Temat: Bułgaria 31.07 - 13.08
Hej ho;)
Czy ktoś z Wrocławia (lub z okolic) wybiera się w tym terminie bo Obzor ??:) Można by ogarnąć jakiś wspólny dojazd do Krakowa np pociągiem i się w tym czasie pointegrować
Będzie weselej.
Pozdrawiam ![]()
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy bieżące » Bułgaria 31.07 - 13.08
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej ho;)
Czy ktoś z Wrocławia (lub z okolic) wybiera się w tym terminie bo Obzor ??:) Można by ogarnąć jakiś wspólny dojazd do Krakowa np pociągiem i się w tym czasie pointegrować
Będzie weselej.
Pozdrawiam ![]()
Razem z chłopakiem jedziemy z Krakowa, chętnie przyjedziemy wcześniej na miejsce zbiórki, żeby się pointegrować
Też nie możecie doczekać się wyjazdu?
Pozdrawiam!
Kurcze tylko my mamy pociąg tak, że jesteśmy na miejscy godzinę przed planowanym odjazdem i musimy jeszcze z PKP dojechać na miejsce zbiórki. Dodatkowo licząc opóźnienie pociągu to za długo się nie pointegrujemy;( Ale w autobusie będziemy mieli trochę czasu:)
Też się doczekać nie możemy. Mamy nadzieje, że będzie fajna ekipa
Do zobaczenia na miejscu ![]()
no to szkoda, możecie mieć mały problem z dojazdem na miejsce krakowskim MPK. W razie czego służę pomocą w znalezieniu sensownego połączenia.
W autobusie będzie się działo! Na początek wszyscy pójdziemy spać ![]()
Z tego co widzę ekipa już zapowiada się ciekawie!
Nie no z MPK raczej nie będziemy korzystali. Z tego co się orientowałem, bo z PKP na miejsce zbiórki są 4 km, więc chyba śmigniemy taksówką. To wszystko zależy od czasu jaki nam zostanie. Ale dzięki za propozycje- masz u mnie piwo w Obzor ;p
W autobusie spać
![]()
Hej ho;)
Będzie weselej.
Pozdrawiam
My jedziemy z Wroclawia autokarem o 15:30 ->18:30 Kraków. Szybciej i taniej niż PKP ![]()
I jest moment na jakąś przekąskę przed dalszą podróżą.
A gdzie się podziewa Warszawa??
My z koleżankami wsiadamy w Wawie i też liczymy na jakąś niezłą imprezę w autobusie!
Wgl zastanawiamy się na jakie wycieczki się wybrać.. Macie jakieś propozycje??
A może jakieś spotkanie integracyjne przed wyjazdem?? ![]()
My jedziemy z Wroclawia autokarem o 15:30 ->18:30 Kraków. Szybciej i taniej niż PKP
I jest moment na jakąś przekąskę przed dalszą podróżą.
Nie no dajcie spokój. 5 h na przekąszenie ;p Jednak chyba zostaniemy przy opcji pociąg:)
A jeśli chodzi o imprezę w autobusie to też mamy taką nadzieję
Na pewno coś się będzie kręciło ![]()
Wycieczki to Aqua Park + wieczór bułgarski to moim zdaniem pozycje obowiązkowe. A reszta wyjdzie w praniu ![]()
Ostatnio edytowany przez black_white (2011-07-19 20:52:57)
Black_white popieram, też wybraliśmy te wycieczki. One SĄ obowiązkowe
W razie czego jeżeli Aqua Park nie wypali to jedziemy sami, indywidualnie! ![]()
Cieszy mnie to, że sporo osób wsiada w Krk, myślałam, że będziemy sami ![]()
A Warszawa dalej siedzi cichooo...
Ujawniać się!! ![]()
Halo tu Warszawa to kiedy robimy tą imprezkę integracyjną? ktoś chętny? ![]()
Helloo;) Mam pytanko. Jedzie któraś dziewczyna sama? Bo zastanawiam się nad wyjazdem ale musiałabym sama jechać a jak wiadomo lepiej się dogadać prędzej. Tak dla informacji to jestem z okolic Rybnika i bym wyjeżdżała z Krakowa. Jest ktoś w podobnej sytuacji? Jeśli tak to proszę pisać na GG:13894260
Ostatnio edytowany przez jana1992 (2011-07-21 16:17:45)
Hej,z tej strony warszawa. Jedziemy we dwie z kolezankom,juz nie mozemy sie wyjazdu doczekac:D
Ostatnio edytowany przez anowi88 (2011-07-21 21:07:02)
Również zapisuje się na wyjazd z Warszawy ![]()
Helloo;) Mam pytanko. Jedzie któraś dziewczyna sama? Bo zastanawiam się nad wyjazdem ale musiałabym sama jechać a jak wiadomo lepiej się dogadać prędzej. Tak dla informacji to jestem z okolic Rybnika i bym wyjeżdżała z Krakowa. Jest ktoś w podobnej sytuacji? Jeśli tak to proszę pisać na GG:13894260
Na każdym wyjeździe są osoby, które jeżdżą same, więc nie ma problemu abyś jechała i na miejscu została dokwaterowana. Do tego będziemy organizować codzienne wspólne wyjścia, wspólne plażowanie, itp więc nikt nie będzie się nudził ![]()
...nie ma co się zastanawiać - pakujesz się i spotykamy się wszyscy razem w Obzor ![]()
witam wszystkich ![]()
może mi ktoś powiedzieć ile kosztuje wstęp na baseny w Hajduszoboszlo ?
i ile jest osób chętnych do aquaparku? ![]()
i czy dużo osób wykupiło wyżywienie?
Ostatnio edytowany przez marti (2011-07-22 23:12:47)
witam wszystkich
i ile jest osób chętnych do aquaparku?
i czy dużo osób wykupiło wyżywienie?
Na któryms forum organizator napisal ze ok 22zl,czyli 1500 HUF.
Ja z kolezanka napewno wybieramy sie do aquaparku:)
My 3 osoby aquapark + wyżywienie ![]()
Hej ho;)
Będzie weselej.
Pozdrawiam
Ja bym się wybierała raczej pociągiem, także napisz do mnie na gg jesli mozesz 13894260
My 3 osoby aquapark + wyżywienie
to super:) miejmy nadzieję, że ta wycieczka się odbędzie
ode mnie też są 3 osoby ![]()
marti napisał/a:witam wszystkich
i ile jest osób chętnych do aquaparku?
i czy dużo osób wykupiło wyżywienie?Na któryms forum organizator napisal ze ok 22zl,czyli 1500 HUF.
Ja z kolezanka napewno wybieramy sie do aquaparku:)
Zalecam zajrzeć na stronę Hajduszoboszlo.
1500 HUF kosztuje wstęp tylko na kompleks basenowy.
Żeby wejść na teren AQUAParku trzeba dopłacić 2800 HUF. czyli razem 4200 HUF ok 60 zł. Ja na razie się zastanawiam choć Aquapark kuszący ![]()
My jedziemy z Krakowa więc ekipa wsiadająca się powiększa. Do zobaczenia za Tydzień:)
Zgłaszam kolejne dwie osoby na aquapark i wyżywienie
Cieszę się, że tak dużo osób jedzie z Krakowa!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź