Temat: Bułgaria 31.07 - 13.08

Hej ho;)

Czy ktoś z Wrocławia (lub z okolic) wybiera się w tym terminie bo Obzor ??:) Można by ogarnąć jakiś wspólny dojazd do Krakowa np pociągiem i się w tym czasie pointegrować wink Będzie weselej.

Pozdrawiam smile

2

Odp: Bułgaria 31.07 - 13.08

Razem z chłopakiem jedziemy z Krakowa, chętnie przyjedziemy wcześniej na miejsce zbiórki, żeby się pointegrować cool 

Też nie możecie doczekać się wyjazdu?

Pozdrawiam!

3

Kurcze tylko my mamy pociąg tak, że jesteśmy na miejscy godzinę przed planowanym odjazdem i musimy jeszcze z PKP dojechać na miejsce zbiórki. Dodatkowo licząc opóźnienie pociągu to za długo się nie pointegrujemy;( Ale w autobusie będziemy mieli trochę czasu:)
Też się doczekać nie możemy. Mamy nadzieje, że będzie fajna ekipa  cool
Do zobaczenia na miejscu  big_smile

4

no to szkoda, możecie mieć mały problem z dojazdem na miejsce krakowskim MPK. W razie czego służę pomocą w znalezieniu sensownego połączenia.

W autobusie będzie się działo! Na początek wszyscy pójdziemy spać tongue
Z tego co widzę ekipa już zapowiada się ciekawie!

5

Nie no z MPK raczej nie będziemy korzystali. Z tego co się orientowałem, bo z PKP na miejsce zbiórki są 4 km, więc chyba śmigniemy taksówką. To wszystko zależy od czasu jaki nam zostanie. Ale dzięki za propozycje- masz u mnie piwo w Obzor ;p
W autobusie spać   yikes  yikes  yikes
big_smile

6

black_white napisał/a:

Hej ho;)

Czy ktoś z Wrocławia (lub z okolic) wybiera się w tym terminie bo Obzor ??:) Można by ogarnąć jakiś wspólny dojazd do Krakowa np pociągiem i się w tym czasie pointegrować wink Będzie weselej.

Pozdrawiam smile

My jedziemy z Wroclawia autokarem o 15:30 ->18:30 Kraków. Szybciej i taniej niż PKP big_smile
I jest moment na jakąś przekąskę przed dalszą podróżą.

http://www.link-bus.pl/

7

A gdzie się podziewa Warszawa?? smile My z koleżankami wsiadamy w Wawie i też liczymy na jakąś niezłą imprezę w autobusie! wink Wgl zastanawiamy się na jakie wycieczki się wybrać.. Macie jakieś propozycje?? big_smile A może jakieś spotkanie integracyjne przed wyjazdem?? wink

8

europopitek napisał/a:

My jedziemy z Wroclawia autokarem o 15:30 ->18:30 Kraków. Szybciej i taniej niż PKP big_smile
I jest moment na jakąś przekąskę przed dalszą podróżą.

http://www.link-bus.pl/

Nie no dajcie spokój. 5 h na przekąszenie ;p Jednak chyba zostaniemy przy opcji pociąg:)

A jeśli chodzi o imprezę w autobusie to też mamy taką nadzieję  lol Na pewno coś się będzie kręciło smile
Wycieczki to Aqua Park + wieczór bułgarski to moim zdaniem pozycje obowiązkowe. A reszta wyjdzie w praniu smile

Ostatnio edytowany przez black_white (2011-07-19 20:52:57)

9

Black_white popieram, też wybraliśmy te wycieczki. One SĄ obowiązkowe tongue W razie czego jeżeli Aqua Park nie wypali to jedziemy sami, indywidualnie! big_smile

Cieszy mnie to, że sporo osób wsiada w Krk, myślałam, że będziemy sami tongue

10

A Warszawa dalej siedzi cichooo...  tongue  Ujawniać się!!  wink

11

Halo tu Warszawa to kiedy robimy tą imprezkę integracyjną? ktoś chętny? tongue

12

Helloo;) Mam pytanko. Jedzie któraś dziewczyna sama? Bo zastanawiam się nad wyjazdem ale musiałabym sama jechać a jak wiadomo lepiej się dogadać prędzej. Tak dla informacji to jestem z okolic Rybnika i bym wyjeżdżała z Krakowa.  Jest ktoś w podobnej sytuacji? Jeśli tak to proszę pisać na GG:13894260

Ostatnio edytowany przez jana1992 (2011-07-21 16:17:45)

13

Hej,z tej strony warszawa. Jedziemy we dwie z kolezankom,juz nie mozemy sie wyjazdu doczekac:D

Ostatnio edytowany przez anowi88 (2011-07-21 21:07:02)

14

My również startujemy z Warszawy smile

http://www.facebook.com/event.php?eid=122119187880529

15

Również zapisuje się na wyjazd z Warszawy wink

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

16

jana1992 napisał/a:

Helloo;) Mam pytanko. Jedzie któraś dziewczyna sama? Bo zastanawiam się nad wyjazdem ale musiałabym sama jechać a jak wiadomo lepiej się dogadać prędzej. Tak dla informacji to jestem z okolic Rybnika i bym wyjeżdżała z Krakowa.  Jest ktoś w podobnej sytuacji? Jeśli tak to proszę pisać na GG:13894260

Na każdym wyjeździe są osoby, które jeżdżą same, więc nie ma problemu abyś jechała i na miejscu została dokwaterowana. Do tego będziemy organizować codzienne wspólne wyjścia, wspólne plażowanie, itp więc nikt nie będzie się nudził smile

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

17

jana1992 napisał/a:

...nie ma co się zastanawiać - pakujesz się i spotykamy się wszyscy razem w Obzor smile

http://www.facebook.com/event.php?eid=122119187880529

18

witam wszystkich smile
może mi ktoś powiedzieć ile kosztuje wstęp na baseny w Hajduszoboszlo ?
i ile jest osób chętnych do aquaparku? big_smile
i czy dużo osób wykupiło wyżywienie?

Ostatnio edytowany przez marti (2011-07-22 23:12:47)

19

marti napisał/a:

witam wszystkich smile

Na któryms forum organizator napisal ze ok 22zl,czyli 1500 HUF.
Ja z kolezanka napewno wybieramy sie do aquaparku:)

20

My 3 osoby aquapark + wyżywienie smile

21

black_white napisał/a:

Hej ho;)

Pozdrawiam smile

Ja bym się wybierała raczej pociągiem, także napisz do mnie na gg jesli mozesz 13894260

22

black_white napisał/a:

My 3 osoby aquapark + wyżywienie smile

to super:) miejmy nadzieję, że ta wycieczka się odbędzie smile ode mnie też są 3 osoby smile

23

anowi88 napisał/a:
marti napisał/a:

witam wszystkich smile

Na któryms forum organizator napisal ze ok 22zl,czyli 1500 HUF.
Ja z kolezanka napewno wybieramy sie do aquaparku:)

Zalecam zajrzeć na stronę Hajduszoboszlo.
1500 HUF kosztuje wstęp tylko na kompleks basenowy.
Żeby wejść na teren AQUAParku trzeba dopłacić 2800 HUF. czyli razem 4200 HUF ok 60 zł.  Ja na razie się zastanawiam choć Aquapark kuszący smile

My jedziemy z Krakowa więc ekipa wsiadająca się powiększa. Do zobaczenia za Tydzień:)

24

Zgłaszam kolejne dwie osoby na aquapark i wyżywienie smile

Cieszę się, że tak dużo osób jedzie z Krakowa!