Temat: ^ Czarnogóra^ termin 31.07 z kim będe się bawić? Zapoznanie!
Siemanko wszytskim zbieram liste ludzi z ktorymi przyjdzie mi się bawić w Czarnogórze w terminie 31.07 - 13.08
zapisywac się bo juz niedlugo poznamy sie osobiscie ![]()
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » ^ Czarnogóra^ termin 31.07 z kim będe się bawić? Zapoznanie!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemanko wszytskim zbieram liste ludzi z ktorymi przyjdzie mi się bawić w Czarnogórze w terminie 31.07 - 13.08
zapisywac się bo juz niedlugo poznamy sie osobiscie ![]()
ojjj ojjjj widzę szaleńcze tlumy ![]()
Spoooko, jeszcze trochę czasu jest do wyjazdu, forum się rozrusza ![]()
Ja jadę z małą grupką znajomych.
Pytanko do Kwiatka: nie będą organizowane - oficjalnie - żadne spotkania przedwyjazdowe organizacyjno-integracyjne, prawda?
KonradM: Będa, generalnie przed każdym turnusem na około tydzień przed wyjazdem organizujemy spotkanie integracyjno-informacyjne w jakiejś knajpce. Szczegóły wysyłamy meilem ![]()
O, a to miłe zaskoczenie ![]()
no może czasu to jeszcze troszke jest do wyjazdu ale juz doczekać się nie mozna
ciekawe czy Czarnogóra przebije Obzor ![]()
Zarówno w Czarnogórze jak i Bułgarii jest pięknie i słonecznie,oba kraje są godne odwiedzenia,ale szczerze mówiąc to wydaje mi sie że w Bułgarii jest po cieplej.
Witajcie
My jedziemy we czwórkę.
Mam kilka pytań (bardziej organizacyjnych):
- znacie już ceny w tym sezonie w knajpach i sklepach. My mieliśmy jechać do Bułgarii, a w Czarnogórze nie do końca wiemy na jakie ceny się nastawić
- jak jest odległość z Veselina do Małej Plaży, a jaka do Wielkiej?
- czy w pokojach z aneksami są jakieś czajniki, czy powinniśmy zabrać ze sobą coś do zagotowania wody (nie każdy może żyć bez porannej kawy
)?
Hej
Też mialam ten sam problem co wybrac ....rok temu byłam w Bulgarii tak mi się podobało że milam i w tym roku wybrac Obzor ale jednak trzeba poznawac nowe inne miejsca i Czarnogóra w tym roku wygrała
Ceny z tego co mi wiadomo sa porównywalne z cenami w Polski - jest tam niestety euro ![]()
co do aneksu tak jak w tamtym roku wole sie zaoopatrzyc w wszystko co mi niezbedne do posiłków zabieram - maly czajnik i podstawowe naczynia - przezorny zawsze ubezpieczony
hehe
Hej ![]()
To euro to rzeczywiście mało fajne
Myślę, że my także zabierzemy jakieś podstawowe naczynia ![]()
Hejka wszystkim, waham się czy wybrać się na takie wczasy. Najbardziej kusi mnie Czarnogóra i wszystko byłoby ok tylko jestem sama i nikogo nie będę znała, nawet nie mam z kim wziąść pokoju. Czy jechał ktoś kiedyś solo? To byłby mój pierwszy wyjazd gdzie całkowicie nikogo nie znam. Możecie coś doradzić?
Nie masz sie nad czym zastanawiać, serio ![]()
duzo osób jeżdzi samych i naprawde nie załują bo integracaja jest taka ze hohoo Polecam naprawde ![]()
I ja tam będę
...i trójeczka znajomych, a zatem do zobaczenia wkrótce, pa...
29.07.2010 o 20:00 będziemy mieli okazję się poznać przy piwku w Remoncie ![]()
Hej. Ja z chłopakiem jedziemy w tym terminie
Pytanko: Czy w budynku Florina jest jakiś dostęp do netu? Nie wiem czy brać laptopa...
Pzdr
Hej. Ja z chłopakiem jedziemy w tym terminie
![]()
Pytanko: Czy w budynku Florina jest jakiś dostęp do netu? Nie wiem czy brać laptopa...
Pzdr
Witam,. nie ma dostępu do netu w pokojach, natomiast na mieście jest kilka kawiarenek internetowych, w których godzina kosztuje 1 EUR, więc nie warto brać kompa.
W cenie wyjazdu zapewniona jest " czuła opieka pilota"
Na jakie czułości możemy liczyć ? ![]()
W cenie wyjazdu zapewniona jest " czuła opieka pilota"
Na jakie czułości możemy liczyć ?
Uuuu... nie wiem czy możemy to napisać w takim publicznym miejscu ![]()
ojojoj...brzmi zachęcająco...tym bardziej nie mogę się doczekać wyjazdu ![]()
tak tak czułe są szczególnie wieczory
hehe
wyjazd tuż tuż... ![]()
jaki tu spokój, nananana... ![]()
Zobaczymy jaka atmosfera będzie w autokarze podczas nocnej podróży
:D:D::D:D
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź