Temat: Halloween we Wrocku

W weekend 30.10.2010 - 31.10.2010r. odbędzie się impreza z okazji święta Halloween. Wieczór pod  tytułem "Halloween Upiorna Noc" organizowany jest w piwnicach ulicy Oławskiej w Music Club, ul. Oławska 9. Zaproszone są duchy, zjawy, wampiry, upiory, czarownice, kostuchy i demony. Za najlepsze przebranie przewidziana jest nagroda - krwawy podarunek. Klimatyczny wystrój klubu, doborowe towarzystwo i muzyka serwowana z konsolety przez rezydentów klubu, czyli Dj-a X - Wind i Dj Waveshock. Start około godziny 21.00.
Klub liczy na pomysłowość i wyobraźnię studencką, zatem do dzieła bo czas się zbliża nieubłagalnie.

Ktoś się wybiera?, ja byłam raz na takiej imprezie, bo brakło mi funduszy na kolejną, aby zrobić jakiś super strój. W każdym razie bawiłam się świetnie, bez porówania z innymi imprezami, a także z popularnymi w szkole podstawowej balami przebierańców  wink
Jak ktoś się wybiera to może i ja dołącze, chociaż w tym roku też krucho z kasą, więc szans na krwawy podarunek nie będzie. Czekam na jakieś informacje od Was, tylko szybko bo czas goni.

Ostatnio edytowany przez martyniak (2010-10-27 12:48:30)

2

Odp: Halloween we Wrocku

Nie no, nikt nie idzie?  roll