Odp: Pytania wakacyjne
mam pytanie, czy w hotelu w ulcinij są jakieś garnki,naczynia itp, czy trzeba coś wziąć ze sobą ?
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam pytanie, czy w hotelu w ulcinij są jakieś garnki,naczynia itp, czy trzeba coś wziąć ze sobą ?
Witam, czy ręczniki w hotelach Ralitsa i Vita Park w Albenie są w standardzie, czy lepiej zabrać własne (chodzi głównie o zaoszczędzenie miejsca w torbie
), no i czy sejfy są w pokojach czy w recepcji i w jakich cenach (poglądowo chociażby).
Ręczniki są w hotelach, natomiast warto zabrać ze sobą jakiś ręcznik plażowy.
Sejf jest dostępny w recepcji za opłatą, z tego co pamietam to wychodzi ok. 10-15 LEV za turnus.
W ośrodku w Ulcinj w aneksach jest pełne wyposażenie, nie trzeba niczego ze sobą zabierać.
Mam kilka pytań odnośnie wyjazdu do Czarnogóry (27.08-9.09):
1. Czy zwiedzanie Budapesztu z przewodnikiem jest dodatkowo płatne? Rozumiem, że koszty wszystkich biletów wstępu do obiektów pokrywa uczestnik, a jednocześnie nie ma przymusu jeśli chodzi o wchodzenie do nich?
2. Czy są mi Państwo w stanie podać przybliżoną kwotę, jaką należy zabrać ze sobą na 2 dni pobytu w Budapeszcie (baseny, zwiedzanie, w tym posiłki w przystępnych cenach)
3. Na zdjęciach łazienki w Hotelu w Ulcinj jest widoczna pralka, czy są one w każdym pokoju i czy można korzystać z nich bez ograniczeń?
Mam kilka pytań odnośnie wyjazdu do Czarnogóry (27.08-9.09):
1. Czy zwiedzanie Budapesztu z przewodnikiem jest dodatkowo płatne? Rozumiem, że koszty wszystkich biletów wstępu do obiektów pokrywa uczestnik, a jednocześnie nie ma przymusu jeśli chodzi o wchodzenie do nich?
2. Czy są mi Państwo w stanie podać przybliżoną kwotę, jaką należy zabrać ze sobą na 2 dni pobytu w Budapeszcie (baseny, zwiedzanie, w tym posiłki w przystępnych cenach)
3. Na zdjęciach łazienki w Hotelu w Ulcinj jest widoczna pralka, czy są one w każdym pokoju i czy można korzystać z nich bez ograniczeń?
4. Czy autobus będzie przejeżdżał przez Grójec i czy mogłabym wsiadać w tym mieście?
Ja mam jeszcze jedno pytanie przed jutrzejszym wyjazdem do Bułgarii:
czy w pokojach lub na piętrze jest żelazko?
Witam, a ja mam takie pytanie odnosnie wyjazdu do Bułgarii, a właściwie bardziej do transferu autokarowego. Wiadomo, że transfer jest z Warszawy do Katowic, a czy powrotny tj. z Katowic do Warszawy też? Bo się zamotałam i już sama nie wiem. ![]()
Tak jesli jest opcja transfer to automatycznie w obie strony ![]()
Hej, mam pytanie dotyczące wyjazdu do Czarnogóry 16.09. Ile osób mniej więcej będzie jechało? Powielam też pytanie o pralki w łazienkach. Hm.. i to chyba wszystko co mnie męczy na dzisiejszy dzień. Pozdrawiam ![]()
Hej, mam pytanie dotyczące wyjazdu do Czarnogóry 16.09. Ile osób mniej więcej będzie jechało? Powielam też pytanie o pralki w łazienkach. Hm.. i to chyba wszystko co mnie męczy na dzisiejszy dzień. Pozdrawiam
Na wyjazd jedzie jeden autokar.
Pralek w łazienkach nie ma, ale ja myślę że 9 dni to można przeżyć bez prania i prasowania ![]()
proste i szybkie pytanie: do Albeny lepiej euro czy lewy?
proste i szybkie pytanie: do Albeny lepiej euro czy lewy?
Szybka odpowiedź - Euro ![]()
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź