Temat: Czarnogóra, Ulcinj - kto jedzie
Hej. kto jedzie do Czarnogóry? Bo nie mogę się zdecydować czy jechać do Bułgarii czy do Czarnogóry. Może towarzystwo mnie przekona ![]()
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Czarnogóra, Ulcinj - kto jedzie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej. kto jedzie do Czarnogóry? Bo nie mogę się zdecydować czy jechać do Bułgarii czy do Czarnogóry. Może towarzystwo mnie przekona ![]()
Heja - my jedziemy !!! Wlasnie konczymy zbierac ekipe
Jedziemy do budynku Florina od 22 lipca.
Jadę sam w terminie 22.07 - 04.08 do Floriny. Pracuje jeszcze nad znajomymi, ale oni cały czas nie wiedzą co będą robić w wakacje. Czy wszyscy tak na ostatnią chwilę planują wyjazdy?
Ja jade ale na kolejny turnus po was do Czarngóry ![]()
Jedziemy z ekipą i czuję, że rozniesiemy ten maleńki kraj na południu Europy ![]()
Witam. Też będę jechał jako Pilot do Czarnogóry w terminie od 22.07.
Kony: Ale weźcie, zostawcie trochę miejscowości i kawałek morza dla kolejnych turnusów ![]()
"Kony: Ale weźcie, zostawcie trochę miejscowości i kawałek morza dla kolejnych turnusów "
Obawiam się żeby po naszym wyjeździe nie zmienili nazwy kraju z Czarnogóra na Czarna-dziura ![]()
"Kony: Ale weźcie, zostawcie trochę miejscowości i kawałek morza dla kolejnych turnusów "
Obawiam się żeby po naszym wyjeździe nie zmienili nazwy kraju z Czarnogóra na Czarna-dziura
Spoko, spoko. Jak Bułgaria i Chorwacja przeżyła Wasze imprezowanie to Czarnogóra też sobie poradzi ![]()
pożyjemy zobaczymy
ja + trójka znajomych też będziemy Czarnogóra Florina od 22
!! ![]()
Hej, wybiera się ktoś samotnie do Czarnogóry na turnus od 31.07 [bądź pd 22.07]?
Zastanawiam się nad wyjazdem:).
+4 osoby (parka + dwóch "chłopa") do Czarnogóry w budynku Florina 31.07-14.08.
No to się zbiera ekipa. Jade w 2 chlopa i w jedna dziewczyne w terminei od 22.07 :]
Kwiatek, będzie spotkanie przedwyjazdowe przed 22.07? Jedziesz pierwszy, czy Arek?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź