Wyjazdy studenckie, obozy studenckie
Opinie o wyjazdach studenckich

Opinie o wyjazdach studenckich


Filtruj:
Kraj: Wszystkie | Austria | Czechy | Bułgaria | Grecja | Czarnogóra | Węgry | Chorwacja | Słowacja

Autor Termin Opinia
Kinga

Pobyt w terminie
od 2016-09-02
do 2016-09-11.
Bułgaria - Złote Piaski - all inclusive

Wyjazd oceniam na plus. Organizacja dobra, pilot bardzo pomocny, dużo różnego rodzaju warsztatów. Jedzenie w hotelu bardzo dobre, darmowy drink bar, dużo fajnych imprez, ogólnie wyjazd godny polecenia. :)



Pobyt w terminie
od 2016-09-01
do 2016-09-10.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Super!

Alicja

Pobyt w terminie
od 2016-09-01
do 2016-09-10.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Miło spędzony czas.

MARTA

Pobyt w terminie
od 2016-08-26
do 2016-09-04.
Bułgaria - Złote Piaski - all inclusive

Megaaaa super wyjazd. Atmosfera, integracja i imprezki. Alkohol bez ograniczeń. Z całą pewnością mogę polecić ! <3

Norbert

Pobyt w terminie
od 2016-08-26
do 2016-09-04.
Bułgaria - Złote Piaski - all inclusive

Wyjazd bardzo pozytywny, droga autokarem nie straszna, ciekawi ludzie i zabawa 24/7, duże zaangażowanie pilotów i bardzo dobra organizacja

Dominika

Pobyt w terminie
od 2016-08-20
do 2016-08-31.
Greckie wakacje - Olympic Beach

Najlepsze greckie wakacje :)

Nie podpisujcie

Pobyt w terminie
od 2016-08-20
do 2016-08-31.
Greckie wakacje - Olympic Beach

Ok

Katarzyna

Pobyt w terminie
od 2016-08-18
do 2016-08-27.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Bardzo fajnie.

Szegedyn

Pobyt w terminie
od 2016-08-04
do 2016-08-15.
Greckie wakacje - Olympic Beach

Idealne miejsce na letni odpoczynek. Hotel kamerlany położony nieopodal od tętniącego życiem centrum. Smaczne jedzenie. Woda w morzu cieplutka. Długie plaże, na których każdy znajdzie miejsce dla siebie.

Radek

Pobyt w terminie
od 2016-08-04
do 2016-08-15.
Greckie wakacje - Olympic Beach

Fajne miejsce, świetni ludzie, szansa na nowe przyjaźnie. Pozytywnie spędzony czas. Zapamiętam wyjazd jako wyjątkowy ;)

Kain

Pobyt w terminie
od 2016-08-04
do 2016-08-15.
Greckie wakacje - Olympic Beach

Miło

Kinga

Pobyt w terminie
od 2016-08-04
do 2016-08-15.
Greckie wakacje - Olympic Beach

Świetne miejsce, wspaniali ludzie, niezapomniane chwile :) Polecam gorąco Olimpic Beach w Grecji :)

Nata

Pobyt w terminie
od 2016-08-04
do 2016-08-15.
Greckie wakacje - Olympic Beach

Dobry autobus, fajni ludzie, integracja uczestników,świetny i kontaktowy pilot, blisko na plażę, ciekawe wycieczki

Justyna

Pobyt w terminie
od 2016-04-29
do 2016-05-03.
Majówka w Pradze + muzeum piwa Staropramen

Piękne miasto , świetna atmosfera i rewelacyjni ludzie ! Przepis na udany studencki wyjazd :)

Michał

Pobyt w terminie
od 2016-04-29
do 2016-05-03.
Majówka w Pradze + muzeum piwa Staropramen

Fajny wyjazd, dużo do zobaczenia i miłe ceny :D. Wyjazd doskonały dla ludzi którzy uwielbiają zwiedzać i chodzić po mieście. A jak szczęście dopisze do świetna grupa z którą można się świetnie bawić po godzinach !!!

Atomowy_jogurt_zagłady

Pobyt w terminie
od 2016-04-29
do 2016-05-03.
Majówka w Pradze + muzeum piwa Staropramen

Moje wrażenia z wyjazdu są pozytywne. Bez wątpienia majówkowy wypad do Pragi pozostanie na długo w mej pamięci. Opieka pilota na wysokim poziomie, organizacja też na plus, cena wyjazdu przystępna. Myślę, że oferta jest wara polecenia.

Błażej

Pobyt w terminie
od 2016-04-29
do 2016-05-03.
Majówka w Pradze + muzeum piwa Staropramen

Polecam urokliwe miejsce, wspaniali ludzie a przede wszystkim wszędzie dobre czeskie piwo!!!

S.

Pobyt w terminie
od 2016-04-29
do 2016-05-03.
Majówka w Pradze + muzeum piwa Staropramen

Bardzo fajny wyjazd, wszystko dobrze zorganizowane, żal było wracać.

MJJ

Pobyt w terminie
od 2016-03-11
do 2016-03-19.
Marcowe Free Ski Week w Austrii

Generalnie fajny wyjazd i tani.

Marek

Pobyt w terminie
od 2016-03-11
do 2016-03-19.
Marcowe Free Ski Week w Austrii

Dobry wyjazd - polecam zwłaszcza jeśli zależy ci na wyjeżdżeniu się.

Michał

Pobyt w terminie
od 2016-02-12
do 2016-02-20.
Ferie w Austrii - Ski Safarii

Wszystko dobrze zorganizowane. Jedzenie smaczne, szybki transport na stok. Reszta zależy od uczestników.

xyz

Pobyt w terminie
od 2016-02-14
do 2016-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Bardzo fajny wyjazd jeśli ktoś lubi zimowe sporty.

Sylwia

Pobyt w terminie
od 2015-12-29
do 2016-01-03.
Sylwester w Budapeszcie - Wiedeń + Poprad (2015)

polecam swietnie sie wybawilam na imprezie sylwestrowej. napewno skorzystam jeszcze raz :

Karol

Pobyt w terminie
od 2015-12-30
do 2016-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

Fajna atmosfera, fajni ludzie :D Wyjazd zaliczam do udanych w 100%

Jakub

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-03.
Sylwester w Austrii - Ski Safari + Wiedeń

Organizacja, opieka, warunki i, przede wszystkim, atmosfera - bez zarzutu! Życzę wszystkim takich wyjazdów, ahoj!

Magdalena

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-03.
Sylwester w Austrii - Ski Safari + Wiedeń

Super organizacja, hotel i atmosfera :)

Kinga

Pobyt w terminie
od 2015-12-30
do 2016-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

Wyjazd bardzo udany naprawdę polecam

Piotrek

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-03.
Sylwester w Austrii - Ski Safari + Wiedeń

Wspaniały wyjazd dla tych, którzy lubią wypoczywać aktywnie, chociaż nie tylko. Naładowałem baterie na nowy rok i w gronie ciekawych ludzi zdobyłem wspomnienia, których nie da się zapomnieć. Uwaga: po wyjeździe ciężko wrócić do rzeczywistości! ;D

Patrycja

Pobyt w terminie
od 2015-12-29
do 2016-01-03.
Sylwester w Budapeszcie - Wiedeń + Poprad (2015)

Ciekawie zorganizowany wyjazd, dużo zwiedzania, sporo różnych atrakcji oraz wiele czasu wolnego według swojego uznania. Dobrze zaplanowany dzień oraz super organizatorka wyjazdu, która dbała zawsze o dobrą zabawę, polecam!

M

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-02.
Sylwester w Czecach - Jablonec (Ski Safari) 2015

Organizacja na 6+, sala sylwestrowa super. Do zobaczenia kolejny raz.

Grzegorz

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-03.
Sylwester w Austrii - Ski Safari + Wiedeń

Rewelacyjna Pani pilot, bardzo fajny hotel i właściciele hotelu. Stoki, na których jeździliśmy, bardzo dobrze przygotowane mimo, że warunki atmosferyczne nie były najlepsze. Polecam

Miś

Pobyt w terminie
od 2015-12-30
do 2016-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

Bardzo fajny wyjazd, ludzie pozytywnie nastawieni na inne osoby oraz codzienna integracja z innymi

Emilia

Pobyt w terminie
od 2015-12-29
do 2016-01-03.
Sylwester w Budapeszcie - Wiedeń + Poprad (2015)

Wyjazd mogę zaliczyć do bardzo udanych. Dobra organizacja, świetna atmosfera. Gorąco polecam!

Ireneusz

Pobyt w terminie
od 2015-12-30
do 2016-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

Polecam wyjazd sylwestrowy do Liberca. Byliśmy zakwaterowani obok parku wodnego i rozrywki Babylon ;)

K.

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-02.
Sylwester w Czecach - Jablonec (Ski Safari) 2015

fajny wyjazd, hotel zadbany, smaczne jedzenie. Polecam!

Slon

Pobyt w terminie
od 2015-12-30
do 2016-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

Wielksza szkoda, z powodu braku sniegu. Pilotka Pierwsza Klasa.

Bogdan (Borja)

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-03.
Sylwester w Austrii - Ski Safari + Wiedeń

Good environment, good organization, nice people, good attention. Buen rollo en general ;)

Adam

Pobyt w terminie
od 2015-12-30
do 2016-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

Dobrze zorganizowany wyjazd, w milej atmosferze z sympatyczną pilotką. Polecam :)

Maciuś

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-03.
Sylwester w Austrii - Ski Safari + Wiedeń

bunkrów nie ma, ale też jest zajebiście

Magicman

Pobyt w terminie
od 2015-12-30
do 2016-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

P-O-L-E-C-A-M !

Sandra

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-02.
Sylwester w Czecach - Jablonec (Ski Safari) 2015

Super wyjazd ! Polecam :)

Maciek

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-03.
Sylwester w Austrii - Ski Safari + Wiedeń

Polecam każdemu ten wyjazd, naprawdę warto. Zakwaterowanie i wyżywienie jest bardzo dobre. 3 regiony narciarskie wystarczą żeby się najeździc.

Natalia

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-02.
Sylwester w Czecach - Jablonec (Ski Safari) 2015

Super wyjazd, świetna organizacja i najlepsza pilotka Gosia!

Byq

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-02.
Sylwester w Czecach - Jablonec (Ski Safari) 2015

Ok

W.

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-03.
Sylwester w Austrii - Ski Safari + Wiedeń

Wyjazd z pewnością musi być zaliczony do udanych. Dobra organizacja, atmosfera, ludzie, warunki w hotelu. Ogólnie mega impreza od startu do powrotu! :)

Ewa

Pobyt w terminie
od 2015-12-29
do 2016-01-03.
Sylwester w Budapeszcie - Wiedeń + Poprad (2015)

Debiutancki wyjazd z turustyką studencką jak najbardziej udany. W planach oczywiście kolejne!;)

Iga

Pobyt w terminie
od 2015-12-29
do 2016-01-03.
Sylwester w Budapeszcie - Wiedeń + Poprad (2015)

Mega pozytywny wyjazd, nie ma mozliwosci zeby sie nudzic, dobrze zorganizowane zwiedzanie i odpoczynek ;)

Zet

Pobyt w terminie
od 2015-12-27
do 2016-01-02.
Sylwester w Czecach - Jablonec (Ski Safari) 2015

Pomimo braku śniegu super organizacja - duża liczba dodatkowych atrakcji, fajne imprezy no i wstaniałe towarzystwo. Do zobaczenia na wakacjach :)

Niegi

Pobyt w terminie
od 2015-09-20
do 2015-09-29.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Ten wyjazd to coś co wyłamało mnie z rutyny dnia codziennego. Tak szalonej i świetnej zabawy mi brakowało. Albena Camp - to ciś co każdy student powinien przeżyć!!

Mateusz

Pobyt w terminie
od 2015-09-16
do 2015-09-27.
Hiszpania - Costa Brava - Lloret de Mar

Wyjazd godny polecenia, świetne miejsce, wspaniali ludzie, dużo atrakcji, przemiły pilot. Nic tylko czekać do następnych wakacji by wyjechać gdzieś w Wami!

Marcin

Pobyt w terminie
od 2015-09-21
do 2015-09-28.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Jeśli ktoś lubi sobie wypić, bawić od rana do... rana, poznać fajnych ludzi, to będzie usatysfakcjonowany. Ja jestem

Anna

Pobyt w terminie
od 2015-09-16
do 2015-09-27.
Greckie wakacje - Paralia

Bardzo udany wyjazd. Pobyt w atrakcyjnej miejscowości za nieduże pieniądze. Bardzo sympatyczni ludzie i przemiła pani pilot. Fajne wczasy zarówno dla ostrych imprezowiczów jak i dla tych którzy chcą spokojnie poleniuchować. Polecam!



Pobyt w terminie
od 2015-09-17
do 2015-09-26.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Super pogoda, świetni ludzi i zwariowane imprezy.

Monia :D

Pobyt w terminie
od 2015-09-21
do 2015-09-28.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Meeeega wyjazd, super ludzie , tęsknię za Wami , chcę więcej, WIDZIMY SIĘ ZA ROK !!

Krzysztof Wu

Pobyt w terminie
od 2015-09-10
do 2015-09-19.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Jechać i nie marudzić, dobra zabawa:)

Katarzyna

Pobyt w terminie
od 2015-09-16
do 2015-09-27.
Greckie wakacje - Paralia

Cały wyjazd oceniam dosyć pozytywnie. Nieco męcząca była podróż i kilkugodzinne postoje. Duży wybór wycieczek fakultatywnych pozwolił każdemu wybrać coś dla siebie.

N

Pobyt w terminie
od 2015-09-20
do 2015-09-29.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

polecam

Magda

Pobyt w terminie
od 2015-09-21
do 2015-09-28.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Bardzo polecam wyjazd! Ludzie, atmosfera jaką ludzie wprowadzali podczas wyjazdu sprawiły, że już tęsknię za wyjazdem. Za rok się widzimy :)

Agnieszka

Pobyt w terminie
od 2015-09-16
do 2015-09-27.
Greckie wakacje - Paralia

Super atmosfera i ludzie. Wielki plus za organizację i oczywiście przecudowną pilotkę ! Integracja na plaży, gry, zabawy.

Zuzanna

Pobyt w terminie
od 2015-09-20
do 2015-09-29.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Bardzo dobra organizacja, świetne miejsce i fajna atmosfera. Polecam każdemu! (to nie ostatni mój wyjazd:))

Maciej

Pobyt w terminie
od 2015-09-20
do 2015-09-29.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Wyjazd na prawdę wspaniały! Poza długą drogą, poznałem świetnych ludzi oraz super spędziłem czas! Dzięki!

Barbara

Pobyt w terminie
od 2015-09-17
do 2015-09-26.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Rewelacyjny wyjazd! Swietne miasto, swietni ludzie, swietna organizacja. Zdecydowanie polecam!

P.

Pobyt w terminie
od 2015-09-20
do 2015-09-29.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Myślę, że każdy student musi przeżyć taką przygodę, jaką jest student camp! Niesamowici ludzie, mega przyjazna kadra, no i oczywiście brak nudy. To była moja najlepsza decyzja w życiu!

Patka

Pobyt w terminie
od 2015-09-16
do 2015-09-27.
Greckie wakacje - Paralia

Super klimat, ludzie, imprezy cały czas, wyjazd megaa, polecam każdemu!!

AW20

Pobyt w terminie
od 2015-09-20
do 2015-09-29.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Najlepsza kadra, ludzie, zajebiste wspomnienia, polecam każdemu, a all inclusive na tym wyjeździe to super sprawa (mimo, że alkohole niedobre, a drinki za mocne, dało się przeżyć i dobrze bawić!) :D

Patryk

Pobyt w terminie
od 2015-09-21
do 2015-09-28.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Świetny wyjazd, świetni ludzie, świetna kadra, a do tego piękna pogoda! Czego chciec więcej?

Kamil

Pobyt w terminie
od 2015-09-20
do 2015-09-29.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Niesamowity wyjazd, który z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim ludziom, którzy chcą się świetnie bawić!

Sebastian

Pobyt w terminie
od 2015-09-10
do 2015-09-19.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Miejsce warte zobaczenie, pełne atrakcji dla młodych ludzi. Warunki w hotelu jak na te ceny godne polecenia :)

Grażyna

Pobyt w terminie
od 2015-09-11
do 2015-09-20.
Bella Italia - Bibione

Wyjazd godny polecenia. Super atmosfera, bardzo fajni ludzie, wspaniała pilotka Iza, świetni kierowcy (zwłaszcza roztańczony Krzysztof) :D Wszystko zorganizowane, można i poleniuchować na plaży jak i imprezować :) POLECAM ;)

Katarzyna

Pobyt w terminie
od 2015-09-11
do 2015-09-20.
Bella Italia - Bibione

Wyjazd jak najbardziej udany, miłe miejsce, mili ludzi, fajna atmosfera.Polecam

Piotr

Pobyt w terminie
od 2015-09-11
do 2015-09-20.
Bella Italia - Bibione

Wyjazd zorganizowany bardzo dobrze, zakwaterowanie bardzo w porządku, blisko morza, trochę upierdliwi sąsiedzi, ale taka widocznie specyfika Włochów i ludzi jadących tam wypocząć ;) Świetna praca pilota wycieczki, potrafiącego dobrze zintegrować grupę. Ponadto kierowcy z dobrym poczuciem humoru potrafiący rozkołysać imprezę :D

Piotr

Pobyt w terminie
od 2015-09-11
do 2015-09-20.
Bella Italia - Bibione

Wyjazd bardzo dobrze zorganizowany. Apartamenty, które zamieszkiwaliśmy są bardzo ładne i przestronne jak na potrzeby studenckie. Atmosfera którą budowali uczestnicy wyjazdu była tak wspaniała, że nie pamiętasz nawet o swoich smutkach. Ogólnie polecam.

:P

Pobyt w terminie
od 2015-09-11
do 2015-09-20.
Bella Italia - Bibione

Odpowiednia propozycja dla osób chcących poleniuchować na plaży i poimprezować z młodymi ludźmi.

Monika

Pobyt w terminie
od 2015-09-04
do 2015-09-13.
Bella Italia - Bibione

Wyjazd godny polecenia. Wszystko zorganizowane, super pilotka Asia, świetni kierowcy, ogólnie jestem meeeeeeeeeeeeeega zadowolona! :D

Gabrysia P.

Pobyt w terminie
od 2015-09-04
do 2015-09-13.
Bella Italia - Bibione

Super atmosfera, bardzo fajni ludzie, wspaniała pani pilot, bardzo dobra lokalizacja, dobre warunki mieszkaniowe, bardzo udana wycieczka do Wenecji, świetni kierowcy.

Ja

Pobyt w terminie
od 2015-09-03
do 2015-09-12.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Wyjazd jak najbardziej sympatyczny, można było się pośmiać, opalić, zaszaleć, a przede wszystkim wypocząć w miłym gronie.

Weronika

Pobyt w terminie
od 2015-09-04
do 2015-09-13.
Bella Italia - Bibione

Polecam wyjazd, rewelacyjna organizacja i opieka pilota.

Woniu

Pobyt w terminie
od 2015-09-04
do 2015-09-13.
Bella Italia - Bibione

Jeżeli osoba nie ma problemu z długą wyprawa autokarem, to wyjazd na pewno bedzie milym wspomnieniem. Studenckie integracje sa codzienne, wycieczki z przewodnikami ciekawe, śmieszne. Pogoda dopisuje, piloci zawsze z pomyslami przez to wszystko szybko ucieka.

Piotr

Pobyt w terminie
od 2015-08-21
do 2015-08-30.
Bułgaria - Złote Piaski - all inclusive

Jak najbardziej polecam wyjazdy z tego biura, świetni ludzie, piloci, nikt się nie nudził, mnóstwo nowych znajomych, imprez tematycznych. Szkoda, że to tylko tydzień. Pozdrawiam uczestników

K

Pobyt w terminie
od 2015-08-20
do 2015-08-29.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Wyjazd świetny, piękna Chorwacja, super imprezy w klubach, wspaniałe morze - polecam :)

Szymon

Pobyt w terminie
od 2015-08-15
do 2015-08-26.
Czarnogóra - Budva

spoko

Eli

Pobyt w terminie
od 2015-08-13
do 2015-08-22.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Polecam, wszystkim. Bardzo dużo pięknych wspomnień, miasteczko cudowne, ludzie wspaniali. Po wyjeździe jestem zmęczona jeszcze bardziej, niż przed urlopem, ale oznacza to jedynie, że wakacje były UDANE! POLECAM! ;)

Maciej

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Polecam, najlepszy pilot jak do tej pory za granicą, a za granicę bujam się od 13 roku życia. Spoko program, świetna atmosfera, dobre jedzenie. Szkoda tylko, że tak krótko ;)

Paweł

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Najlepiej samemu pojechac i się przekonac :D . Polecam !!! :D

Monika

Pobyt w terminie
od 2015-08-13
do 2015-08-22.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Fantastyczne jest to, że ktoś pojechał sam, a wracał z dobrymi znajomymi. Świetni ludzie, cudowna zabawa do rana, dużo alkoholu, wytańczyłam się, poznałam fajnych ludzi ;) Żal było wracać.

Magdalena

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Super ludzie, świetna praca pilotki Goni, piękne widoki i imprezy na plaży! To się nazywa wakacje :)

klarnecista Filip

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Gorąco polecam każdemu wyjazd do Paralii! Można się świetnie zabawić, poznać super ludzi, zobaczyć piękne widoki, generalnie niezapomniane przeżycia. Jedne z najlepszych wakacji, na jakich kiedykolwiek byłem :)

AAA

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Warte polecenia! :) ekipa super a pilotka Gosia jeszcze lepsza :D

Radek

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Jeśli marzysz o tygodniowym melanżu, ciekawych wycieczkach i słonecznej plaży to możesz od razu się zdecydować na ten wyjazd. Ciekawa i wyluzowana kadra sprawi, że się zintegrujesz z innymi uczestnikami wyjazdu. W skrócie polecam 7,776/10 ;)

Ajka

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Super towarzystwo, przepiękna Grecja, wspaniała zabawa oraz najlepszy pilot jakiego znam. Gorąco polecam !

Nat

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Zdecydowanie polecam, nie ma czasu żeby się nudzić ;)

A

Pobyt w terminie
od 2015-08-12
do 2015-08-23.
Greckie wakacje - Paralia

Polecam tą wycieczkę, Grecja jest piękna, można poznać wielu fajnych ludzi i naprawdę się pobawić. Pilotka Gonia jest super, dba o to, żeby każdy dobrze się czuł na wyjeździe, bardzo fajnie organizuje czas tak, że nikt się nie nudzi.

Damian

Pobyt w terminie
od 2015-08-05
do 2015-08-16.
Greckie wakacje - Paralia

Wyjazd był świetny. Zarówno dla osób, które chciały coś zwiedzić, jak i dla tych, które chciały się dobrze bawić :) zdecydowanie polecam, można poznać dużo ludzi, nawiązać fajne znajomości itd. Pozdrowienia dla Kuby i Arka

łysy

Pobyt w terminie
od 2015-08-06
do 2015-08-15.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

jak co roku- milo, imprezowo, sypatycznie

Franek

Pobyt w terminie
od 2015-07-26
do 2015-08-09.
Eurotrip - Portugalia, 7+7

Było całkiem nieźle

Anna

Pobyt w terminie
od 2015-08-05
do 2015-08-16.
Greckie wakacje - Paralia

Fajny klimat, super ludzie:) do zobaczenia za rok!

Kasia

Pobyt w terminie
od 2015-08-06
do 2015-08-15.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Bardzo udany studencki wyjazd! Na pewno jeszcze raz skorzystam z ofert tego biura ;)

Feliks

Pobyt w terminie
od 2015-08-05
do 2015-08-16.
Greckie wakacje - Paralia

Polecam wyjazd, naprawdę warto. Dla leniwych przyzwoite plaże a dla chcących zwiedzić grecję dostępne fajne wycieczki do klasztorów meteory i Aten.

Klaudia

Pobyt w terminie
od 2015-08-05
do 2015-08-16.
Greckie wakacje - Paralia

Wyjazd super! Organizacyjnie rewelacja! Na pewno skorzystam z tego biura jeszcze w przyszłości

S.

Pobyt w terminie
od 2015-07-29
do 2015-08-09.
Greckie wakacje - Paralia

Bardzo ciekawy wyjazd dla osób chcących zwiedzić Grecję ze względu na bogatą ofertę wycieczek fakultatywnych jak i dla imprezowiczów, ponieważ Paralia dysponuje przynajmniej dwoma klubami na poziomie oraz kilkoma innymi lokalami z parkietem przy plaży oraz szeregiem tawern i barów, które żyją do około 2-3 w nocy.

Paula

Pobyt w terminie
od 2015-08-02
do 2015-08-13.
Hiszpania - Costa Brava - Lloret de Mar

super,polecam serdecznie :)

Mateusz

Pobyt w terminie
od 2015-07-29
do 2015-08-09.
Greckie wakacje - Paralia

Paralia i Grecja bez dwóch zdań dają radę. Jeśli dołączyć do tego imprezową ekipę, naprawdę nie będziecie się nudzić. Dla ludzi preferujących zwiedzanie i widoki, również nie zabraknie wrażeń. Ofert i ciekawych miejsc do zobaczenia jest cała masa. Polecam!

Wojciech

Pobyt w terminie
od 2015-07-29
do 2015-08-09.
Greckie wakacje - Paralia

Polecam.

Ewa

Pobyt w terminie
od 2015-07-31
do 2015-08-09.
Bułgaria - Złote Piaski - all inclusive

Było super! Ludzie, którzy pojechali z nami byli świetni. Imprezy do rana, słońce non stop, ciepłe morze i dużo napojów wyskokowych :) polecam z całego serca!

Wojciech

Pobyt w terminie
od 2015-07-29
do 2015-08-09.
Greckie wakacje - Paralia

Paralia to super miejsce na wakacje o ile się nie boimy wysokich temperatur. Świetna ekipa, plaża i ewentualnie dodatkowe wycieczki to wszystko czego potrzeba, aby dobrze spędzić czas :)

Paulina

Pobyt w terminie
od 2015-07-31
do 2015-08-09.
Bułgaria - Złote Piaski - all inclusive

Świetni ludzie, super zabawa, miła atmosfera, wyjazd warty polecenia i powtórzenia !

Kasia

Pobyt w terminie
od 2015-07-29
do 2015-08-09.
Greckie wakacje - Paralia

Przepiękne widoki! Bogaty program wycieczek fakultatywnych. Polecam!!!

Jan

Pobyt w terminie
od 2015-07-24
do 2015-08-04.
Hiszpania - Costa Brava - Lloret de Mar

Wyjazd fajny, tylko niestety cenowo wychodzi drogo.

Natalia

Pobyt w terminie
od 2015-07-06
do 2015-07-17.
Hiszpania - Costa Brava - Lloret de Mar

Wyjazd był super, super ludzie, super pilot, super miejsce, kluby najlepsze i morze przepiękne.

Sandra

Pobyt w terminie
od 2015-04-30
do 2015-05-03.
Majówka w Pradze + muzeum piwa Staropramen

Całkiem spoko dla osób, które chcą poimprezować i przy tym pozwiedzać :)

Łukasz

Pobyt w terminie
od 2015-04-30
do 2015-05-03.
Budapeszt + Wiedeń + Zakole Dunaju

Ciekawa opcja na zobaczenie 2 odmiennych i interesujących stolic.

ANNA M

Pobyt w terminie
od 2015-04-30
do 2015-05-03.
Budapeszt + Wiedeń + Zakole Dunaju

Fantastycznie zorganizowany wyjazd, krótki bo tylko 3 dni, ale mega intensywny, czas wykorzystany maksymalnie jak to tylko możliwe. Wielkie dzięki dla Izabeli za opiekę i pokazanie zarówno Wiednia jak i Budapesztu z pięknej strony. Robimy rondo i mam nadzieję, że do zobaczenia niebawem na kolejnych wyjazdach :)

Joanna

Pobyt w terminie
od 2015-04-30
do 2015-05-03.
Budapeszt + Wiedeń + Zakole Dunaju

Wyjazd zorganizowany ok,przewodniczka zawsze pomocna. Wszystko przebiegało bez problemów.

Dana

Pobyt w terminie
od 2015-04-30
do 2015-05-03.
Budapeszt + Wiedeń + Zakole Dunaju

Serdecznie polecam! Wspaniałe emocje i wspomnienia.

Luiza

Pobyt w terminie
od 2015-04-30
do 2015-05-03.
Budapeszt + Wiedeń + Zakole Dunaju

Wyjazd zacny. Klimat tworzą ludzie - tych nie brakowało! Może nie odpoczęłam, bo weekend intensywny, ale dzięki godzinowym salwom śmiechu na pewno, ze zmarszczkami, pożyję parę lat dłużej :)

Olga

Pobyt w terminie
od 2015-04-17
do 2015-04-26.
Free Ski Week - Włochy - Livigno - Mottolino, Carosello

Genialny termin na wyjazd - skipass free a słońce w pełni! Polecam bardzo!

Kamil - Wwa

Pobyt w terminie
od 2015-03-13
do 2015-03-21.
Free Ski Week w Austrii

Wszystko zgadzało się z opisem na stronie. Wyjazd bez zarzutów- wręcz rewelacja.

Grzegorz

Pobyt w terminie
od 2015-03-13
do 2015-03-21.
Free Ski Week w Austrii

Bardzo udany wyjazd, polecam wszystkim!

Mariusz

Pobyt w terminie
od 2015-03-13
do 2015-03-21.
Free Ski Week w Austrii

Polecam, dobry hotel, dobry kucharz, brak kolejek na stokach, ładnie przygotowane trasy, bardzo dobra organizacja, ciekawi ludzie.

Kw.

Pobyt w terminie
od 2015-03-13
do 2015-03-21.
Free Ski Week w Austrii

Świetny ośrodek, bardzo dobre wyżywienie. Przez 6 dni można najeździć jak przez cały rok - idealne warunki bez kolejek na stokach. No i do tego integracja przy wieczornych imprezach :)

Marcin

Pobyt w terminie
od 2015-03-13
do 2015-03-21.
Free Ski Week w Austrii

Bardzo fajny wyjazd, świetnie spędzony tydzień. Dużo jazdy na nartach, oraz doborowe towarzystwo, czego chcieć więcej:)

Rafał

Pobyt w terminie
od 2015-02-16
do 2015-02-22.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Przyjemna atmosfera oraz dużo pozytywnej energii.

Rafał

Pobyt w terminie
od 2015-02-16
do 2015-02-22.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

ALKOHOLIZACJA :)

Arek

Pobyt w terminie
od 2015-02-10
do 2015-02-16.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Zdecydowanie polecam! Bardzo fajny wyjazd - sympatyczna Pani Pilot, fajna ekipa no i oczywiście super warunki do jazdy na nartach!

Joanna

Pobyt w terminie
od 2015-02-07
do 2015-02-15.
Ferie na Słowacji

Super warunki narciarskie, nie ma czasu na nude. P.S. trzeba pilnować się autokaru, ponieważ w tym ośrodku brak realnego innego dojazdu gdziekolwiek.

Marta

Pobyt w terminie
od 2014-12-28
do 2015-01-03.
Sylwester w Czechach - Jablonec (Na Baste)

Fajny wyjazd łączący jazdę na desce/nartach z poznaniem nowych ludzi. Jest to też alternatywa dla zwykłego Sylwestra :)

Łapa

Pobyt w terminie
od 2014-12-31
do 2015-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

Jeżeli warunki pogodowe są odpowiednie, polecam wyjazd, ale dla osób z niskim budżetem, gdyż za te pieniądze nie spędzi się gdzie indziej sylwestra w górach

Edyta

Pobyt w terminie
od 2014-12-29
do 2015-01-03.
Sylwester w Budapeszcie + Wiedeń + Termy Poprad

Super wyjazd, sympatyczni uczestnicy, ciekawy program wycieczk, dobra cena i przesympatyczna pilotka!!

Kaja

Pobyt w terminie
od 2014-12-29
do 2015-01-03.
Sylwester w Budapeszcie + Wiedeń + Termy Poprad

Było świetnie, wspaniali ludzie, piękne wspomnienia, szalony sylwester! Na majówke jadę z wami!!

Domin

Pobyt w terminie
od 2014-12-28
do 2015-01-03.
Sylwester w Czechach - Jablonec (Na Baste)

profesjonalna organizacja, świetny klimat, wspaniali ludzie

J.

Pobyt w terminie
od 2014-12-28
do 2015-01-03.
Sylwester w Czechach - Jablonec (Merkur)

Sylwester godny polecenia każdemu - dobry hotel położony obok starówki, świetny bal sylwestrowy w dużym gronie w klimatycznej sali oraz różnorodne stoki narciarskie.

Gall Anonim

Pobyt w terminie
od 2014-12-31
do 2015-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

nie no, polecam

Zuzanna

Pobyt w terminie
od 2014-12-31
do 2015-01-02.
Sylwester w Czechach - Liberec

Wyjazd bardzo fajny, pilotki bardzo sympatyczne i pozytywnie zakręcone, Sylwester dobrze zorganizowany, pogoda dla narciarzy mogłaby być lepsza, no ale nikt nic nie poradzi na to, że zima w tym roku oszczędza na śniegu ;)

Mariusz

Pobyt w terminie
od 2014-12-28
do 2015-01-03.
Sylwester w Czechach - Jablonec (Merkur)

Jeżeli nie masz ochoty ogarniać znajomych i zajmować się na urlopie kłótniami kiedy i o której wreszcie gdzieś się ruszmy z tego hotelu!, zapisz się na wyjazd z turystykastudencka.pl

Kamila

Pobyt w terminie
od 2014-12-29
do 2015-01-03.
Sylwester w Budapeszcie + Wiedeń + Termy Poprad

Świetnie zorganizowany wyjazd po naprwdę studenckiej cenie. Dużo ciekawych atrakcji, mili ludzie. Polecam tę wycieczkę każdemu z gorącym sercem.

Paulina

Pobyt w terminie
od 2014-12-28
do 2015-01-03.
Sylwester w Czechach - Jablonec (Merkur)

Nie byłam do końca pozytywnie nastawiona do tego wyjazdu, aczkolwiek wszystko okazało się odwrotnie. Nie mam nic do zarzucenia. Co prawda trochę mało jeździliśmy na stokach ale to wynikało z warunków pogodowych. Polecam ;) pozdrawiam całą ekipę z wyjazdu !

Magda

Pobyt w terminie
od 2014-11-07
do 2014-11-11.
City Trip - Wiedeń + Budapeszt

Polecam takie wyjazdy, można naprawdę wiele zobaczyć i poznać ciekawych ludzi.

Rafał

Pobyt w terminie
od 2014-11-07
do 2014-11-11.
City Trip - Wiedeń + Budapeszt

Świetna atmosfera, wspaniali ludzie, super wykorzystany czas! Polecam =)

Szymon

Pobyt w terminie
od 2014-11-07
do 2014-11-11.
City Trip - Wiedeń + Budapeszt

Bardzo udany wyjazd, polecam!

Marta

Pobyt w terminie
od 2014-11-07
do 2014-11-11.
City Trip - Wiedeń + Budapeszt

Ogólnie wyjazd bardzo fajny, niestety zbyt krótki pobyt w Wiedniu,hotel w dobrym standardzie.

M

Pobyt w terminie
od 2014-11-07
do 2014-11-11.
City Trip - Wiedeń + Budapeszt

Polecam jak najbardziej wyjazd do Budapesztu, za tą cenę mieliśmy dobry hotel przy metrze i dzięki temu znacznie większe możliwości co do zwiedzania.

Karolina

Pobyt w terminie
od 2014-09-10
do 2014-09-21.
Czarnogóra - Budva

Czarnogóra cudowna, we wrześniu nie jest przeładowana turystami. Świetny rezydent, super ludzie, świetnie spędzony czas! :)

Natalia

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Najlepszy wyjazd życia, to trzeba przeżyć, żadne słowa nie oddadzą całego klimatu.

Barbara

Pobyt w terminie
od 2014-09-12
do 2014-09-21.
Bella Italia - Bibione + Wiedeń

Bardzo polecam wyjazdy z Turystyką Studencką! ;) Świetna organizacja, atmosfera, opieka ;)

Anonim

Pobyt w terminie
od 2014-09-20
do 2014-09-29.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Duży standard pokoi w domkach. Fajne wycieczki fakultatywne. Dobra organizacja.

Patrycja

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Mega wyjazd. Polecam każdemu ! Wszystko zgadzało się z tym co było napisane na stronie.

Michał

Pobyt w terminie
od 2014-09-20
do 2014-09-29.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Rewelacyjna oferta na wakacje! Dużo atrakcji na miejscu, przepiękne widoki i najlepsza studencka atmosfera !! :)

Katarzyna

Pobyt w terminie
od 2014-09-20
do 2014-09-29.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

ciekawe wycieczki fakultatywne dobrze zbilansowane z czasem wolnym, możliwość poznania nowych osób, nic tylko jeździć ;)

Sylwia

Pobyt w terminie
od 2014-09-20
do 2014-09-29.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Chorwacja to bajeczny kraj. Cudowne widoki, przejrzysta woda i wąski uliczki miasteczek. Wycieczki fakultatywne godne polecenia, zwłaszcza rejs między wyspami Kornati. Fajni ludzie i integracja na tarasie (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi). Bardzo sympatyczny pilot.

Andrzej

Pobyt w terminie
od 2014-09-12
do 2014-09-23.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Było dobrze.

chmurku

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Najlepszy wyjazd w moim marnym życiu

Grecja

Pobyt w terminie
od 2014-09-12
do 2014-09-23.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Bardzo sympatyczna opieka pilota. Miła obsługa hotelowa. Opis oferty zgadzał się w 100% z rzeczywistością.

B

Pobyt w terminie
od 2014-09-20
do 2014-09-29.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Super miejscówka, Goran na poziomie, fajni ludzie

Kornel

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Spoko

Paulina

Pobyt w terminie
od 2014-09-12
do 2014-09-23.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Dobra zabawa i świetne warunki w przyzwoitej cenie. Wyjazd warty polecenia ;D

Angelo

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Polecam kazdemu wyjazdy studenckie nawet jak nie macie z kim jechać.

Michał

Pobyt w terminie
od 2014-09-19
do 2014-09-26.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

ogólnie OK :)

K

Pobyt w terminie
od 2014-09-12
do 2014-09-21.
Bella Italia - Bibione + Wiedeń

Wyjazd godny polecenia! Świetne miejsce i niska cena. Super zorganizowane wycieczki dodatkowe.

Damian

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Wyjazd świetny.Mnóstwo zajebistych ludzi i kompletny brak nudy. Tak się wszyscy wybawili, że zmęczeni wracali xD

Michał

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Gorąco polecam. Z waszą firmą zakoleguję się na ładne parę lat :)

Piotr

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Jak dotychczas najlepszy wyjazd na którym byłem! Jadę za rok!

cygan

Pobyt w terminie
od 2014-09-18
do 2014-09-27.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Super atmosfera, ludzie i okolica. Wypoczynek na 102!

Małgosia

Pobyt w terminie
od 2014-09-19
do 2014-09-26.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Ogólnie bardzo mi się podobało... wróciłam zadowolona z wyjazdu i nie mogę się doczekać następnego :)

Ola

Pobyt w terminie
od 2014-09-12
do 2014-09-23.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Osobie, która waha się nad tym, czy pojechać mogę doradzić, żeby nie zastanawiała się tylko jechała w ciemno - wszyscy dobrze się bawią, bez względu na zainteresowania, charakter, itp. po prostu każdy znajdzie coś dla siebie :)

Marcel

Pobyt w terminie
od 2014-09-19
do 2014-09-26.
Albena Camp - najbardziej imprezowy wyjazd sezonu

Polecam wyjazd każdemu kto się waha wybrać, ja sam zdecydowałem się na niecały tydzień przed (ostatnie miejsca), ale jestem naprawdę zadowolony. Albena Camp to nie powtarzalny wyjazd, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie.

Daniel

Pobyt w terminie
od 2014-09-05
do 2014-09-14.
Lazurowe Wybrzeże - Cannes i Saint Tropez + Paryż

Wyjazd bardzo fajny i z pewnością bym go powtórzył. Jedyną zmianą mógłby być termin wycieczki do Paryża, która moim zdaniem powinna się odbyć w drodze do a nie z powrotem.

Basia

Pobyt w terminie
od 2014-09-05
do 2014-09-14.
Lazurowe Wybrzeże - Cannes i Saint Tropez + Paryż

Zadbane plaże, czysta woda, spokojna okolica. Polecam szczególnie tym, którzy chcą odpocząć.

Zibi

Pobyt w terminie
od 2014-09-05
do 2014-09-14.
Lazurowe Wybrzeże - Cannes i Saint Tropez + Paryż

Jeśli ktoś jest marudą i wybredniakiem to zawsze znajdzie jakieś mankamenty i się do czegoś przyczepi. Dla mnie generalnie wyjazd super, wycieczka godna polecenia i warto było pojechać. Niezapomniana przygoda.

Kamil

Pobyt w terminie
od 2014-08-28
do 2040-09-06.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Świetny wyjazd. Wyjechałem W kilka osób a wróciłem z autokarem przyjaciół.

Katarzyna

Pobyt w terminie
od 2014-08-20
do 2014-08-31.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Polecam wszystkim skorzystac z wyjazdu w takiej formie, mimo tego, że jazda autokarem to ok.30 godz, ale warto! Zawsze można poznac nowych ludzi, miło spędzic czas z większym gronem osób i cieszyc się razem wakacjami w pięknych, gorących miejscach.

Anna

Pobyt w terminie
od 2014-08-28
do 2040-09-06.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Do pełni radości brakowało jedynie słońca, poza tym było super. Nowe znajomości, miasteczko.... cudnie :) Polecam

Robert

Pobyt w terminie
od 2014-08-28
do 2040-09-06.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Wyjazd według mnie był dobrze zorganizowany szkoda,że nie dało się go o dwa dni przedłużyć. Mogę z czystym sumieniem go zarekomendować innym osobom.

tyu

Pobyt w terminie
od 2014-08-28
do 2040-09-06.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Mimo nienajlepszej pogody, uważam, że wyjazd był po prostu EXTRA. Pilotka Ola ogarnięta i fajna, ludzie spoko, zakwaterowanie również (GORAN)

Marta

Pobyt w terminie
od 2014-08-20
do 2014-08-31.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Super wyjazd, ekstra lokalizacja. Szczerze polecam :)

Sławomir

Pobyt w terminie
od 2014-08-28
do 2040-09-06.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Zaje..ście !!! :)

Ania

Pobyt w terminie
od 2014-08-28
do 2040-09-06.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Przepiękne widoki i bardzo dobra zabawa cały wyjazd :) Polecam!

Joanna

Pobyt w terminie
od 2014-08-20
do 2014-08-31.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Wyjazd udany, wróciliśmy mega zmęczeni więc na nudę nie ma co narzekać i "przypaleni" więc słońca nie zabrakło :D Fajni ludzie, Polecam Ize jako pilotkę !!!!

Magda

Pobyt w terminie
od 2014-08-20
do 2014-08-31.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Dobra organizacja, świetny hotel i wspaniała pilotka :)

Wojtek

Pobyt w terminie
od 2014-08-21
do 2014-08-30.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

ok

Patrycja

Pobyt w terminie
od 2014-08-20
do 2014-08-31.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Polecam.

W.

Pobyt w terminie
od 2014-08-21
do 2014-08-30.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Miejsce cudowne i ciekawi ludzie.

Patrycja

Pobyt w terminie
od 2014-08-20
do 2014-08-31.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Wyjazd wyśmienity dla studentów, ludzi młodych! Dużo różnych propozycji zabaw, imprez. Pilot, kierowcy autokaru, właściciele apartamentu mile nastawieni, pokoje bardzo zadbane. Warto pojechać! :)

Grzegorz

Pobyt w terminie
od 2014-08-13
do 2014-08-24.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Świetni ludzie i dobra zabawa w stosunkowo taniej i imprezowej części Grecji.

Buq

Pobyt w terminie
od 2014-08-14
do 2014-08-23.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Super wyjazd, pozytywni ludzie, świetne widoczki :) Czego chcieć więcej? :) Polecam gorąco!

Paulina

Pobyt w terminie
od 2014-08-13
do 2014-08-24.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Wyjazd z biurem podrózy travel student to super sprawa, można poznać dużo wspaniałych ludzi, dobrze się zabawić i przy okazji zwiedzić nowe miejsca. Polecam !



Pobyt w terminie
od 2014-08-14
do 2014-08-23.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Wyjazd bardzo super, zagrana ekipa, super pomysły na zabawę i integrację pilota.

Katarzyna

Pobyt w terminie
od 2014-08-14
do 2014-08-23.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Słońce, woda, luz... trochę za krótko jednak ;)ogółem wrażenia bardzo dobre! Ponadto piękna opalenizna i fajne zdjęcia :) i wspomnienia :D

Ruda

Pobyt w terminie
od 2014-08-09
do 2014-08-20.
Czarnogóra - Budva

Cudowne widoki, krajobraz zapiera dech w piersiach, woda czyściutka i ciepła, gorące słońce, apartament z klimą. Innymi słowy: żyć nie umierać :)

Paulina

Pobyt w terminie
od 2014-08-06
do 2014-08-17.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Wyjadz ok,Paralia troche daleko od centrum(Katerini), gdzie tak naprawde dopiero tętniło życie. Hotel przyjemny,dobrze wyposażony, z pysznymi sniadaniami i panią która dbała zawsze o czyste ręczniki i pościel... Pani Pilot starałą sie dbać o wszytsko, informować o tym co bedzie sie działo kazdego wieczora i odpowiadać na wszytskie pytania...

Rodżer

Pobyt w terminie
od 2014-08-07
do 2014-08-16.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Polecam Vodice, cieakwe miejsce, świetne towarzystwo, dobra impreza!

nikita

Pobyt w terminie
od 2014-07-30
do 2014-08-10.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

wyjazd ogólnie oceniam na 4,5; hotel super, dojazd do miejsca docelowego i powrót był bezpieczny, czas mile spędzony z grupą, polecam ;)

Piotr

Pobyt w terminie
od 2014-08-07
do 2014-08-16.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Ogólnie wyjazd mi się b podobał mimo kilku wpadek organizacyjnych, fajnym pomysłem były wspólne wypady na plażę by się lepiej poznać, sprzyjało to większej integracji, dzięki czemu nie dominowały na wyjedzie grupy 2 lub 3 osobowe złożone z osób które się wcześniej już znały i razem przyjechały, tylko udało się poznać i zaprzyjaźnić z wieloma osobami i aż żal ze niektórzy mieszkają tak daleko od siebie.

Anna

Pobyt w terminie
od 2014-08-07
do 2014-08-16.
Bułgaria - Złote Piaski - Zora - autokar

Było OK.

Joanna

Pobyt w terminie
od 2014-08-07
do 2014-08-16.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Odpoczynek + zwiedzanie + impreza = Vodice... Fantastyczne:)!!!

Sylwia i Adrian

Pobyt w terminie
od 2014-08-06
do 2014-08-17.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Wyjazd super bo ludzie byli super. Ogólnie miejsce godne polecenia Paralia daje radę.

Grzegorz/Andrzej :)

Pobyt w terminie
od 2014-08-06
do 2014-08-17.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Bardzo dobra organizacja wyjazdu, możliwość poznania świetnych ludzi zabawa przez cały dzień(%) :)

Jakub (Andrzej)

Pobyt w terminie
od 2014-08-06
do 2014-08-17.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Wyjazd bardzo pozytywny. Żal było wyjeżdżać. Polecam szczególnie skosztować potraw w greckiej tawernie u znajomych właściciela. Nie wyjdziecie głodni ani spragnieni.

Pleśniak

Pobyt w terminie
od 2014-08-06
do 2014-08-17.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Bardzo dobra i sprawna organizacja wyjazdu. Super klimat w hotelu, głownie za sprawą sympatycznego właściciela. Proponuję zapytać się pilotki Izy o greckiego Krzysia Krawczyka ;-) Dobre jedzenie w knajpach - schabowe są! Polecam rybki w knajpie tuż przy porcie. Nie bać się i jechać

Kornelia

Pobyt w terminie
od 2014-08-06
do 2014-08-17.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Wspaniała miejscówka, super klimat w hotelu. Dobre i tanie żarełko na mieście. Cudowni kierowcy i pilotka, która zapewniała dużo wieczornych atrakcji. Pogoda meeega.

Ola

Pobyt w terminie
od 2014-08-07
do 2014-08-16.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Można poznać super ludzi i świetnie się pobawić w klubach w Vodicach :)

Magdalena

Pobyt w terminie
od 2014-07-31
do 2014-08-09.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

!! To były i dalej są najlepsze wakacje w moim życiu, bo chociaż mija tydzień od powrotu ja dalej nie mogę przestać żyć tym wyjazdem i myślami jestem w Vodice..coś niesamowitego :)))

Sławomir

Pobyt w terminie
od 2014-07-31
do 2014-08-09.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Super wycieczka gorąco polecam :)

Anna

Pobyt w terminie
od 2014-07-30
do 2014-08-10.
LUXusowe greckie wakacje - Paralia

Rewelacyjny wyjazd. Biuro spisało się na "szóstkę z plusem".

Bioły

Pobyt w terminie
od 2014-07-31
do 2014-08-09.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

gitara

Magda

Pobyt w terminie
od 2014-07-31
do 2014-08-09.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Świetny wyjazd w wyborowym towarzystwie!

Iwona

Pobyt w terminie
od 2014-07-31
do 2014-08-09.
Imprezowa Chorwacja - Vodice

Miejsce piękne,ludzie spoko:) Polecam:)

Kamil

Pobyt w terminie
od 2014-07-20
do 2014-07-31.
Bułgaria - Złote Piaski - Zora - autokar

było zajebiście ;) poleacam !

Hubert z ekipy młodych wilków z Bibionę

Pobyt w terminie
od 2014-04-26
do 2014-05-04.
Majówka w Chorwacji - Vodice

wyjazd rewelacja, cudowny klimayt i jeszcze cudowniejsi ludzie kocham Travel Student!!!!!!!!!!!!!!! konkurencja moze sie schować!!!!

Iwona

Pobyt w terminie
od 2011-07-31
do 2011-08-13.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Świetna opieka,ludzie i miejsce. Nic dodać,nic ująć.Polecam:)

Julia Shkuda

Pobyt w terminie
od 2014-04-29
do 2014-05-04.
Majówka w Budapeszcie

Wspaniały wyjazd! Niesamowite wrażenia!

Ewelina

Pobyt w terminie
od 2014-04-29
do 2014-05-04.
Majówka w Budapeszcie

Bardzo udana majówka za niewielkie pieniądze, to mój pierwszy wyjazd... i nie ostatni :) Jestem pozytywnie zaskoczona !

Maciej

Pobyt w terminie
od 2014-04-30
do 2014-05-05.
Bułgaria na wypasie - Ultra All Inclusive - samolot

Rewelacyjny wyjazd: Piloci dbali o uczestników - świetna opieka w organizacji pomocy medycznej podczas drobnego uszkodzenia kostki. Bardzo dobry hotel ze świetnym jedzeniem :), przepiękna miejscowość oraz rewelacyjna (i tania) wycieczka do delfinarium :)

Bejbe

Pobyt w terminie
od 2014-04-29
do 2014-05-04.
Majówka w Budapeszcie

Było SUPER i chcę JESZCZE!!!!!!!!

Soho

Pobyt w terminie
od 2014-04-29
do 2014-05-04.
Majówka w Budapeszcie

Świetna przygoda, dużo atrakcji i miejsc do zwiedzania oraz mnóstwo ciekawych przeżyć. Hotel rewelacyjny szkoda tylko że daleko od centrum. Polecam ;)))

Anna

Pobyt w terminie
od 2014-04-30
do 2014-05-05.
Bułgaria na wypasie - Ultra All Inclusive - samolot

Myślę, że powyższe informacje mówią same za siebie :D

K.

Pobyt w terminie
od 2014-04-30
do 2014-05-05.
Bułgaria na wypasie - Ultra All Inclusive - samolot

Ultra All Inclusive bije wszystkie oferty na głowę - jedzenia nie dało się przejeść, a alko lał się strumieniami :), do tego całodzienne animacje. Gorąco polecam.

Małgorzata

Pobyt w terminie
od 2014-03-15
do 2014-03-23.
Free Ski Week w Austrii

Najlepszy wyjazd jakiego można oczekiwać za te pieniądze.

Michał

Pobyt w terminie
od 2014-03-15
do 2014-03-23.
Free Ski Week w Austrii

supeerrr



Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Pojadę jeszcze raz ;)

Łukasz M

Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Wyjazd super, polecam gorąco, atmosfera studencka ale każdymoże znaleść coś dla siebie

MS

Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Świetnie! Super ludzie, super klimat wyjazdu:).

Ela

Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

3 rożne stoki i bardzo fajnie, gdyż po 2 dniach jeden mógłby się już znudzić. Tanvaldsky Spicak dla każdego, Jested już dla bardziej wprawnych, Harrachov - dużo ludzi, ale szeroki stok Delta i fajny widok na skocznie. Ciekawa wycieczka do Pragi z wesołym czeskim przewodnikiem mówiącym w języku polskim. Ogólnie pozytywnie, tylko miasteczko Jablonec zdaje się zupełnie wymarłe.

Kuba

Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Polecam wszystkim młodym ludziom o studenckim podejściu do życia.

Joanna

Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Cudowne ferie! Wszystko profesjonalnie zorganizowane, świetni ludzie i białe szaleństwo :) Polecam!

Angelika

Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Bardzo przyjemny wyjazd,świetni ludzie, dobre warunki. Polecam każdemu.

Fantastycznie

Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Ferie w Czechach - Jablonec (Ski Safari)

Fantastyczny wyjazd!

Jakub

Pobyt w terminie
od 2014-02-10
do 2014-02-16.
Ferie w Tatrach - Murzasichle k/Zakopanego

Wyjazd był bardzo udany poznałem wielu ciekawych i przesympatycznych ludzi, Warto było...

Kinga

Pobyt w terminie
od 2014-02-10
do 2014-02-16.
Ferie w Tatrach - Murzasichle k/Zakopanego

Jeszcze się do końca nie rozpakowałam - a już planuję kolejny wyjazd !

Dżasta

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Budapeszcie + Termy Poprad

Super wyjazd, super organizacja no i super ekipa :) Bardzo podobała mi się przerwa na Słowacji podczas której mieliśmy możliwość skorzystania z tamtejszych Term.

Katarzyna

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Pradze

Było sympatycznie, fajnie i naprawdę mozna zwiedzić miasto poza imprezowaniem ;), luźna , fajna atmosfera. Warto było, i niedrogo :)))

robert

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Czechach - Liberec

ogolnie bylo spoko:d

Michał

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-02.
Sylwester w Czechach - Jablonec

wyjazd ok.

Madzia

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Budapeszcie + Termy Poprad

Świetna zabawa w miłym towarzystwie, piękne miasto, czego chcieć więcej ? Polecam wszystkim :))

Arturo

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Budapeszcie + Termy Poprad

Polecam zdecydowanie, organizacja z dbałością o podróżnych i wszystko w wesołej luźnej atmosferze.

Michał

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Budapeszcie + Termy Poprad

Myśle że za rok też się z Wami gdzieś wybiorę

Angela

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Pradze

Organizacja na wysokim poziomie. Duża swoboda i sielanka, ogólnie mega zajebista wyprawa :D

Krzysztof

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Czechach - Liberec

Ciekawe imprezy i wyjścia integracyjne. Sylwester zorganizowany w świetnym miejscu z dobrą muzyką. Dobrze nastawieni i ogarnięci przewodnicy. Dużo wolnego czasu do własnego wykorzystania. Ogólnie dobrze zorganizowany wyjazd żeby sobie odpocząć, lub wyjechać ze znajomymi.

Paweł

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-02.
Sylwester w Czechach - Jablonec

Bardzo polecam wyjazd. Warto.

Kamil

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Czechach - Liberec

Sympatyczni piloci, dbający o uczestników. Fajna przygoda. Szkoda tylko, że śnieg nie dopisał w tym roku - jednak nie można za to winić organizatorów :)

Luiza

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Budapeszcie + Termy Poprad

Polecam jak najbardziej! Wyjazd bardzo dobrze zorganizowany. Autokar, hotel, pilot, przewodnik bez zarzutu. Bardzo ciekawy plan wyjazdu z wieloma atrakcjami. Rewelacyjna impreza sylwestrowa w hotelu. Na pewno wyjedziemy po raz kolejny z turystykastudencka.pl

Kuba Skowro

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Czechach - Liberec

Ok

Jo

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Pradze

Wszystko poszło według planu. Świetna, studencka atmosfera, można się dobrze zabawić. Koszty niskie jak na standardy. Serdecznie polecam;)

Joanna

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Czechach - Liberec

super

Kasia

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Sylwester w Czechach - Liberec

Przyjazna atmosfera, spoko ludzie, impreza sylwestrowa w fajnym oryginalnym klimacie, pomocni piloci. Jak na te pieniądze - wyjazd naprawdę godny polecenia ;)

Gosia

Pobyt w terminie
od 2014-02-14
do 2014-02-21.
Praga City Trip

Organizacja na wysokim poziomie, miłe zaskoczenie hotelem,

Ewa

Pobyt w terminie
od 2013-11-08
do 2013-11-11.
Praga City Trip

Świetna organizacja, zgrana ekipa, zero przymusu, dużo swobody.Świetny kontakt z pilotem. Jestem zachwycona :)

Damian

Pobyt w terminie
od 2013-11-08
do 2013-11-11.
Praga City Trip

GIT

Agata

Pobyt w terminie
od 2013-11-08
do 2013-11-11.
Praga City Trip

Wyjazd uważam za bardzo udany. Pilot spisał się jak zwykle super. Jest to mój drugi wyjazd z Turystyka Studencką i na pewno nie ostatni.

Ewelina

Pobyt w terminie
od 2013-11-08
do 2013-11-11.
Praga City Trip

Bardzo fajnie zorganizowany wyjazd, sporo atrakcji, mimo szybkiego tempa można dobrze wypocząć, polecam :)

ja

Pobyt w terminie
od 2013-09-13
do 2013-09-22.
Słoneczne Włochy- Bibione+Wiedeń

Ogólnie wyjazd oceniam pozytywnie. Warto było pojechać, szczególnie za tę cenę.

M.

Pobyt w terminie
od 2013-09-13
do 2013-09-22.
Słoneczne Włochy- Bibione+Wiedeń

Fajna atmosfera, ładne i wygodne apartamenty. Ceny w sklepach i restauracjach niższe niż się spodziewałam :) Wyjazd jak najbardziej oceniam pozytywnie, m.in. dzięki mega ogarniętej i zawsze uśmiechniętej pilotce Marcie :)

Łysy

Pobyt w terminie
od 2013-09-20
do 2013-09-29.
Słoneczne Włochy- Bibione+Wiedeń

najbardziej bansujący wyjazd na jakim byłem :)

Przemko

Pobyt w terminie
od 2013-09-20
do 2013-09-29.
Słoneczne Włochy- Bibione+Wiedeń

tanio i świetnie

Mateusz

Pobyt w terminie
od 2013-09-13
do 2013-09-22.
Słoneczne Włochy- Bibione+Wiedeń

Wycieczka bardzo udana wszytko zorganizowane i w porządku.

Agata

Pobyt w terminie
od 2013-09-20
do 2013-09-29.
Słoneczne Włochy- Bibione+Wiedeń

Bardzo mi się podobał wyjazd. Atmosfera była niesamowita, poznałam wielu ludzi, z którymi mam zamiar utrzymywać kontakt po wakacjach. Bardzo dobrze oceniam również ogólną organizację i pracę pilota. Mam zamiar skorzystać z kolejnych wyjazdów turystyki studenckiej.

Patrycja

Pobyt w terminie
od 2013-09-13
do 2013-09-22.
Słoneczne Włochy- Bibione+Wiedeń

Wyjazd super;) Wszystko bardzo fajnie zorganizowane:) polecam wszystkim:)

Łukasz

Pobyt w terminie
od 2013-09-19
do 2013-09-30.
Czarnogóra- Ulcinj + Budapeszt

Podobało mi się w tym wyjeździe to że zrelaksowałem się i naładowałem bateryjki na cały okres aż do następnego wyjazdu :)

Ania

Pobyt w terminie
od 2013-09-19
do 2013-09-30.
Czarnogóra- Ulcinj + Budapeszt

Bajkowe widoki, ceny na miejscu naprawdę przystępne! Polecam każdemu plażowiczowi :)

Sylwia

Pobyt w terminie
od 2013-09-20
do 2013-09-29.
Słoneczne Włochy- Bibione+Wiedeń

To był mój pierwszy wyjazd z turystyką studencką ale na pewno nie ostatni. Atmosfera świetna,organizacja zarówno wycieczek fakultatywnych jak i pozostałego czasu wolnego pierwsza klasa! Dobra cena za dobre warunki.

Przemo

Pobyt w terminie
od 2013-08-21
do 2013-09-01.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Super wyjazd, fantastyczne miejsce, dobry klimacik, gorąco polecam! :D

Karolina

Pobyt w terminie
od 2013-08-23
do 2013-09-01.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Chorwacja nas urzekła, piękne widoki i wspaniale spędzony czas, również dzięki sympatycznemu towarzystwu :)

Martyna

Pobyt w terminie
od 2013-08-21
do 2013-09-01.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Gorąco polecam wyjazdy z Travel Student ! Niesamowici ludzie , świetny kontakt z pilotem. Wycieczki organizowane profesjonalnie za małe pieniądze. Nic tylko jechać ! :D

Patryk

Pobyt w terminie
od 2013-08-21
do 2013-09-01.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Wyjazd dobrze zorganizowany. Sam Obzor bardzo fajny i tani, spokojnie można się opalać i leżakować całymi dniami. Pogoda gwarantowana ;).

Kasia

Pobyt w terminie
od 2013-08-23
do 2013-09-01.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Polecam Vodice- male miasteczko ale bardzo imprezowe, plaza blisko, dno morza sliczne i super wycieczki fakultatywne, polecam rejs na wyspe Kornati :)

Adrian

Pobyt w terminie
od 2013-08-23
do 2013-09-01.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

dużo słońca, wina i... dziewczyn:) gorąco polecam!!

Justyna

Pobyt w terminie
od 2013-08-23
do 2013-09-01.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

cudowni ludzie, fantastyczne miejsce, niesamowity studencki klimat - już wiem co robię w wakacje za rok! :)

Szymon

Pobyt w terminie
od 2013-08-21
do 2013-09-01.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Bułgaria Obzor jest świetnym miejscem, może nie ma wypasionych kurortów, jednakże pogoda rekompensuje wszystkie niedoskonałości. Fantastyczna atmosfera studecka i ciągle imprezowanie. Polecam również osobom, które chcą się trochę pobawić, jednak jadą same bez towarzystwa znajomych (na dokwaterownie). Integracja pełną parą, zaraz zlapiesz kontakt z innymi Obzorowiczami i na pewno nie będziesz czuł się sam.

Karolina

Pobyt w terminie
od 2013-08-21
do 2013-09-01.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Super organizacja i zgrana ekipa. Codzienny plażing, smażing. Piękny Nesebar. Pensjonat, obsługa, posiłki bez zarzutu. Następny wyjazd z turystyką w planach;D

ŁUKASZ

Pobyt w terminie
od 2013-08-21
do 2013-09-01.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Rewelacyjni ludzie i fenomenalna atmosfera!! Widzimy się za rok :) Polecam każdemu!

Paweł

Pobyt w terminie
od 2013-08-23
do 2013-09-01.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Wyjazd bardzo udany, klub Makina rządzi :)

Sylwia

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Świetnie zorganizowany wyjazd zarówno dla młodszych jak i tych trochę starszych! Wspaniali ludzie, atmosfera, miejsce i super pilot wycieczki- Marta :)Polecam naprawdę wszystkim, to były moje najlepsze wakacje!!

Mrówa

Pobyt w terminie
od 2013-08-05
do 2013-08-16.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Wyjazd godny polecenia. Świetni ludzi, super miejcówka, ceny sprzyjające biednym studentom (: Tylko pakować walizki i do Obzoru! (:

Konrad

Pobyt w terminie
od 2013-08-12
do 2013-08-25.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Wyjazd idealny dla tych, którzy chcą się integrować i poznać nowych ludzi.

Kasia

Pobyt w terminie
od 2013-08-16
do 2013-08-25.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Vodice to piękne miasto zarówno w dzień jak i w nocy. Wieczorami w centrum trochę za dużo ludzi, ale i tak było super. Wyjazd dość krótki ale polecam każdemu ;)

Pusio

Pobyt w terminie
od 2013-08-16
do 2013-08-25.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Polecam z całego serducha, obawiałem się trochę przed samym wyjazdem jak to będzie ale teraz wiem, że za rok jadę znowu!

Karolina

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

polecam jechać parą a nawet pojedyńczym osoba bo ludzie są bardzo sympatyczni łatwo nawiązuje się znajomości dzieki programom jakie układa pilot nie ma czasu na nudę przy tak pięknej pogodzie i sympatycznemu miastu i ludziom na miejscu.

Sylwia

Pobyt w terminie
od 2013-08-16
do 2013-08-25.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Rewelacyjny wyjazd! Przepiękny kraj, świetni ludzi, super imprezy! I love it!

Aleksandra

Pobyt w terminie
od 2013-08-16
do 2013-08-25.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Wyjazd pod każdym względem super, najbardziej zachęcam do zwiedzenia wodospadów Krka, bo są przepiękne widoki i taka odskocznia od słonej wody :)

Ewa

Pobyt w terminie
od 2013-08-09
do 2013-08-18.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Kocham Chorwację, byłam już drugi raz i zakochałam się jeszcze bardziej! Ania nasza pani pilot wspaniała :) kierowcy świetni ;) wszystko tak jak miało być! Ale najpiękniejszy był widok z okna na marinę, ta woda, łódeczki, słoneczko! Jednym słowem RAJ! Za rok jadę na 100% ;)

Dominik

Pobyt w terminie
od 2013-12-28
do 2014-01-01.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Wzorowa praca pilota! Pani Ania zawsze da rade, nawet przy skręconej kostce ogarniała wieczorne wyjścia i integracje, zawsze pomocna i dostęna, niezła sztuka z niej :-D . Stosunek jakości do ceny wyjazdu mistrzostwo świata. Polecam Vodice z TurystykąStudencką.

Justyna

Pobyt w terminie
od 2013-08-05
do 2013-08-16.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

wyjazd był OK

Magda

Pobyt w terminie
od 2013-08-09
do 2013-08-18.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Wyjazd fajny :) można dużo zobaczyć i odpocząć :D

Wycieczkowicz

Pobyt w terminie
od 2013-08-09
do 2013-08-18.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Wyjazd był super! Aby przetrwać podróż w autokarze (21h) trzeba zabrać ze sobą jakiś alkohol, bez tego nie idzie! Na miejscu równie spoko jak się ogarnie dobry apartament i ludzi, którzy w nim mieszkają. Wycieczki fakultatywne (rejs stateczkiem) też bardzo się podobał. Ogólnie polecam!

Paweł

Pobyt w terminie
od 2013-08-09
do 2013-08-18.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Co tu dużo pisać... Bierzcie najlepszych znajomych i jedźcie, gdyż to będą jedne z najgorętszych wakacji w waszym życiu.



Pobyt w terminie
od 2013-08-09
do 2013-08-18.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Piękne miasteczko, wspaniali ludzie, wspaniale imprezy, szkoda, że tak krótko

Karolina

Pobyt w terminie
od 2013-08-05
do 2013-08-16.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Super miejsce, cudowni ludzie, najlepsze driny ever!

Anka

Pobyt w terminie
od 2013-08-09
do 2013-08-18.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Fajna atmosfera, sympatyczni ludzie, czysta woda, dużo zabawy.

Daniel

Pobyt w terminie
od 2013-08-09
do 2013-08-18.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

W Chorwacji najpiękniejsza była woda i jej przejrzystość, po prostu bajka! A sam wyjazd? Genialny, tak samo jak i ludzie! Polecam turystykę w 100%;D

Adam

Pobyt w terminie
od 2013-08-09
do 2013-08-18.
Chorwacja - Vodice + Budapeszt

Wyjazd na propsie, jak mawia klasyk. Fajna ekipa, kozak kierowcy, mega pogodna i wiele, wiele innych rzeczy, które sprawiają że wyjazd był udany.

Jakub

Pobyt w terminie
od 2013-08-05
do 2013-08-16.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Genialny wyjazd! Świetna zabawa oraz wspaniali ludzie! Naprawdę warto!

Paulina

Pobyt w terminie
od 2013-08-05
do 2013-08-16.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Super wakacje, w świetnym towarzystwie, za niską cenę:)

I.P.

Pobyt w terminie
od 2013-08-05
do 2013-08-16.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Wyjazd oceniam za bardzo pozytywny. Na pewno będę długo wspominała. Dużo fajnych, pomysłowych i otwartych młodych ludzi. I głownie dlatego wyjazd się udał. A co do spraw organizacyjnych to nie mam zastrzeżeń. Z chęcią skorzystam jeszcze z usług Travel Student. Pozdrawiam

P

Pobyt w terminie
od 2013-08-05
do 2013-08-16.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Bardzo podobał mi się wyjazd, pilotka angażowała się, aby nas zintegrować, chętnie pojadę na kolejny wyjazd za rok :)

Madzia

Pobyt w terminie
od 2013-08-01
do 2013-08-10.
Bułgaria, Albena - Super All Inclusive - autokarem

Fajne miejsce, fajny hotel, fajne all inclusive! ;) Dobra organizacja - polecam.

Karolina i Adam

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Zgrana ekipa, sympatyczna pilotka, piękne widoki i niezapomniane wspomnienia! ;) Polecamy!

Patrycja

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Droga do Obzoru jak najbardziej męcząca, ale jak już się tam dojedzie, to nie chce się wracać. Świetny i niezapomniany wyjazd.

Kuba

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Super wyjazd, fantastyczna organizacja :) Obzor polecam wszystkim :)

Maciek

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Wyjazd jak najbardziej zaliczam do udanych. Wybrzeże Bułgarii jest piękne i godne polecenia na tanie wakacje. Szczególnie z Turystyką Studencką. Świetna praca pilotki - zainteresowanie grupą, integracja, zabawy, itp; kierowcy także spełnili swoje zadanie w 100%. Jedyny minus to 9h w Budapeszcie. Niestety, takie wymagania odnośnie przerwy dla kierowców. POLECAM!!!

Beata

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Zajebiście

Łukasz

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Super, ekstra, wypas, cool:)

S.

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Piękne miejsce z przestrzenią bez przeludnienia i tańsze (jedzenie i drinki), niż w Złotych Piaskach czy Słonecznym Brzegu. SUPER!!!

Sławekdg

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Polecam wszystkim wyjazdy z turystyką studencką :D wspaniała zabawa, super wspomnienia ;)

Gabi

Pobyt w terminie
od 2013-07-27
do 2013-08-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Obzor polecam z całego serca :) super miejsce, z pensjonatu wszędzie jest blisko, dodatkowym atutem są ceny (idealne dla studenta) :)

Grzegorz

Pobyt w terminie
od 2013-07-20
do 2013-07-31.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Dobra organizacja, wzorowa praca pilota, brak zastrzeżeń do pensjonatu, wszystko na poziomie

Kamil

Pobyt w terminie
od 2013-07-20
do 2013-07-31.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Serdecznie polecam, niesamowity młodzieżowy klimat, wspólna zabawa do białego rana na plaży i w klubach.

Bat_On

Pobyt w terminie
od 2013-07-20
do 2013-07-31.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Wszystko na miejscu zgadzało się z opisem wyjazdu. Pokoje zadbane, duże, z klimą i balkonami. Jeśli chodzi o wyżywienie, to można było się najeść (z wyjątkiem 'chłodnika z mizerii') ;D Pogoda cały czas dopisywała. Do morza była blisko, niecałe 5 min, a nad morze...bar Just Pink, w którym drinki były tak tanie jak chyba nigdzie indziej. Ludzie na wyjeździe sympatyczni i ogarnięty Pilot ;P Udana wycieczka do Nesebaru, gdzie naprawdę warto jechać. Ceny na miejscu przystępne jeśli chodzi o jedzenie i alko :) Także zachęcam Wszystkich do wyjazdu.

Ewa

Pobyt w terminie
od 2013-07-20
do 2013-07-31.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Polecam Obzor jeśli ktoś chce odpocząć, opalić się, zaszaleć i poznać przesympatycznych ludzi :) ja sie zakochałam w tym miejscu i zamierzam tam wrócić:)

Klaudia

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Genialny wyjazd w pozytywnie zakręconym towarzystwie do tego plaża, morze, szaleństwa do białego rana i drinki z palemką... Istny wakacyjny raj !!

Marlena

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Było świetnie:DD

Aniuś

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu, poleciłabym każdemu kto planuje spędzić tanio i rewelacyjnie czas na wyjeździe za granicą. Ekipa trafiła się wspaniała, pełen energii i uśmiechu pilot który zagrzewał nas do gry w siatkę i innych dyscyplin sportowych oraz umysłowych, piękne krajobrazy, ciepłe morze i cóż chcieć więcej. Polecam każdemu a na pewno nie pożałujecie.

Martyna

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Ładna okolica, jeszcze lepsza pogoda i przede wszystkim świetni nowo poznani uczestnicy :)) Polecam!!

Ilona

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Otwartość i dobra integracja grupy, miłe (leniwe i aktywne) spędzanie czasu, wiele atrakcji i pozytywnych wrażeń!!! :)

Wojciech

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Krótko - za rok pierwszym miejscem gdzie będę szukał okazji na fajne wakacje będzie turystykastudencka.pl

Jagoda

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Bez porównania z wakacjami w Polsce, wakacje jak z filmu;)

Michał

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Jak najbardziej polecam wyjazd do Obzoru, super pogoda ciepła woda, piaszczyste plaże, mega imprezy i fajna organizacja całego wyjazdu :) A zawarte znajomości podczas wakacji z super ludźmi to najcenniejsza pamiątka :)

Ewelina

Pobyt w terminie
od 2013-07-04
do 2013-07-15.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Od samego początku wyjazd bardzo udany, poczynając od uprzejmości i otwartości kierowców,poprzez super pilota i rewelacyjną grupę :) z pośród moich trzech wyjazdów z biurem ten był najbardziej udany :D ale zdecydowanie za krótko ! :P

Mjakel

Pobyt w terminie
od 2010-08-20
do 2010-08-29.
Chorwacja w sierpniu - Vodice - budynek Damir

Piękne widoki, słońce, super integracja. Jeedyny minus - za krótki wyjazd i nie wszystkie noce się pamięta ;)

Z.

Pobyt w terminie
od 2009-07-11
do 2009-07-24.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Wyjazd zdecydowanie warty polecenia. Ciepło, tanio - idealne miejsce na wakacje.

Michał

Pobyt w terminie
od 2009-07-20
do 2009-08-02.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Słońce, plaża, zimna Zagorka i super towarzystwo. Czegoś ktoś potrzebuje więcej?

Kuba

Pobyt w terminie
od 2011-07-31
do 2011-08-13.
Słoneczna Bułgaria - Obzor

Obzor to zdecydowanie najlepsze miejsce na wakacje!

Paweł

Pobyt w terminie
od 2010-08-27
do 2010-09-09.
Słoneczna Bułgaria - Obzor, budynek Pavlova

Polecam, byłem 3 lata temu w Bułgarii, wakacje życia. Teraz jadę do Chorwacji :)

kuba

Pobyt w terminie
od 2012-12-28
do 2013-01-02.
Sylwester de Lux w Czechach (Ski Safari) - Jablonec

Wspaniale powitany nowy rok. Wyjazdy z Travel Student polecam wszystkim!

Kuba

Pobyt w terminie
od 2016-03-11
do 2016-03-19.
Zakończenie sezonu narciarskiego w Austrii

Idealny wyjazd na zakończenie sezonu narciarskiego. Polecam wszystkim!

Kuba

Pobyt w terminie
od 2013-04-27
do 2013-05-05.
Słoneczna majówka w Chorwacji - Vodice + Budapeszt

Doskonały wyjazd w doskonałym towarzystwie.

Artur

Pobyt w terminie
od 2013-04-30
do 2013-05-05.
Majówka w Pradze

godne polecenia

en

Pobyt w terminie
od 2013-04-30
do 2013-05-05.
Majówka w Pradze

Super wyjazd, świetnie się bawiłam, poznałam bardzo fajnych ludzi :)

Małgorzata

Pobyt w terminie
od 2013-04-27
do 2013-05-05.
Słoneczna majówka w Chorwacji - Vodice + Budapeszt

Polecam tą wycieczkę i inne wyjazdy. Wszystko dobrze zorganizowane, miła atmosfera i nie jest drogo. Pozdrawiam.

Ewa

Pobyt w terminie
od 2013-04-27
do 2013-05-05.
Słoneczna majówka w Chorwacji - Vodice + Budapeszt

Ciekawi ludzie, luźna atmosfera, wesoły pilot, słoneczna pogoda i piękne krajobrazy, to wszystko czego potrzeba, aby wypocząć! Polecam

Joanna

Pobyt w terminie
od 2013-04-27
do 2013-05-05.
Słoneczna majówka w Chorwacji - Vodice + Budapeszt

Było super!

H

Pobyt w terminie
od 2013-04-27
do 2013-05-05.
Słoneczna majówka w Chorwacji - Vodice + Budapeszt

Wspaniały wyjazd, cudowny klimat. Polecam ;)

Justyna

Pobyt w terminie
od 2013-04-27
do 2013-05-05.
Słoneczna majóweczka we Włoszech - Bibione + Wiedeń

Świetna propozycja wyjazdu dla ludzi lubiących alternatywne sposoby spędzania wolnego czasu

Boguśka

Pobyt w terminie
od 2013-04-27
do 2013-05-05.
Słoneczna majówka w Chorwacji - Vodice + Budapeszt

Fajna organizacja, bardzo cierpliwy pilot, słońce i dobre chorwackie wino to sposób na udany wyjazd :-)



Pobyt w terminie
od 2013-04-27
do 2013-05-05.
Słoneczna majóweczka we Włoszech - Bibione + Wiedeń

Goraco polecam Turystykadlastudenta - tanio, miło, zabawa do rana, super ludzie, świetna organizacja!

Beata

Pobyt w terminie
od 2013-04-27
do 2013-05-05.
Słoneczna majówka w Chorwacji - Vodice + Budapeszt

Wyjazd bez zarzutu, super ośrodek i opieka pilota! Świetnie się bawiłam i na pewno pojadę jeszcze raz z Travel Student :)

kamil

Pobyt w terminie
od 2013-04-30
do 2013-05-05.
Majówka w Pradze

Fajny wyjazd, ciekawe miasto, dużo rzeczy, które watro zwiedzić. Polecam

Karol

Pobyt w terminie
od 2013-04-30
do 2013-05-05.
Majówka w Pradze

Wyjazd był bardzo udany jednak szkoda, że tak szybko się skończył. Ceny wyjazdów z tego biura podróży są jak dla mnie rewelacyjne. Już zbieram na kolejny :D Wszystkim niezdecydowanym polecam wyjazdy z tym biurem podróży.

Monika

Pobyt w terminie
od 2013-04-30
do 2013-05-05.
Majówka w Budapeszcie - hotel **** blisko metra

bylo fajnie

Paulina

Pobyt w terminie
od 2013-02-12
do 2013-02-18.
Ferie w Tatrach koło Zakopanego  - Murzasichle

Wyjazd ogólnie udany. Bardzo miła atmosfera i dobra opieka pilotów. Dobre warunki narciarskie (ludzie przesadzają, kiedy mówią o gigantycznych kolejkach w Białce).

K

Pobyt w terminie
od 2013-02-12
do 2013-02-18.
Ferie w Tatrach koło Zakopanego - Murzasichle II

Polecam - naprawde fajnie było ^^

Paweł

Pobyt w terminie
od 2013-02-12
do 2013-02-18.
Ferie w Tatrach koło Zakopanego - Murzasichle II

Wyjazd spoko, młode towarzystwo, każdy z nastawieniem na zabawę i jazdę po stokach; super zorganizowana integracja obozu

Konrad

Pobyt w terminie
od 2013-02-12
do 2013-02-18.
Ferie w Tatrach koło Zakopanego  - Murzasichle

Było spoko :)

Damian

Pobyt w terminie
od 2013-02-12
do 2013-02-18.
Ferie w Tatrach koło Zakopanego  - Murzasichle

Jak za tą kwotę - bajka!

Ewelina

Pobyt w terminie
od 2013-02-12
do 2013-02-18.
Ferie w Tatrach koło Zakopanego - Murzasichle II

Organizacja, zakwaterowanie, wyżywienie, ludzie - wszystko na wielki +.

Max

Pobyt w terminie
od 2013-02-12
do 2013-02-18.
Ferie w Tatrach koło Zakopanego - Murzasichle II

Wino, piwo, wódka, deska i ... oscypki !!!

Klaudia

Pobyt w terminie
od 2013-02-12
do 2013-02-18.
Ferie w Tatrach koło Zakopanego - Murzasichle II

Typowo studencki wyjazd, tani, fajne towarzystwo, duzo picia, wszystko na plus;)

Łukasz

Pobyt w terminie
od 2013-02-12
do 2013-02-18.
Ferie w Tatrach koło Zakopanego  - Murzasichle

Fajna zabawa, mili ludzie i przebojowy kierowca :) Kompleks narciarski w Białce Tatrzańskiej jak najbardziej godny polecenia.

Anna

Pobyt w terminie
od 2013-02-12
do 2013-02-18.
Ferie w Tatrach koło Zakopanego  - Murzasichle

Bdb organizacja, db atmosfera, bdb jedzenie, podsumowując: fajnie, dużo i tanio :)

Artur G.

Pobyt w terminie
od 2013-02-12
do 2013-02-18.
Ferie w Tatrach koło Zakopanego  - Murzasichle

Ogólnie wyjazdy z Wami zdecydowanie polecam. Organizacja wyjazdu bardzo fajna, nie było nawet chwili nudy. Pojechałem na ten wyjazd nie znając nikogo, a bawiłem się świetnie. Szybka integracja oraz zorganizowany w pełni czas pozwoliły na fajnie spędzony tydzień za naprawdę niewielką cenę. Podsumowując: GORĄCO POLECAM firmę Travel Student.

Grzegorz Librant

Pobyt w terminie
od 2013-03-15
do 2013-03-23.
Zakończenie sezonu narciarskiego w Austrii

mój najlepszy urlop ever

Basia

Pobyt w terminie
od 2013-03-15
do 2013-03-23.
Zakończenie sezonu narciarskiego w Austrii

Ogólnie mi się podobało, większych zastrzeżeń nie mam, polecam;]

Basia

Pobyt w terminie
od 2013-03-15
do 2013-03-23.
Zakończenie sezonu narciarskiego w Austrii

Świetnie spędzony czas w miłym towarzystwie na niesamowitych stokach. Wspólnie spędzone wieczory wspominam równie miło. Dzięki


Kontakt
  • Tel.: 22 203-48-97, 22 378-16-00
  • Kom.: 509-960-719
© by turystykastudencka.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opublikowane oferty nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu art. 66 § 1 KC