Temat: Sylwester 2010/2011
Wątek na organizację zeszłorocznego Sylwestra już był, więc pora założyć nowy, bo co prawda za dwa miesiące dopier Sylwester, ale czasami trzeba planować z dużym wyprzedzeniem. Tym bardziej, że teraz wszyscy planują dużo wczesniej, poniewaz później okazuje się, że już nie ma wolnych miejsc. Zatem jakie macie pomysły na spędzenie tej wyjątkowej sylwestrowej nocy. Ja już mam dosyć imprez domówek i tych klubowych też właściwie. Ileż można. Myślałam, że może w tym roku uda mi się zmienić coś, ale na razie nie mam pomysłu. Może Wy macie jakieś plany już. Jak tak to podzielcie się, z chęcią poczytam, może czyjść pomysł zainspiruje mnie do myślenia i sama wyszukam coś wyjątkowego. Oczywiście my jestesmy we dwoje na razie, no chyba, że do Nowego Roku się rozstaniemy, o czym na razie mi nic nie wiadomo.
W zeszłym roku byliśmy w klubie, a przez poprzednie trzy na domówkach i już mam dosyć, dlatego tak wcześniej zaczynam myślec, aby znów nie być skazaną na impreze w tym samym towarzystwie, bo w ostatniej chwili zacznę szukać i nie pozostanie mi nic innego. Piszcie, piszcie i piszcie. Czekam na jakieś wyjątkowe sugestie.