Odp: Bułgaria we wrześniu - Ultra All Inclusive samolotem - 13.09-24.09
Aaa no tak
zapomniałam o ich stronie dzięki ![]()
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy bieżące » Bułgaria we wrześniu - Ultra All Inclusive samolotem - 13.09-24.09
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Aaa no tak
zapomniałam o ich stronie dzięki ![]()
Co do wylotu to te godziny należy traktować orientacyjnie. Zawsze na około tydzień przed wylotem wysyłamy emaila z potwierdzeniem godzin wylotu.
Mam jeszcze kilka pytań przed wyjazdem. Jak wygląda życie nocne w Albenie we wrześniu? Jest gdzie pójść w różnych klimatach czy rządzą dyskoteki?
Jak wygląda sprawa z pogodą? Niby nie ma się co martwić, ale tak na wszelki wypadek jak wyglądają średnie temperatury?
Cześć!!!
Ja też się wybieram do Albeny ;D już czwarty raz będę w Bułgarii, ale pierwszy raz lecę samolotem ![]()
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia niebawem ![]()
Już niedługo... do wylotu tydzień ![]()
Ja to już się nie mogę doczekać!
w końcu wakacje
ja to zaczęłam się już pakować. ![]()
Jw końcu wakacje
u mnie dokładnie tak samo, upragniony urlop!!
dostaliście już maile o wylocie? już nie mogę się doczekać! ![]()
zastanawia mnie tylko czemu lot z Polski do Błg trwa o wieeeele dłużej niż z Błg do Polski?;> chyba że wkradł się jakiś chochlik? no i szkoda, że wylot jest tak późno, cały dzień czekania ![]()
Ja mam takie pytanie, a mianowicie, mam zjebane połączenie kolejką do katowic i posiedzę tam dłuższą chwilę na tym lotnisku i jeżeli ktoś też jest w takiej sytuacji to może można się dogadać i posiedzieć już razem albo już w większej grupie i się poznać ![]()
Wcześniej będę też na pewno ja ze znajomym - również zrąbane połączenie z Katowicami więc na lotnisku pewnie koło 19:00 będziemy
do zobaczenia!
Przerąbane z tą godziną wylotu zdecydowanie za późno, a w Albenie będziemy w środku nocy. Ja na szczęście załapałam się na transfer autokarowy z Warszawy więc nie muszę się martwić o transport do Katowic i przynajmniej się na lotnisku nie zgubię
. Zostało 5 dnii!!!!
Co racja to racja... godzina wylotu lekko przesadzona. Ale to nie zmienia faktu, że jak tylko dojedziemy ruszamy z kolegą na nocne zwiedzanie Albeny (tudzież otwartych lokali) :]
Mnie niestety nie udało się załapać na transfer więc będę tarabanił się pociągami... Grunt, żeby dotrzeć na czas ![]()
19 to i tak dobrze, ja będę już o 16 -.-'
zastanawia mnie tylko czemu lot z Polski do Błg trwa o wieeeele dłużej niż z Błg do Polski?;> chyba że wkradł się jakiś chochlik?
to nie Chochlik- godziny wylotów i przylotów sa podawane w czasach lokalnych, a w Bułgarii jest +1h do naszego czasu, także, jeśli jest np.napisane przylot o 20:30 to faktycznie na naszych (nie przestawionych) zegarkach będzie 19:30, no i z wylotem z Bułgarii działa to w drugą stronę ![]()
Ostatnio edytowany przez pluszczak (2011-09-10 13:03:17)
...a tak a propos, leci ktoś charterem o 17:35, a chciałby lecieć o 22:25? PILNIE!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź