Temat: Bułgaria 04.07 - 17.07
Cześć
Kto jedzie w tym terminie? Możnaby zacząć integrację już na dwa tygodnie przed wyjazdem ;D
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Bułgaria 04.07 - 17.07
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć
Kto jedzie w tym terminie? Możnaby zacząć integrację już na dwa tygodnie przed wyjazdem ;D
hej:) ja sie wybieram ze znajomymi, wsiadamy do autobusu w warszawie:)
Hej. Ja również jadę w tym terminie jako Pilot. Co do integracji to przed wyjazdem zorganizujemy jakieś spotkanie piwno-informacje, szczegóły niebawem ![]()
Witam, ja też się wybieram z grupą znajomych. Frekfencja na forum widzę nie jest zachwycająca, ale jestem pewien, że naszą nieaktywność nadrobimy na miejscu w Obzorze pozdrawiam
Witam, ja też się wybieram z grupą znajomych. Frekfencja na forum widzę nie jest zachwycająca, ale jestem pewien, że naszą nieaktywność nadrobimy na miejscu w Obzorze pozdrawiam
Wszyscy trzymają siły na wyjazd :]
Cześć, ja i mój chłopak również jedziemy w tym terminie, będziemy odjeżdzać z Warszawy. Już nie możemy się doczekać
pozdrawiam.
Hejka wszystkim:)
Wyjeżdża ktos z Was z Krakowa?
Wiecie o której godzinie trzeba sie zebrać?
W Krakowie autokar będzie około 24. Na dniach wyślemy wszystkie informacje meilem odnośnie wyjazdu, podamy również numer do Pilota z którym najlepiej się kontaktować w sprawie dosiadki.
My również jedziemy paczką w 5 osób i czytając foraa z poprzednich wyjazdów mamy nadzieję na równie "owocną"
i fajną zabawę z Wami
niestety na spotkanie integracyjno-piwno-informacyjne(jakoś tak zostało nazwane) niestety nie uda nam się dotrzeć, ale nadrobimy to w czasie pobytu, obiecuuujemyyy
heh
pozdrowieniiaa
![]()
Jakie wnioski w kwestii spotkania integracyjno-piwnego? Nam nie udało się dotrzeć, niestety ;/
Słuchajcie, A może zamiast tych termalnych źródeł z brązową wodą i pełnych niemieckich emerytów wybralibyśmy się w ramach tego samego obiektu do Aquaparku? Mam na myśli 9 godzin pod Budapesztem w drodze do Obzoru. Cena całodziennego karneru na duże zjeżdżalnie czyli na wszystko to 2800 forintów, czyli 42 polskie złote.
A wygląda to tak:
http://pl.hungarospa.hu/index.php?actio … ;ctid=2762
pani z pierwszego zdjęcia jest w cenie karnetu ;P
Kwiatek, chyba nie będzie z tym problemu, skoro to ten sam ośrodek?
Spotkanie piwne było kameralne ale bardzo owocne ![]()
Aquapark jest na terenie basenów termalnych, tzn. pierw i tak trzeba kupić bilet na część plażową za 1400 HUF i dopiero później można wejść do Aquaparku bądź Aqua Palace (część zakryta). Myślę, że każdy może sobie chodzić po terenie już we własnym zakresie - szczegółowe info podam oczywiście również w autokarze ![]()
Jednak bardziej Wam polecam Park Wodny w Bułgarii - jest znacznie większy.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź