Temat: Pytanie majówkowe

Witam.
Jeżeli macie jakieś pytania odnośnie wyjazdów majówkowych zapraszam do zadawania ich w tym miejscu.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

2

Odp: Pytanie majówkowe

Mam pytanko odnośnie wyjazdu do Bibione.

Jak się nazywa ten ośrodek gdzie znajdują się apartamenty ?

3

Wawer napisał/a:

Mam pytanko odnośnie wyjazdu do Bibione.

Jak się nazywa ten ośrodek gdzie znajdują się apartamenty ?

W tej chwili przyjmujemy rezerwacje do budynku Oasi. Natomiast wszystkie apartamenty są tego samego układy, standardu oraz w bliskiej odległości od plaży.

Kuba Kwiatkowski

4

witam czy w pokojach w bibione bedziemy mieli posciel czy mamy zabac wlasna??? oraz co jeszzce trzeza zabrac swojego reczniki itp...??

5

kdxo0 napisał/a:

witam czy w pokojach w bibione bedziemy mieli posciel czy mamy zabac wlasna??? oraz co jeszzce trzeza zabrac swojego reczniki itp...??

Witam.

Pościel w apartamentach zapewniamy, natomiast ręczniki trzeba mieć już własne.

Kuba Kwiatkowski

6

Czy na majówkowym wyjeździe do Budapesztu poza zwiedzaniem każdy sobie robi co mu się podoba? Jest może planowana jakaś impreza integracyjna?  big_smile

7

karpik napisał/a:

Czy na majówkowym wyjeździe do Budapesztu poza zwiedzaniem każdy sobie robi co mu się podoba? Jest może planowana jakaś impreza integracyjna?  big_smile

Oczywiście będziemy organizować różne wspólne wyjścia do pubów czy dyskotek. Hotel w Budapeszcie położony jest w samym centrum, dookoła znajdują się dziesiątki knajp, pubów i imprezowni. Nie trzeba korzystać z komunikacji miejskiej, do wielu fajnych miejsc można dojść w kilka minut piechotą.

Zresztą na każdym naszym wyjeździe staramy się integrować grupę i organizować (oczywiście dla chętnych) różnego rodzaju wyjścia, także integracja i wspólne imprezowanie jest u nas normą wink

Kuba Kwiatkowski

8

Dużo miejsc zostało jeszcze na wyjazd do Pragi i Budapesztu? Chcemy jechać 5 osobową ekipą i mam pytanie czy jeszcze się zmieścimy?

9

kati napisał/a:

Dużo miejsc zostało jeszcze na wyjazd do Pragi i Budapesztu? Chcemy jechać 5 osobową ekipą i mam pytanie czy jeszcze się zmieścimy?

Zostało około 15 miejsc na każdy wyjazd, także jeżeli chcecie zapisać się na wyjazd taką ekipą zapraszamy. Im wcześniej to zrobicie tym większy wybór dostępnych opcji zakwaterowania będziecie mieć.

W tabelce rezerwacyjnej oznaczamy jeżeli dostępny jest ostatni pokój danego typu oraz jeżeli jest brak miejsc w danej opcji zakwaterowania.

Zapraszamy smile

Kuba Kwiatkowski

10

W bibione w apartametach posciel tzn poszewki na koldre i poduszki dostaniemy czy beda dostepne za doplata?? kiedy uzyskamy wiecej informacji co wziasc na wyjazd etc??

11

kdxo0 napisał/a:

W bibione w apartametach posciel tzn poszewki na koldre i poduszki dostaniemy czy beda dostepne za doplata?? kiedy uzyskamy wiecej informacji co wziasc na wyjazd etc??

Pościel (w tym poszewki oraz prześcieradło) zapewniamy my w cenie wyjazdu. Ładną i kolorową. Wszelkie dokładne informacje nt. wyjazdu wysyłamy na około 7 dni przed odjazdem. Zabrać należy dobry humor wink

Kuba Kwiatkowski

12

a który z pilotów będzie umilał majóweczkę w Budapeszcie?

13

muniek182 napisał/a:

a który z pilotów będzie umilał majóweczkę w Budapeszcie?

Arek będzie Wam pokazywał uroki imprezowania w Budapeszcie wink

Kuba Kwiatkowski

14

a kto pojedzie z nami do pragi? ;>

15

aguityle napisał/a:

a kto pojedzie z nami do pragi? ;>

Włodek smile

To może od razu napiszę resztę - do Włoch jedzie Marta i Ania a do Lwowa ja, czyli Kwiatek.

Kuba Kwiatkowski

16

a do Bułgarii??  tongue

17

Gagarin napisał/a:

a do Bułgarii??  tongue

Jeżeli chodzi o majówkę w Bułgarii to niestety nie wiem kto jedzie, gdyż wyjazd organizuje biuro Gama.

Kuba Kwiatkowski

18

Leci ktoś do BUłgarii 6 Maja? Czy sam jestem? tongue

19

Gagarin napisał/a:

Leci ktoś do BUłgarii 6 Maja? Czy sam jestem? tongue

Sam nie lecisz wink W samolocie zostało już jedno wolne miejsce. A z ekipy biura lecimy ja i Arek.

Kuba Kwiatkowski