1

Temat: Szklarska Poręba - sylwester

Kto jedzie na ten wyjazd? Bo widze, ze watek Libercowy sie pojawil a ze szklarska jakas cisza? Ja wlasnie zastanawiam sie nad ta oferta, tylko mam zgrzyt ze znajomymi bo oni chca jechac do murzasichla, ale ja ich jesszcze przekonam :]

2

Odp: Szklarska Poręba - sylwester

Ja się wybieram smile Studencka Politechniki Warszawskiej.

Mam natomiast małe pytanie do organizatorów czy na balu sylwestrowym można będzie płacić w złotówkach czy trzeba mieć korony?

3

Na balu sylwestrowym można płacić wyłącznie w koronach czeskich. Natomiast wiele rzeczy na balu jest już w cenie: wyżywienie, napoje bezalkoholowe, więc do kupienia zostaje wyłącznie alkohol.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

4

Witam

a kto sie wybiera z wawa/okolice ? moze jakas integracja przed wyjazadem smile ?

5

Ja się wybieram smile

6

Witam serdecznie! ja tak w ramach ciekawości i informacji ... ile osob jedzie z nami na wyjazd smile:):) myślicie ze sobie pojeździmy po tej odwilży co ma nadejść w niedziele sad ?:):):P

7

Anus8891 napisał/a:

Witam serdecznie! ja tak w ramach ciekawości i informacji ... ile osob jedzie z nami na wyjazd smile:):) myślicie ze sobie pojeździmy po tej odwilży co ma nadejść w niedziele sad ?:):):P

Jedzie jeden autokar. Ja myślę, że w górach to nie powinno być problemu ze śniegiem, zwłaszcza, że na stoku leży miejscami go 100 cm smile Więc do sylwestra na pewno się nie stopi.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321