Temat: Sylwester w Libercu - opinie

Witamy w Nowym Roku.

Zapraszamy do wpisywania opinii po wyjeździe sylwestrowym do Liberca w tym wątku.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

2

Odp: Sylwester w Libercu - opinie

Dziekuje wszystkim organizatorom za wspanialy wyjazd. Kupujac sylwestra w tej cenie mialem pewnie obawy czy taki wyjazd faktycznie moze sie odbyc i czy wszystko co bylo wpisane w ofercie faktycznie jest.

1. Autokary - lux malina, wygodne.
2. Osrodek - taki jak sie spodziewalem, bez rewelacji, ale bylo czysto i cieplo i to najwazniejsze. zreszta pokoje byly zgodne z oferta.
3. Stoki narciarskie - bardzo fajne, ogromnym plusem bylo to, ze nie bylo duzych kolejek. I do tego znizka grupowa na karnety - fajna rzecz.
4. Bal sylwestrowy - bal dla calej grupy w jednym miejscu to strzal w 10. Super zabawa w super towarzystwie
5. Towarzystwo, organizacja - wielkie brawa dla Pawla za ogarniecie takiej licznej grupy, natomiast towarzystwo sprawilo, ze wyjazd bedzie dla mnie niezapomniany.

Do zobaczenia na kolejnych wyjazdach smile

3

Witam:)
Ja również dziękuję za wspaniały wyjazd big_smile  Pierwszy raz byłam na nartach i wiadomo pierwsze dni pełne przeżyć i upadków  tongue  Ale było super, ten krajobraz. Jeśli chodzi o autokar: pierwsza klasa:) Siedziałam z przodu to podziwiałam widoki. Niby to był ten autokar pechowy ( akcja z lusterkiem i kołem ) ale przynajmniej będę to wspominała:) Ośrodek ok, było ciplutko a najważniejsze, że byłam blisko swoich najbliższych znajomych i dobrze się bawiłam:) Jeśli chodzi o bal to pierwszy raz na sylwestrze bawiłam się do 5:P hehe, ale to za sprawą supeeeeer muzyki smile istne szaleństwo:) Ogólnie planuję już wyjazd w wakacje a na narty na pewno:P
Dziękuję Pawłowi, Rafałowi, Szymonowi i Marcinowi smile
P.S. ''u u uuuuu Krakers Pilot" smile Pozdrawiam!!!

4

Siemano:)
Był to moj trzeci wyjazd z turystyką studencką i zaden z nich mnie nie zawiódł.
Liberec jest to piekne miejsce z fantastycznymi widokami. Stoki byly bardzo dobrze przygotowane i kazda osoba bez względu na poziom zaawansowania w jeździe mogla znalesc dla siebie odpowiednią trase. Pokoje jak na taką cene wyjazdu byly bardzo w porządku. Najlepszym momentem wyjazdu byl oczywiscie sylwester. Byla pelna integracja i co najwazniejsze duuzo jedzenia i picia:)
Szczegolne podziekowania dla pilota wycieczki-Pawła. Doskonale poradzil sobie z organizacją i opieką, a przy okazji znajdowal czas, aby spędzic go z Nami:)
Napewno mile bede wspominala tego sylwestra! Pozdrawiam!

5

Kolejny świetny wyjazd z turystyka studencką i na pewno nieostatni. W ciągu 4 wyjazdów spędzonych z nimi nie zawiedli, jeśli ktoś sie waha to naprawdę polecam.
Co do liberca:
- super towarzystwo
-fajny autokar i kierowcy
-impreza sylwestrowa- mega