1

Temat: Sylwester 2010 w Libercu

Ahoj, sylwester zbliża się wielkimi krokami, czas więc chyba już założyć watęk pod tytułem "KTO JEDZIE NA SYLWESTRA DOLIBERCA" smile

Można wpisywać miasta wink

Odp: Sylwester 2010 w Libercu

No juz ponad 100os jest takze ekipa bedzie konkretna mysle big_smile

3

a takie mi się nasuwa pytanie... Czy każdy z uczestników jeździ na nartach ? Czy może zdarzają się ludzie, którzy jadą tam na sylwestra, zwiedzanie, zabawę - niekoniecznie myślą o nartach ?
Pozdrawiam

Mowiac szczerze to zazwyczaj 20-30% osób nie jedzi wogóle na nartach smile

5

Ja jadę tam z myślą ze będę tam jeździł na desce. To jest najważniejsze:)

6

Tylko studenci jadą czy zwykli śmiertelnicy też??:)

Hehe wszyscy smiertelnicy w wieku 18-30 lat, nie trzeba byc studentem smile

8

A jak będzie wyglądać ta impreza sylwestrowa? Mam tu głównie na myśli dress code.

9

Mucha napisał/a:

A jak będzie wyglądać ta impreza sylwestrowa? Mam tu głównie na myśli dress code.

Zalecamy i zachęcamy Was do ubrania strojów wieczorowych. Ale oczywiście na wejściu nie będzie selekcji i na imprezę wszyscy wyjazdowicze wejdą bez względu na ubiór wink

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

10

Super big_smile

11

"uho" a'propos Twojego pytania: przykładowo ja nie jeżdżę na nartach, a wybieram się na ten wyjazd właśnie po to by pozwiedzać, pobawić się i odpocząć smile No i oczywiście wypić hektolitry czeskiego piwa smile
Pozdrawiam.

P.S. I chciałam zaznaczyć, że do naszego wyjazdu już tylko trochę ponad miesiąc! big_smile

Ostatnio edytowany przez zuzu_zuzanna (2010-11-21 02:21:19)

12

Moglabym sie dowiedziec, ile jest jeszcze wolnych miejsc? wink

13

MagdaK napisał/a:

Moglabym sie dowiedziec, ile jest jeszcze wolnych miejsc? wink

Została już końcówka - jakieś 30 ostatnich miejsc i dosyć szybko się rozchodzą. Zapraszamy.

Kuba Kwiatkowski

14

hej. Mam pytanie - ktoś orientuje sie może w cenach wypożczenia sprzętu narciarskiego oraz karnetów narciarskich na miejscu?

15

dokładnie wie ktoś jak wygląda wypożyczenie sprzętu narciarskiego cenowo?  I mam pytanie jakie docelowe miejsce jest na wyjazd z Warszawy?  smile

16

Gregoryy napisał/a:

dokładnie wie ktoś jak wygląda wypożyczenie sprzętu narciarskiego cenowo?  I mam pytanie jakie docelowe miejsce jest na wyjazd z Warszawy?  smile

Pełny cennik ze Ski Jested znajduje się tutaj:
http://www.skijested.cz/zima/en

Wyjazd z Warszawy najprawdopodobniej będzie z placu Bankowego, ale miejsce zbiórki jeszcze potwierdzimy emailem przed wyjazdem.

Kuba Kwiatkowski

17

A nie lepiej wypożyczyć w Polsce ??  taniej wyjdzie smile za tydzień ok 100 zł.

18

gdzie np można za taką cenę można wypożyczyć?  smile

19

np przy Placu Narutowicza

20

A co myślicie o jakimś spotkaniu przedwyjazdowym ? Tak po po prostu żeby nie jechać  w ciemno i pozna się jeszcze w Warszawie ? ;]

21

ja jestem jak najbardziej za! wink tylko chyba trzeba to jakoś zorganizować jeszcze przed świętami, bo potem to każdy będzie miał inne sprawy na głowie, wiadomo wink dużo nas jest z Warszawy?  smile

22

pomysł całkiem konkretny, szkoda tylko że nie będę mogła w nim uczestniczyć bo właśnie zaliczam się do tych zamiejscowych. No ale mam nadzieję że uda się to nadrobić już w autokarze:)
Pozdrawiam.

23

Do zuzu_zuzanna : ja też w tym roku nie nastawiam się na jazdę na nartach więc myślę, że jakoś się odnajdziemy i spędzimy ten czas w całkiem inny miły sposób. A wlaśnie ciekawe ile nas będzie nie jeżżdących ... ;]

24

no to skoro są ludzie którzy są za spotkaniem zróbmy je ;p czekam na propozycje miejsca i czasu... ;]

25

No dobra, to skoro chociaż garstka się znalazła, to co powiecie na 18.12 (sobota)? Powiedzmy o 18?  smile  Komuś innemu pozostawiam wybranie miejsca (ale chyba najlepiej gdzieś w centrum Warszawy, bo pewnie będzie każdemu blisko)  big_smile