Temat: blizejslonca.pl

witam, chcialbym wszystkim polecic uslugi z tym biurem podrozy, a wlasciwie to jest to agent turystyczny, i to jest cool

maja u siebie wiele ciekawych ofert wielu biur, zebrane na jednym serwisie, mozliwosc porownania wyboru najciekawszej, lib ulozenie wlasnej,

ja bylem z nimi w egipcie i bylo super, tanio i swietna obsluga klienta ze strony biura, zadzwonili przed i po wyjezdzie i zawsze mogglem sie skontaktowac z nimi w trakcie przez skypa np.

polecam goraco, jak dla nas studentow jak znalazl smile

2

Odp: blizejslonca.pl

No każdy student cieszy się jak ma trochę większy portfel bo tak zaoszczędzone pieniądze może np sobie odłożyć na taki cel jak wycieczka gdzieś do kraju w Europie.

3

Jeśli chodzi o pośrednictwo to po przeglądnieciu wczesniejszym ich stronki mozna smialo stwierdzic, ze maja bardzo duzo ofert. Ciekawe jak z dostepnoscia tzn czy polecaja doradzaja jakies konkretne hotele, miejsca wypocznku? Hmmm.

4

Paweł rozumiem, że to ejst to biuro, o którym pisałeś w innym temacie?? Mi też się podoba ich oferta , kto wie może będzie mi dane zobaczyć z nimi świat wink

5

Info od administratora:
Jak dla mnie ten watek oraz watek o kontakcie z biurem  na forum "ogolnie o turystyce" wyglada jak sztuczna reklama biura blizejslonca.pl. Pozniej posprawdzam adresy IP uzytkownikow.

Chcemy aby na forum mozna bylo wyrazac obiektywnie opinie o roznych biurach, a nie nabijac sztuczne opinie.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

6

przejzyj sobie wątek: ile dla was wazny jest dobry kontakt z waszym biurem podrozy?, tam wypowiedziałem sie na temat podejscia do klienta tego agenta smile

7

_pawel85 napisał(a):
>przejzyj sobie wątek: ile dla was wazny jest dobry kontakt z
>waszym biurem podrozy?, tam wypowiedziałem sie na temat
>podejscia do klienta tego agenta smile

Owszem, ale caly tamten watek sprowadza sie do reklamy agenta :]

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

8

wiesz szczerze to nie moja wina ze rozmawiac rozmawialem tylko  z jednym uczestnikiem albo z administratorem

9

hej.a jaką ofertę wyjazdową posiada to biuro ???i z jakimi liniami lotniczymi współpracuję??