Temat: Pytanie majówkowe
Witam.
Jeżeli macie jakieś pytania odnośnie wyjazdów majówkowych zapraszam do zadawania ich w tym miejscu.
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Jeżeli macie jakieś pytania odnośnie wyjazdów majówkowych zapraszam do zadawania ich w tym miejscu.
Mam pytanko odnośnie wyjazdu do Bibione.
Jak się nazywa ten ośrodek gdzie znajdują się apartamenty ?
Mam pytanko odnośnie wyjazdu do Bibione.
Jak się nazywa ten ośrodek gdzie znajdują się apartamenty ?
W tej chwili przyjmujemy rezerwacje do budynku Oasi. Natomiast wszystkie apartamenty są tego samego układy, standardu oraz w bliskiej odległości od plaży.
witam czy w pokojach w bibione bedziemy mieli posciel czy mamy zabac wlasna??? oraz co jeszzce trzeza zabrac swojego reczniki itp...??
witam czy w pokojach w bibione bedziemy mieli posciel czy mamy zabac wlasna??? oraz co jeszzce trzeza zabrac swojego reczniki itp...??
Witam.
Pościel w apartamentach zapewniamy, natomiast ręczniki trzeba mieć już własne.
Czy na majówkowym wyjeździe do Budapesztu poza zwiedzaniem każdy sobie robi co mu się podoba? Jest może planowana jakaś impreza integracyjna? ![]()
Czy na majówkowym wyjeździe do Budapesztu poza zwiedzaniem każdy sobie robi co mu się podoba? Jest może planowana jakaś impreza integracyjna?
Oczywiście będziemy organizować różne wspólne wyjścia do pubów czy dyskotek. Hotel w Budapeszcie położony jest w samym centrum, dookoła znajdują się dziesiątki knajp, pubów i imprezowni. Nie trzeba korzystać z komunikacji miejskiej, do wielu fajnych miejsc można dojść w kilka minut piechotą.
Zresztą na każdym naszym wyjeździe staramy się integrować grupę i organizować (oczywiście dla chętnych) różnego rodzaju wyjścia, także integracja i wspólne imprezowanie jest u nas normą ![]()
Dużo miejsc zostało jeszcze na wyjazd do Pragi i Budapesztu? Chcemy jechać 5 osobową ekipą i mam pytanie czy jeszcze się zmieścimy?
Dużo miejsc zostało jeszcze na wyjazd do Pragi i Budapesztu? Chcemy jechać 5 osobową ekipą i mam pytanie czy jeszcze się zmieścimy?
Zostało około 15 miejsc na każdy wyjazd, także jeżeli chcecie zapisać się na wyjazd taką ekipą zapraszamy. Im wcześniej to zrobicie tym większy wybór dostępnych opcji zakwaterowania będziecie mieć.
W tabelce rezerwacyjnej oznaczamy jeżeli dostępny jest ostatni pokój danego typu oraz jeżeli jest brak miejsc w danej opcji zakwaterowania.
Zapraszamy ![]()
W bibione w apartametach posciel tzn poszewki na koldre i poduszki dostaniemy czy beda dostepne za doplata?? kiedy uzyskamy wiecej informacji co wziasc na wyjazd etc??
W bibione w apartametach posciel tzn poszewki na koldre i poduszki dostaniemy czy beda dostepne za doplata?? kiedy uzyskamy wiecej informacji co wziasc na wyjazd etc??
Pościel (w tym poszewki oraz prześcieradło) zapewniamy my w cenie wyjazdu. Ładną i kolorową. Wszelkie dokładne informacje nt. wyjazdu wysyłamy na około 7 dni przed odjazdem. Zabrać należy dobry humor ![]()
a który z pilotów będzie umilał majóweczkę w Budapeszcie?
a który z pilotów będzie umilał majóweczkę w Budapeszcie?
Arek będzie Wam pokazywał uroki imprezowania w Budapeszcie ![]()
a kto pojedzie z nami do pragi? ;>
a kto pojedzie z nami do pragi? ;>
Włodek ![]()
To może od razu napiszę resztę - do Włoch jedzie Marta i Ania a do Lwowa ja, czyli Kwiatek.
a do Bułgarii?? ![]()
a do Bułgarii??
Jeżeli chodzi o majówkę w Bułgarii to niestety nie wiem kto jedzie, gdyż wyjazd organizuje biuro Gama.
Leci ktoś do BUłgarii 6 Maja? Czy sam jestem? ![]()
Leci ktoś do BUłgarii 6 Maja? Czy sam jestem?
Sam nie lecisz
W samolocie zostało już jedno wolne miejsce. A z ekipy biura lecimy ja i Arek.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź