Temat: Chorwacja wrześniowa
No cześć
jestem z województwa wielkopolskiego i by wyjechać muszę dokulać się to warszawy
Stąd moje pytanie- czy ul Emilii plater jest w miare blsko dworca i kto z was spoza wawy wybiera sie na ten wyjazd ![]()
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Chorwacja wrześniowa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No cześć
jestem z województwa wielkopolskiego i by wyjechać muszę dokulać się to warszawy
Stąd moje pytanie- czy ul Emilii plater jest w miare blsko dworca i kto z was spoza wawy wybiera sie na ten wyjazd ![]()
Hej, my też jesteśmy z wielkopolskiego i zamierzamy zapisać się na wyjazd:) jaki hotel wybrałaś? Z tego co widzę na mapie ulica jest obok dworca:)
Ostatnio edytowany przez dzetka (2010-08-05 08:34:47)
No cześć
![]()
jestem z województwa wielkopolskiego i by wyjechać muszę dokulać się to warszawyStąd moje pytanie- czy ul Emilii plater jest w miare blsko dworca i kto z was spoza wawy wybiera sie na ten wyjazd
Emilii Plater dotyka do dworca, ale ma zwinięty asfalt od kilku dni.
Jeśli odjazd będzie z Bankowego, to musicie podjechać przystanek tramwajem do ronda Dmowskiego, a spod rotundy po przesiadce na Bankowy jest 3 przystanki, jak dobrze liczę.
Budynek Mechanicar ;]
A jaka miejscowość?:D mozemy się gdzieś spotkać to będzie raźniej ;p
Tak orientacyjnie chciłabym jeszcze wiedzieć ile kasy na życie warto wziąć na to 9 dni pobytu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź