Temat: Opinie o wyjezdzie
Wyrazajcie opinie o tym dość krótkim acz bardzo intensywnym weekendowym wypadzie ![]()
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Opinie o wyjezdzie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wyrazajcie opinie o tym dość krótkim acz bardzo intensywnym weekendowym wypadzie ![]()
mi sie akurat podobalo, szkoda ze sie tylko rozchorowalem ![]()
Jak dla mnie OK, ale troche daleko jak na weekend. Ale generalnie dobra impreza, tylko trzeba po wyjezdzie teraz odpoczywac ![]()
Czasem tylko waydawało mi się, że w samym budynku jest troszeczkę za zimno.
jak dla mnie bomba.szkoda tylko ze 'szlaki nieprzetarte byly'. A ten zurek w niedziele rano byl jak kroplowka ratujaca zycie.
wyjazd pierwsza klasa, szkoda tylko,że tak krótko;) jeszcze ze 2 dni by się przydały żeby troche więcej połazić.
Wyjazd bardzo fajny, ale przydalaby sie jeszcze z jedna imprezka
Gobol napisał(a):
>Wyjazd bardzo fajny, ale przydalaby sie jeszcze z jedna imprezka
Zapraszam na Sylwestra, tam imprezek bedzie wiecej :] I wiekszych :]
Wypad 70 osobową ekipą to jest to co misie lubią najbardziej. Brakowało mi wejścia na jakąś górę trochę, wieczorna impra spox, ogólnie wyjazd bardzo fajny, pozdro
jak dla mnie super
teraz tylko odespac i mile wspominac ![]()
dla mnie tez super, ale zgadzam sie ,że przydałyby sie jeszcze z 2 dni zeby lepiej sie poznac, poimprezowac i połazic po górkach,pozdróffka:D
wyjazd przedni
Popieram że troche za daleko jak na weekend...bo przydałby sie jakiś tydzień cały
Jakby nie było wypad w góry był zajebisty :] niektórzy jak mieli szczescie to sie nawet z Panem Władkiem saniami przejechali...
Wielkie pozdro dla Ojca O... organizacja the best i czekamy na ta imprezke za dwa tygodnie:)
Wstepny termin juz mam imprezy i jutro bedzie potwierdzony takze chwila moment i bedzie info o imprezie ![]()
Jako ze generalnie szybko działam to termin juz mam potwierdzony
Bedzie to andrzejkowo- powyjazdowo bieszczadzka impreza 30.11 !!!!!!!!!!! ![]()
no i piknie ![]()
yyy ja mam takie pytanie do tych ktorzy juz wiecej wyjazdow zaliczyli. czy sylwester przez cale 6 dni bedzie wygladal tak jak te 2 czy moze sa takie dni ze sie nie pije?? jaki jest wogole sens zabierania sprzetu? i kto jedzie do presova??
Nie wiem jak na innych, ale w Chorwacji jak był Adam to hasłem przewodnim każdego dnia było: "łoimy"...
Trzeba było się namęczyć, żęby jakiegoś dnia nie pić ![]()
generalnie kazdego dnia sie imprezuje
staramy sie codziennie robic imprezy... jesli tylko ludzie chca sie bawic, a poki co nie trafila sie grupa, zeby wolala czytalc wieczorami ksiazki w pokojach
Oj Arku, i tu Ci musze przypomniec jedna sytuacje z Sabinova kiedy probowalismy jakies laski wyciagnac na parkiet o godz. 22/23 a one juz grzecznie lezaly w pizamkach w lozkach:P wiec wyjatki sie,niestety,zdarzaja.
torcik_vip napisał(a):
>yyy ja mam takie pytanie do tych ktorzy juz wiecej wyjazdow zaliczyli. czy sylwester przez cale 6 dni bedzie wygladal tak jak te 2 czy moze sa takie dni ze sie nie pije?? jaki jest wogole sens zabierania sprzetu? i kto jedzie do presova??
Imprezy na wyjeździe są codziennie, co do dni kiedy się nie pije to nie ma odgórnie ustalonych.
Jeśli chodzi o branie sprzętu to o ile pamiętam w zeszłym roku codziennie na 200 osób na stoki wyjeżdżało ok. 2 autokarów (mimo raczej bezśnieżnej zimy). Sens brania nart jest zawsze, tym bardziej że jedziemy autokarem, w zeszłym roku w wypożyczalniach zabrakło sprzętu, gdyż mało kto wierzył że będzie jakiś czynny stok.
To od ciebie zależy czy wolisz pojeździć na nartach, czy odespać po imprezie (autokary na stok wyjeżdżają przed 10).
wyjazd b.pozytywny, szkoda tylko że nie zauważyłem jak wyszedłem z naszego ośrodka-że telefonuję do wszystkich przez Ukrainę... ale trzeba dopatrywać się dobrych stron, na dworze chyba było cieplaj niż w ośrodku także myślę że wszyscy się zahartowali i teraz nic nas nie ruszy... Pozdrawiam
na stronce www.LAZIKI.pl w dziale Download do ściągnięcia około 60 fotek z wyjazdu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź