Temat: Bulgaria 22.07-04.08

Witam wink
Wybieram sie sam ale mam nadzieje ze juz w autobusie zrobie sie porzadna ekipa imprezowa!

M

Odp: Bulgaria 22.07-04.08

Spotkanie przed wyjazdowe bedzie we wtorek w Remoncie w ogrodku piwnym o 20. Zapraszamy smile

3

idzie sie tam dogadać po angielsku?:P czy tylko po bułgarsku i rusku?:P szkoda ze do tego Remontu nie wpadne

4

magic_82 napisał/a:

Witam wink
Wybieram sie sam ale mam nadzieje ze juz w autobusie zrobie sie porzadna ekipa imprezowa!

M

tez mam taka nadzieje smile trzeba sie o to postarac przy pakowaniu walizek.

kto wybral budynek pavlowa ?

Ostatnio edytowany przez generator fazy (2010-07-19 16:28:05)

5

ja bede mieszkac w budynku Pavlova, smile w sumie przypadkiem i troche przymusowo ;p bo zostala zerwana umowa z moim budynkiem ;p

Czy ktos jedzie z Łodzi?? czy jestem sama?
Kasia

6

:)kolezanko kati202 z łodzi chyba nikt nie jedzie ale jada z innych miast naszczescie alkohol wszedzie smakuje tak samo:) takze i ty i kolega magic82 zaopatrzcie sie w gorzka zołądkową chyba ja najlepiej bo nie trzeba przepijac wink i napewno podroz nam minie szybciej i przyjemniej przynajmniej czlowiekowi rece sie nie beda trzesly:)a ten budynek pavlowa jest taki zły czy co?

7

kulturalni ludzie potrafia sie zapoznac bez alkoholu smile
ale nie pogardza tez czyms od polmosu lodz lub innymi trunkami z rodzinnych stron smile

8

Hej wink ja jadę z Łodzi razem z chłopakiem i też będziemy mieszkać w Pavlova nie sprawdzałam jeszcze godz pociagow do Warszawy to nie wiem o której bedziemy jechac. Jakbyś chciała Kasiu jechać z nami to napisz maila to się jakoś dalej dogadamy wink  Ania