Temat: Chorwacja sierpniowa
Witam,
Mam parę pytań odnośnie wyjazdu.... Czy Vodice to "imprezowa" miejscowość ( jakie rozrywki) ? Jakie są ceny (ile siana byłoby potrzebne - nie licząc wycieczek fakultatywnych
?
Pozdro ![]()
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Mam parę pytań odnośnie wyjazdu.... Czy Vodice to "imprezowa" miejscowość ( jakie rozrywki) ? Jakie są ceny (ile siana byłoby potrzebne - nie licząc wycieczek fakultatywnych
?
Pozdro ![]()
pytań ciąg dalszy
ja mam jedno z innej beczki. Chciałem sie dowiedzieć kto stanowi załogę apartamentu nr 3 w budynku Gaja ? ![]()
Vodice to imprezowe miasto, jest kilka klubów w bardzo bliskiej odległości z różnorodną muzyką. Na pewno jest codziennie gdzie imprezować. Rok temu w bud. Damir na dole była bardzo fajna imprezownia.
Co do cen to trzeba liczyć, że są ok. 30-40% wyższe niż w Polsce.
Budynek Gaja?
Wiem jedynie że jest oddalony od budynku Ivas o 150m, a tylko opis budynku Gaja zawiera taką informację - dodałem dwa do dwóch i wyszło mi że to on ? ![]()
pytań ciąg dalszy
ja mam jedno z innej beczki. Chciałem sie dowiedzieć kto stanowi załogę apartamentu nr 3 w budynku Gaja ?
mam na umowie budynek Gaja 3 os pokój, więc mogę to być np ja ![]()
oo mamy impresskową koleżankę
czuję w kościach że bedzie dobra ekipa i zabawa
może reszta składu też się ujawni - nie ma co się wstydziochać
Daj znać Impresska na gg: 9133808 to porozmawiamy.
mój nick odzwierciedla oczekiwania co do tego wyjazdu
a na gg odezwę się oczywiście w wolnej chwili ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź