Temat: Bułgaria 09.08.2010.
Hej razem z narzeczoną jedziemy do Obzoru w sierpniu, wybiera się ktoś jeszcze w tym terminie. Pozdrawiam:)
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Bułgaria 09.08.2010.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej razem z narzeczoną jedziemy do Obzoru w sierpniu, wybiera się ktoś jeszcze w tym terminie. Pozdrawiam:)
czes ja tez sie wybieram w tym terminie bo tylko ten mi pasuje:) jest ktos jeszcze? jest ktos kto jedzie sam?
Ja również jadę od 9sierpnia
. Teraz tylko odliczam ![]()
hej, ja razem z moim chłopcem również wybieramy się w tym terminie do Obzoru
a konkretnie, budynek Pavlova. a Wy gdzie będziecie mieszkac?
ja tak samo Pavlova ![]()
a my Tojarova, gdzie studiujecie w jakim miescie i uczelni o ile studiujecie:D? pozdro
Białystok,nie studiuje ![]()
mam pytanie; jaka walute i najlepiej w jakich nominalach wziasc ze soba na basen w Hajdusoboszlo na Węgrzech?
mam pytanie; jaka walute i najlepiej w jakich nominalach wziasc ze soba na basen w Hajdusoboszlo na Węgrzech?
Wstęp na cały dzień na baseny na Węgrzech kosztuje 1 400 HUF (ok. 20 PLN). Obiad na basenach kosztuje od 1 000 HUF, duże piwo z nalewaka 300 HUF, szklanka wina ok. 300-500 HUF. Polecam Tokaja Furmint.
Cześć:)
I ja z dziewczyną jedziemy w tym terminie:d Studenci z Wrocławia:D
cześć,
też jadę w tym terminie z dziewczyną, ja studiuję we wrocławiu. pzdr
Hej, jadę razem z kumpelą - studiujemy dziennikarstwo w Bydgoszczy ![]()
jadę z chlopakiem- studenci warszawscy- miesi i fizyka:)
też jadę z chłopakiem + siedmioro znajomych ![]()
Jesteśmy z pod warszawy - będziemy w pavlova ![]()
Hej, melduje się 4 studentów z Olsztyna, budynek Pavlova ![]()
Czy ktoś z Warszawy jedzie?
Dziewczyny mam nadzieje też jadą ![]()
My z trójką znajomych jedziemy z Wawy
a do stolicy wyjeżdżamy z Łodzi. Jak ktoś jeszcze się znajdzie z Łdz to pisać na priv ! Będziemy w Pavlova (mieliśmy być w Tojarova ale wiadomo jak wyszło).
Matt lepiej spytaj sie czy wolne dziewczyny jadą
My również z Wawki jedziemy ![]()
No mam nadzieję ze wolne ![]()
No my tez zmiana planów i do Pavlovej przydzieleni, duży musi być ten budynek skoro prawie wszyscy co tu piszą właśnie tam będą mieszkać:P
Meldują się trzy dziewczyny z Wrocławia, również przemeldowane do budynku Pavlova. Wyjeżdzamy z Krakowa.
Hej
Ja tez jadę z koleżankami i kolegą, nocleg w tym budynku co wszyscy i wyjazd z Warszawy ![]()
A czy znajdzie się ktoś kto będzie nocował budynku Velichka? ![]()
Skąd będzie wyjazd z Krakowa? Czas poszukać noclegu blisko miejsca zbiórki.
A czy znajdzie się ktoś kto będzie nocował budynku Velichka?
ja z moją dziewczyna będziemy mieszkać w Velichka
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź