Temat: Szklarska - wrażenia po
Witam z rana
Piszcie jak Wam sie podobal wyjazd. Jak dla mnie bylo ega-super, szkoda tylko ze imprezy nie zawsze wychodzily ![]()
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Szklarska - wrażenia po
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam z rana
Piszcie jak Wam sie podobal wyjazd. Jak dla mnie bylo ega-super, szkoda tylko ze imprezy nie zawsze wychodzily ![]()
Mi sie bardzo podobalo
Szkoda tych imprez ale nadrabialimy karaoke :] teraz tylko czekam na majowke.
Karaoke w Zywcu bylo super
chociaz takie krociutkie, noooo
no i jeszcze mnie gardlo boli od tego "make some noise" przy kolegach beatujacych xD
Ogólnie wyjazd super
)))))))))))) mnie sie naturalnie najbardziej podobaly narty, bo uwielbiam. No i teraz szukam sobie przystojnego Czecha, ktory by mieszka w Splinderowym Mlynie - hajtne sie z nim i normalnie sie tam przeprowadzam na stale
)))))) Cudowne miejsce.
Sandra napisał(a):
>No i teraz szukam sobie przystojnego Czecha, ktory by mieszka
>w Splinderowym Mlynie - hajtne sie z nim i normalnie sie tam
>przeprowadzam na stale
)))))) Cudowne miejsce.
Po co od razu Czech, malo to facetow na wyjezdzie bylo
A teraz to i granice otwarte, wiec z przeprowadzka nie ma problemu. A najlepiej pol roku w Spindlerowym Mlynie, a pol roku (te cieplejsze pol) mieszkac w Bulgarii ![]()
Ja juz znalazłam
Siedział taki fajny z dredami i obsługiwał orczyk
Ten co koło niego kijki posiałyśmy ![]()
Jak dla mnie i czesc narciarska i melanzowa dawały rade:D
u mnie chyba melanż przeważył..
choć z wyjazdu jestem bardzo zadowolony :] no i odkryłem małą hopkę z orczykiem talerzykowym blisko BDG w Unisławiu, więc póki temperatura jest spoko mam szanśe poszlifować... pozdro da wszystkich od Alkoholix Squadu z BDG ELO !
melanż pierwsza klasa
dałam radę jak planowałam ![]()
Zapraszamy na imprezo-spotkanie powyjazdowe ZSP do klubu Medyk w piatek 29.02.2008 na godz 20:00.
Wstep jest za free tego dnia
Tego wieczoru jest karaoke oraz impreza od 21:00, a na 20:00 mamy zarezerwowane stoły na dole gdzie bedzie karaoke, na 70 osób wiec lepiej sie nie spoznic coby pozniej nie stać
Klub Medyk
ul. Oczki 5, budynek Akademii Medycznej,
blisko Al. Niepodległości (150 metrów). uliczka vis a vis Mariotu, wchodzi się na parter i skręca na prawo od wejścia
Strona klubu:
http://www.medyk.klub.waw.pl/opis_k.php?id=1747
Serdecznie zapraszamy
Arek & Kuba
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź