Temat: Bulgaria 22.07-04.08
Witam ![]()
Wybieram sie sam ale mam nadzieje ze juz w autobusie zrobie sie porzadna ekipa imprezowa!
M
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Bulgaria 22.07-04.08
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam ![]()
Wybieram sie sam ale mam nadzieje ze juz w autobusie zrobie sie porzadna ekipa imprezowa!
M
Spotkanie przed wyjazdowe bedzie we wtorek w Remoncie w ogrodku piwnym o 20. Zapraszamy ![]()
idzie sie tam dogadać po angielsku?:P czy tylko po bułgarsku i rusku?:P szkoda ze do tego Remontu nie wpadne
Witam
Wybieram sie sam ale mam nadzieje ze juz w autobusie zrobie sie porzadna ekipa imprezowa!M
tez mam taka nadzieje
trzeba sie o to postarac przy pakowaniu walizek.
kto wybral budynek pavlowa ?
Ostatnio edytowany przez generator fazy (2010-07-19 16:28:05)
ja bede mieszkac w budynku Pavlova,
w sumie przypadkiem i troche przymusowo ;p bo zostala zerwana umowa z moim budynkiem ;p
Czy ktos jedzie z Łodzi?? czy jestem sama?
Kasia
:)kolezanko kati202 z łodzi chyba nikt nie jedzie ale jada z innych miast naszczescie alkohol wszedzie smakuje tak samo:) takze i ty i kolega magic82 zaopatrzcie sie w gorzka zołądkową chyba ja najlepiej bo nie trzeba przepijac
i napewno podroz nam minie szybciej i przyjemniej przynajmniej czlowiekowi rece sie nie beda trzesly:)a ten budynek pavlowa jest taki zły czy co?
kulturalni ludzie potrafia sie zapoznac bez alkoholu ![]()
ale nie pogardza tez czyms od polmosu lodz lub innymi trunkami z rodzinnych stron ![]()
Hej
ja jadę z Łodzi razem z chłopakiem i też będziemy mieszkać w Pavlova nie sprawdzałam jeszcze godz pociagow do Warszawy to nie wiem o której bedziemy jechac. Jakbyś chciała Kasiu jechać z nami to napisz maila to się jakoś dalej dogadamy
Ania
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź