Temat: Szklarska - wrażenia po

Witam z rana smile

Piszcie jak Wam sie podobal wyjazd. Jak dla mnie bylo ega-super, szkoda tylko ze imprezy nie zawsze wychodzily sad

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

2

Odp: Szklarska - wrażenia po

Mi sie bardzo podobalo smile Szkoda tych imprez ale nadrabialimy karaoke :] teraz tylko czekam na majowke.

3

Karaoke w Zywcu bylo super big_smile chociaz takie krociutkie, noooo tongue no i jeszcze mnie gardlo boli od tego "make some noise" przy kolegach beatujacych xD

Ogólnie wyjazd super smile)))))))))))) mnie sie naturalnie najbardziej podobaly narty, bo uwielbiam. No i teraz szukam sobie przystojnego Czecha, ktory by mieszka w Splinderowym Mlynie - hajtne sie z nim i normalnie sie tam przeprowadzam na stale wink)))))) Cudowne miejsce.

4

Sandra napisał(a):
>No i teraz szukam sobie przystojnego Czecha, ktory by mieszka
>w Splinderowym Mlynie - hajtne sie z nim i normalnie sie tam
>przeprowadzam na stale wink)))))) Cudowne miejsce.

Po co od razu Czech, malo to facetow na wyjezdzie bylo tongue A teraz to i granice otwarte, wiec z przeprowadzka nie ma problemu. A najlepiej pol roku w Spindlerowym Mlynie, a pol roku (te cieplejsze pol) mieszkac w Bulgarii smile

Kuba Kwiatkowski

5

Ja juz znalazłam smile Siedział taki fajny z dredami i obsługiwał orczyk big_smile Ten co koło niego kijki posiałyśmy tongue

6

Jak dla mnie i czesc narciarska i melanzowa dawały rade:D

7

u mnie chyba melanż przeważył.. tongue choć z wyjazdu jestem bardzo zadowolony :] no i odkryłem małą hopkę z orczykiem talerzykowym blisko BDG w Unisławiu, więc póki temperatura jest spoko mam szanśe poszlifować... pozdro da wszystkich od Alkoholix Squadu z BDG ELO !

8

melanż pierwsza klasa big_smile dałam radę jak planowałam wink

9

Zapraszamy na imprezo-spotkanie powyjazdowe ZSP do klubu Medyk w piatek 29.02.2008 na godz 20:00.
Wstep jest za free tego dnia smile
Tego wieczoru jest karaoke oraz impreza od 21:00, a na 20:00 mamy zarezerwowane stoły na dole gdzie bedzie karaoke, na 70 osób wiec lepiej sie nie spoznic coby pozniej nie stać wink

Klub Medyk
ul. Oczki 5, budynek Akademii Medycznej,
blisko Al. Niepodległości (150 metrów). uliczka vis a vis Mariotu, wchodzi się na parter i skręca na prawo od wejścia
Strona klubu:
http://www.medyk.klub.waw.pl/opis_k.php?id=1747

Serdecznie zapraszamy
Arek & Kuba

Kuba Kwiatkowski