26

Odp: Bułgaria we wrześniu - Ultra All Inclusive samolotem - 13.09-24.09

Aaa no tak smile zapomniałam o ich stronie dzięki smile

27

Co do wylotu to te godziny należy traktować orientacyjnie. Zawsze na około tydzień przed wylotem wysyłamy emaila z potwierdzeniem godzin wylotu.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

28

Mam jeszcze kilka pytań przed wyjazdem. Jak wygląda życie nocne w Albenie we wrześniu? Jest gdzie pójść w różnych klimatach czy rządzą dyskoteki?
Jak wygląda sprawa z pogodą? Niby nie ma się co martwić, ale tak na wszelki wypadek jak wyglądają średnie temperatury?

29

Cześć!!!
Ja też się wybieram do Albeny ;D już czwarty raz będę w Bułgarii, ale pierwszy raz lecę samolotem wink
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia niebawem big_smile

30

Już niedługo... do wylotu tydzień smile

31

Ja to już się nie mogę doczekać! smile w końcu wakacje

32

ja to zaczęłam się już pakować.  big_smile

33

inkaa napisał/a:

Jw końcu wakacje

u mnie dokładnie tak samo, upragniony urlop!!

34

dostaliście już maile o wylocie? już nie mogę się doczekać! big_smile
zastanawia mnie tylko czemu lot z Polski do Błg trwa o wieeeele dłużej niż z Błg do Polski?;> chyba że wkradł się jakiś chochlik? no i szkoda, że wylot jest tak późno, cały dzień czekania sad

35

Ja mam takie pytanie, a mianowicie, mam zjebane połączenie kolejką do katowic i posiedzę tam dłuższą chwilę na tym lotnisku i jeżeli ktoś też jest w takiej sytuacji to może można się dogadać i posiedzieć już razem albo już w większej grupie i się poznać big_smile

36

Wcześniej będę też na pewno ja ze znajomym - również zrąbane połączenie z Katowicami więc na lotnisku pewnie koło 19:00 będziemy smile do zobaczenia!

37

Przerąbane z tą godziną wylotu zdecydowanie za późno, a w Albenie będziemy w środku nocy. Ja na szczęście załapałam się na transfer autokarowy z Warszawy więc nie muszę się martwić o transport do Katowic i przynajmniej się na lotnisku nie zgubię big_smile. Zostało 5 dnii!!!!

38

Co racja to racja... godzina wylotu lekko przesadzona. Ale to nie zmienia faktu, że jak tylko dojedziemy ruszamy z kolegą na nocne zwiedzanie Albeny (tudzież otwartych lokali) :]

Mnie niestety nie udało się załapać na transfer więc będę tarabanił się pociągami... Grunt, żeby dotrzeć na czas smile

39

19 to i tak dobrze, ja będę już o 16 -.-'

40

missofmess napisał/a:

zastanawia mnie tylko czemu lot z Polski do Błg trwa o wieeeele dłużej niż z Błg do Polski?;> chyba że wkradł się jakiś chochlik?

to nie Chochlik- godziny wylotów i przylotów sa podawane w czasach lokalnych, a w Bułgarii jest +1h do naszego czasu, także, jeśli jest np.napisane przylot o 20:30 to faktycznie na naszych (nie przestawionych) zegarkach będzie 19:30, no i z wylotem z Bułgarii działa to w drugą stronę smile

Ostatnio edytowany przez pluszczak (2011-09-10 13:03:17)

41

...a tak a propos, leci ktoś charterem o 17:35, a chciałby lecieć o 22:25? PILNIE!