Odp: Bułgaria 09.08.2010.
my jesteśmy studentami z Łodzi
dobrze że już tylko tydzień do wyjazdu, nie mogę się doczekać ![]()
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Bułgaria 09.08.2010.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
my jesteśmy studentami z Łodzi
dobrze że już tylko tydzień do wyjazdu, nie mogę się doczekać ![]()
Czy ktoś oprócz mnie chciałby żeby odbyła się kontrola techniczna autokaru przed odjazdem? I co na to Organizator? Nie chciałabym robić problemu, jednak to wydaje mi się dość ważne.
Generalnie nie ma problemu z zamowieniem Policji jesli chcesz, tylko jak cos to zamawiaj ja na godzine 18:15 czyli przynajmniej z 15min przed zbiórka, bo pozniej jest opóznione pakowanie sie do autokaru (podczas kontroli nie mozna wchodzic do autokaru i pakowac bagazy) i co za tym idzie odjazd o 19:00.
Generalnie autokary, ktore u nas jezdza czesto sa sprawdzane, wiec nie ma sie czego obawiac. Mamy firmy ktore dla nas jezdza od dluzszego czasu, wiec sa to sprawdzone autokary juz na wielu trasach ![]()
Hej! Meldujemy się z Poznania. Tak jak wszyscy noclegi w Pavlova. Coś mi się wydaje, że będzie on najbardziej rozrywkowym budynkiem:) Pozdrowienia i do zobaczenia wkrótce: Marta i Michał
Ostatnio edytowany przez Martita (2010-08-04 09:56:46)
Mam pytanko, czy na Węgrzech można płacić w Euro, czy koniecznie trzeba zabierać Forinty i co bardziej się opłaca?
Pozdrowionka:)
Tylko Forinty jak chcesz to mogę ci trochę odsprzedać pozostało mi trochę po Czarnogórze:D
hej, a czy bedzie mozliwosc wymienienia na miejscu na wegrzech euro na forinty?
hej, a czy bedzie mozliwosc wymienienia na miejscu na wegrzech euro na forinty?
Witam. Przy basenach jest kantor, nie powinno być problemu. Jednak bezpieczniej jest wymienić kasę w Polsce jakby miało np. się okazać, że kantor na miejscu jest nieczynny.
Na przeciwko wejściu na baseny jest hotel w ktrórym tez można sobie wymienić pieniądze:)
Spakowani
?
Nie bardzo spakowani <lol> jestem pewna, że nie mam w walizce miliona ważnych rzeczy, ale to okaże się dopiero na miejscu ![]()
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź