Temat: Sylwester 2010 w Libercu
Ahoj, sylwester zbliża się wielkimi krokami, czas więc chyba już założyć watęk pod tytułem "KTO JEDZIE NA SYLWESTRA DOLIBERCA"
Można wpisywać miasta ![]()
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Sylwester 2010 w Libercu
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ahoj, sylwester zbliża się wielkimi krokami, czas więc chyba już założyć watęk pod tytułem "KTO JEDZIE NA SYLWESTRA DOLIBERCA"
Można wpisywać miasta ![]()
No juz ponad 100os jest takze ekipa bedzie konkretna mysle ![]()
a takie mi się nasuwa pytanie... Czy każdy z uczestników jeździ na nartach ? Czy może zdarzają się ludzie, którzy jadą tam na sylwestra, zwiedzanie, zabawę - niekoniecznie myślą o nartach ?
Pozdrawiam
Mowiac szczerze to zazwyczaj 20-30% osób nie jedzi wogóle na nartach ![]()
Ja jadę tam z myślą ze będę tam jeździł na desce. To jest najważniejsze:)
Tylko studenci jadą czy zwykli śmiertelnicy też??:)
Hehe wszyscy smiertelnicy w wieku 18-30 lat, nie trzeba byc studentem ![]()
A jak będzie wyglądać ta impreza sylwestrowa? Mam tu głównie na myśli dress code.
A jak będzie wyglądać ta impreza sylwestrowa? Mam tu głównie na myśli dress code.
Zalecamy i zachęcamy Was do ubrania strojów wieczorowych. Ale oczywiście na wejściu nie będzie selekcji i na imprezę wszyscy wyjazdowicze wejdą bez względu na ubiór ![]()
Super ![]()
"uho" a'propos Twojego pytania: przykładowo ja nie jeżdżę na nartach, a wybieram się na ten wyjazd właśnie po to by pozwiedzać, pobawić się i odpocząć
No i oczywiście wypić hektolitry czeskiego piwa
Pozdrawiam.
P.S. I chciałam zaznaczyć, że do naszego wyjazdu już tylko trochę ponad miesiąc! ![]()
Ostatnio edytowany przez zuzu_zuzanna (2010-11-21 02:21:19)
Moglabym sie dowiedziec, ile jest jeszcze wolnych miejsc? ![]()
Moglabym sie dowiedziec, ile jest jeszcze wolnych miejsc?
Została już końcówka - jakieś 30 ostatnich miejsc i dosyć szybko się rozchodzą. Zapraszamy.
hej. Mam pytanie - ktoś orientuje sie może w cenach wypożczenia sprzętu narciarskiego oraz karnetów narciarskich na miejscu?
dokładnie wie ktoś jak wygląda wypożyczenie sprzętu narciarskiego cenowo? I mam pytanie jakie docelowe miejsce jest na wyjazd z Warszawy? ![]()
dokładnie wie ktoś jak wygląda wypożyczenie sprzętu narciarskiego cenowo? I mam pytanie jakie docelowe miejsce jest na wyjazd z Warszawy?
Pełny cennik ze Ski Jested znajduje się tutaj:
http://www.skijested.cz/zima/en
Wyjazd z Warszawy najprawdopodobniej będzie z placu Bankowego, ale miejsce zbiórki jeszcze potwierdzimy emailem przed wyjazdem.
A nie lepiej wypożyczyć w Polsce ?? taniej wyjdzie
za tydzień ok 100 zł.
gdzie np można za taką cenę można wypożyczyć? ![]()
np przy Placu Narutowicza
A co myślicie o jakimś spotkaniu przedwyjazdowym ? Tak po po prostu żeby nie jechać w ciemno i pozna się jeszcze w Warszawie ? ;]
ja jestem jak najbardziej za!
tylko chyba trzeba to jakoś zorganizować jeszcze przed świętami, bo potem to każdy będzie miał inne sprawy na głowie, wiadomo
dużo nas jest z Warszawy? ![]()
pomysł całkiem konkretny, szkoda tylko że nie będę mogła w nim uczestniczyć bo właśnie zaliczam się do tych zamiejscowych. No ale mam nadzieję że uda się to nadrobić już w autokarze:)
Pozdrawiam.
Do zuzu_zuzanna : ja też w tym roku nie nastawiam się na jazdę na nartach więc myślę, że jakoś się odnajdziemy i spędzimy ten czas w całkiem inny miły sposób. A wlaśnie ciekawe ile nas będzie nie jeżżdących ... ;]
no to skoro są ludzie którzy są za spotkaniem zróbmy je ;p czekam na propozycje miejsca i czasu... ;]
No dobra, to skoro chociaż garstka się znalazła, to co powiecie na 18.12 (sobota)? Powiedzmy o 18?
Komuś innemu pozostawiam wybranie miejsca (ale chyba najlepiej gdzieś w centrum Warszawy, bo pewnie będzie każdemu blisko) ![]()
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź