1

Temat: Bułgaria we wrześniu - Ultra All Inclusive samolotem - 13.09-24.09

hej

planujemy ze znajomym wybrać się na party do Albeny w tym terminie smile Pierwszy raz korzystamy z usług Travel Student, ale z tego co widzimy po opiniach raczej się nie zawiedziemy.

Czy w przypadku tego turnusu również leci cały samolot (160os.)? Jeżeli tak to może ktoś z obecnych na tym forum? Dajcie głos smile

Nie byłem w Albenie jeszcze nigdy (chociaż jak chwalą się moi staruszkowie, stamtąd właśnie 'pochodzę') więc liczę na epicki wypad!

Jak wiekowo wygląda mniej więcej taka ekipa?

Dzięki za odpowiedzi i do zobaczenia niedługo!

krn

2

Odp: Bułgaria we wrześniu - Ultra All Inclusive samolotem - 13.09-24.09

Jeszcze małe ps do Ojca Organizatora smile

Ile osób zapisało się już na ten turnus?

3

Hejka hej,
ja sie wybieram w tym terminie więc see you soon! smile

4

No to do zobaczenia missofmess smile

5

Też planuję wybrać się w tym terminie big_smile

6

ja już miejsce zaklepałem, wycieczka opłacona więc już nie ma odwrotu wink

7

ja mam na razie rezerwację a przelew będzie po weekendzie, bo niestety w soboty i w niedziele nawet ineternetowe nie chodzą  wink

8

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/09e … 8aeca.html tutaj daję link do mapki, jakby był ktoś zainteresowany usytuowaniem hoteli i odległości od morza smile

9

no, a ja się wybieram z Missofmess, pierwszy raz bałkany, mam nadzieje, że mimo wszelkich spodziewanych i niespodziewanych czynników zewnętrznych ekipa dopisze, bo przecież to najważniejsze smile

Ostatnio edytowany przez pluszczak (2011-08-17 15:28:28)

10

Jak wiadomo wszystko zależy od towarzystwa smile To również moja pierwsza Bułgaria, a lecę po namowie rodziców, którzy zapewnili mnie, że jakiś czas temu właśnie w Albenie "przyszedłem na świat" smile Czyli powinienem czuć się jak u siebie.

11

ja w Bulgarii będę 3 raz ale za to pierwszy w Albenie i z takim towarzystwem więc na pewno będzie fajnie!  big_smile

12

Grunt to pozytywne nastawienia wink lecę się wyleżeć, wypocząć, poimprezować... żyć nie umierać, już czuję jak się będzie ciężko do pracy wracało...

13

Wbrew pozorom imprezowanie to ciężka sprawa, ale dobra zaprawa przed kolejnymi dziesięcioma miesiącami w akademiku tongue

14

Po 4 latach spędzonych w wszelakich akademikach stwierdzam - imprezowanie to nie taka ciężka sprawa, nawet w Bułgarii smile

15

Witam
Też będę pierwszy raz w Bułgarii więc postanowiłam się przywitać. smile

16

No to jak lecimy razem to ja też się przywitam smile Został niecały miesiąc !!!!

17

No proszę, rośnie nam grono wrześniowych imprezowiczów!! Nie wiem jak Wy, ale ja nie mogę się doczekać - urlop zaklepany, nic tylko ruszać i odpoczywać smile

18

oj my z muchą też się nie możemy doczekać  i od marca odliczamy smile

19

boże, od marca?! cierpliwe dziewczyny smile

20

cierpliwość jest cnotą!
ale moja powoli się kończy wink

21

Witajcie:)
Ja byłam autobusem w Bułgarii, ale w przyszłym roku planujemy lecieć samolotem właśnie do Albeny.
Moje pytanie brzmi, o której jest wylot w danym dniu, chodzi mi o to, że jeśli macie wylot 13 września to czy też przylecicie do Bułgarii tegoż 13, znam biura podróży, które robiąc tygodniowe wypady samolotem do chorwacji czy turcji robią to w późnych godzinach i wychodzi na to, że w rzeczywistości się jest tam tylko 5 dni na miejscu, a przecież podróż to zaledwie kilka godzin.

Pozdrawiam i będę wdzięczna za odpowiedź

PS. Biuro godne polecenia, ja na bank za rok wezmę udział w jakimś wypadzie...:)

22

Z tego co wyczytałam to wylot z Katowic jest o 18.30 więc w Bułgarii jesteśmy godzinke-połtorej później, no ale trzeba jeszcze doliczyć przejazd autokarem z lotniska do Albeny (ok 30km)

Ostatnio edytowany przez missofmess (2011-08-21 23:15:44)

23

missofmess a gdzie wyczytałaś o godzinie wylotu??

24

Też jadę tam pierwszy raz i mam nadzieje że będzie dobrze i że ludzie też będą w porządku big_smile

25

inkaa napisał/a:

missofmess a gdzie wyczytałaś o godzinie wylotu??

Wyjazd organizowany jest przez biuro Gama więc weszlam na ich stronę, na naszą ofertę i tam były godziny wylotu z Wrocławia i Katowic. Z tym że wszystko się jeszcze może zmienić wink