26

Odp: Ukraina- opinie

To co do tej pory przeczytalam na forum powyjazdowym to mnie TROSZKE zakoczylo. Jak w każdym wyjezdzie(czy bysmy jechali za 2000zl czy za 435zl) znajdzie sie cos co nie bedzie nam sie podobać , badź też nie przypadnie nam do gustu. " atmosfera" , badz tez "ton" wypowiedzi na tym forum czyni je MALO PROFEJONALNYM. Proponuje troche przystepowac i opanowac swoje emocje. Podczas wyjazdu bylo kilka rzeczy , ktore mnie też drazniły(były juz wczesniej wspomniane, wiec nie bede sie powatarzac), ale mam zamiar pamietac ten wyjazd jako udany, moze z lekkim niedosytem zwiedzania Lwowa ale przynajmniej zacheciło mnie aby tam jeszcze wrócić.
Należą sie w tym momencie podziekowania Oragnizatorom(tym ktorzy nam to wszystko zalatwili, stworzyli ta wycieczke) , bo inaczej byśmy tam nie byli , nie przezyli tego co przezylismy , a przede wszystkim nie poznalibyśmy sie!!
We wszystkim trzeba szukac tej dobrej strony.

Pozdarwiam i licze na wiecej pochwał i mniej narzekania, bo limit juz sie chyba wyczerpał;)

no fakt moze emocje za bardzo wziely gore hmm za co przepraszam.

Mam nadzieje ze traficie kiedys na jakis nasz inny wyjazd gdzie takich problemow nie bedzie i bedziecie w 100% zadowoleni wink bo takich wyjazdow juz bylo sporo...

28

Moim zdaniem wyjazd na Ukrainę był świetny!!!! to że małe porcje śniadaniowo - kolacyjne i to samo, to mały szczegół można było coś zjeść na mieście beż żadnych problemów!! wycieczki też były w porządku... a jeśli chodzi o Radiego i wycieczki autokarowe jeśli ktoś narzeka to tylko marudy które wybierają się na wycieczkę i myślą że wszyscy dookoła nich będą skakać i robić to co im pasuje!!! tak jak z powrotem raz za cicho raz za głośno były głośniki a to później że dlaczego jesteśmy tak późno był ustalony czas w którym mieliśmy się zmieścić i trzeba było się tego trzymać a nie wracać spóźnionym 30 min.... to że Radi co raz to liczył uczestników to tylko o nim dobrze świadczy!!! nie chce nikogo zostawić na pastwę w jakimś obcym mieście gdzie 99% ludzi nie znała tamtego języka i nie potrafił by się dogadać!!! tak jak wyjazd z hotelu przyszedł powiedział że jest problem z klamką to większość zawinęła dupy i poszła na śniadanie zachowując się jak szczeniaki w podstawówce!!! bo to nie ich sprawa!!! ale mniejsza o to!!! Radi to był zajeb**ty wyjazd!!!

29

mamy cichego wielbiciela... ;p

30

dorka napisał(a):
>mamy cichego wielbiciela... ;p

Bez zlosliwosci. Kazdy ma prawo wyrazic swoja prywatna opinie.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

31

"ISKRA OPOLE....."

Wyjazd na Ukrainę uważam za udany i prawie mi się wszystko podobało.Nie będę sie rozpisywał na temat niektórych wad wyjazdu bo dzięki wadom znaleźliśmy pozytywne rozwiązania. Fakt jedzenie rzecz gustu ale stołówka w hotelu nie była jedynym miejscem na pożywienie się,tym bardziej że u TEŚCIOWEJ można było zjeść porządne dania ukraińskich przysmaków i specjałów.

Jeśli chodzi o wycieczki to sobotnia i  niedzielna w zupełności czasowo wystarczyło na zwiedzenie małych miasteczek i teoretycznych wodospadów na które niestety nie dotarliśmy.

Wycieczka do Lwowa była niewypałem bo mogliśmy się zebrać wstać o 7.00 i o 8 wyjechać i wyjeżdżać o 20.00 bo zjeść było gdzie a ceny i tak były niskie.

Nasz niby kierownik Radek niestety nie spisał sie jak przystało na taką osobę ale i tak robiliśmy to co chcieliśmy.
Jedyna najbardziej wypowiedź, która mnie wkurzyła to odpowiedź Radka na objazd Truskawca (który trwał 10 min,kiedy wcześniej nie było okazji aby coś zobaczyć)

"...nie jedziemy bo mi sklep zamkną i nie kupię sobie suszonych kalmarów..."

-no myślałem, że mnie h... trafi.Tak nie zachowuje sie kierownik, który jest dla nas ....

No i się rozpisałem ale cóż...bywa...

Wyjazd super i super zabawa.

Pozdrawiam wszystkich z którymi spędziłem zajefajną majówkę...

:-)

32

Maciej napisał(a):

>Jeśli chodzi o wycieczki to sobotnia i  niedzielna w zupełności czasowo wystarczyło na zwiedzenie małych miasteczek i teoretycznych wodospadów na które niestety nie dotarliśmy.

to nie mialy byc wodospady tylko skalki;) swoja droga ciekawe czemu tam nie dotarles??;p;p ale objazd Truskawca byl przedni dzieki Tobie;)