Temat: Podróż na Dzień Kobiet

Zbliża się 8 marca,wiadomo- najważniejszy dzień w roku czyli Dzień Kobiet. smile
Czy dobrym pomysłem jest zabranie ukochanej kobiety na weekendowy wyjazd?

2

Odp: Podróż na Dzień Kobiet

Pomysł jak najbardziej udany - ja na pewno nie byłabym zła, gdyby mój mężczyzna wpadł na podobny wink Jeśli romantyczny weekend, to moim zdaniem tylko w Toruniu. Atmosfera tego miasta niezwykle sprzyja romantycznym spacerom, zwłaszcza po Bulwarze Filadelfijskim. Można też skorzystać z oferty cumujących przy nim barek. Przy okazji nie wypada nie spróbować oczywiście oryginalnych pierników, w kształcie serca. big_smile

3

Odp: Podróż na Dzień Kobiet

Pomysł super! Też tak bym chciała!:) Toruń rzeczywiście jest romantyczny, ale ja raczej byłabym za niedużą, romantyczną miejscowością gdzieś nad morzem. Kolacja w jakieś kameralnej restauracji, szum fal, wieczorny spacer po plaży...kobiety potrzebują trochę magii:) W Rzucewie ( kilka kilometrów za Gdynią ) znajduje się piękny stary zamek, a w nim hotel z restauracją i plaża z małym "molo" gdzie w ogóle nie ma ludzi. Można też znaleźć tańszą alternatywę - Reda i wynajęcie jakiegoś pokoju w pensjonacie, albo Sopot...:) Polecam!Powodzenia!