na których jeździliśmy, bardzo dobrze przygotowane mimo, że warunki atmosferyczne nie były najlepsze. Polecam

Bogdan (Borja)

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-03.
Sylwester w Austrii - Ski Safari + Wiedeń

Good environment, good organization, nice people, good attention. Buen rollo en general ;)

Maciuś

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-03.
Sylwester w Austrii - Ski Safari + Wiedeń

bunkrów nie ma, ale też jest zajebiście

Maciek

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-03.
Sylwester w Austrii - Ski Safari + Wiedeń

Polecam każdemu ten wyjazd, naprawdę warto. Zakwaterowanie i wyżywienie jest bardzo dobre. 3 regiony narciarskie wystarczą żeby się najeździc.

W.

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-03.
Sylwester w Austrii - Ski Safari + Wiedeń

Wyjazd z pewnością musi być zaliczony do udanych. Dobra organizacja, atmosfera, ludzie, warunki w hotelu. Ogólnie mega impreza od startu do powrotu! :)

Kamil - Wwa

Pobyt w terminie
od 2015-03-13
do 2015-03-21.
Free Ski Week w Austrii

Wszystko zgadzało się z opisem na stronie. Wyjazd bez zarzutów- wręcz rewelacja.

Grzegorz

Pobyt w terminie
od 2015-03-13
do 2015-03-21.
Free Ski Week w Austrii

Bardzo udany wyjazd, polecam wszystkim!

Mariusz

Pobyt w terminie
od 2015-03-13
do 2015-03-21.
Free Ski Week w Austrii

Polecam, dobry hotel, dobry kucharz, brak kolejek na stokach, ładnie przygotowane trasy, bardzo dobra organizacja, ciekawi ludzie.

Kw.

Pobyt w terminie
od 2015-03-13
do 2015-03-21.
Free Ski Week w Austrii

Świetny ośrodek, bardzo dobre wyżywienie. Przez 6 dni można najeździć jak przez cały rok - idealne warunki bez kolejek na stokach. No i do tego integracja przy wieczornych imprezach :)

Marcin

Pobyt w terminie
od 2015-03-13
do 2015-03-21.
Free Ski Week w Austrii

Bardzo fajny wyjazd, świetnie spędzony tydzień. Dużo jazdy na nartach, oraz doborowe towarzystwo, czego chcieć więcej:)

Małgorzata

Pobyt w terminie
od 2014-03-15
do 2014-03-23.
Free Ski Week w Austrii

Najlepszy wyjazd jakiego można oczekiwać za te pieniądze.

Michał

Pobyt w terminie
od 2014-03-15
do 2014-03-23.
Free Ski Week w Austrii

supeerrr

Kuba

Pobyt w terminie
od 2016-03-11
do 2016-03-19.
Zakończenie sezonu narciarskiego w Austrii

Idealny wyjazd na zakończenie sezonu narciarskiego. Polecam wszystkim!

Grzegorz Librant

Pobyt w terminie
od 2013-03-15
do 2013-03-23.
Zakończenie sezonu narciarskiego w Austrii

mój najlepszy urlop ever

Basia

Pobyt w terminie
od 2013-03-15
do 2013-03-23.
Zakończenie sezonu narciarskiego w Austrii

Ogólnie mi się podobało, większych zastrzeżeń nie mam, polecam;]

Basia

Pobyt w terminie
od 2013-03-15
do 2013-03-23.
Zakończenie sezonu narciarskiego w Austrii

Świetnie spędzony czas w miłym towarzystwie na niesamowitych stokach. Wspólnie spędzone wieczory wspominam równie miło. Dzięki


Kontakt
  • Tel.: 22 203-48-97, 22 378-16-00
  • Kom.: 509-960-719, 509-537-915
© by turystykastudencka.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opublikowane oferty nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu art. 66 § 1 KC