Temat: Czarnogóra, Ulcinj - kto jedzie

Hej. kto jedzie do Czarnogóry? Bo nie mogę się zdecydować czy jechać do Bułgarii czy do Czarnogóry. Może towarzystwo mnie przekona big_smile

2

Odp: Czarnogóra, Ulcinj - kto jedzie

Heja - my jedziemy !!! Wlasnie konczymy zbierac ekipe big_smile Jedziemy do budynku Florina od 22 lipca.

3

Jadę sam w terminie 22.07 - 04.08 do Floriny. Pracuje jeszcze nad znajomymi, ale oni cały czas nie wiedzą co będą robić w wakacje. Czy wszyscy tak na ostatnią chwilę planują wyjazdy?

Ja jade ale na kolejny turnus po was do Czarngóry smile

5

Jedziemy z ekipą i czuję, że rozniesiemy ten maleńki kraj na południu Europy  big_smile

6

Witam. Też będę jechał jako Pilot do Czarnogóry w terminie od 22.07.

Kony: Ale weźcie, zostawcie trochę miejscowości i kawałek morza dla kolejnych turnusów tongue

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

7

"Kony: Ale weźcie, zostawcie trochę miejscowości i kawałek morza dla kolejnych turnusów "

Obawiam  się  żeby  po  naszym  wyjeździe  nie  zmienili  nazwy  kraju z Czarnogóra na Czarna-dziura big_smile

8

Kony napisał/a:

"Kony: Ale weźcie, zostawcie trochę miejscowości i kawałek morza dla kolejnych turnusów "

Obawiam  się  żeby  po  naszym  wyjeździe  nie  zmienili  nazwy  kraju z Czarnogóra na Czarna-dziura big_smile

Spoko, spoko. Jak Bułgaria i Chorwacja przeżyła Wasze imprezowanie to Czarnogóra też sobie poradzi big_smile

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

9

pożyjemy zobaczymy wink ja + trójka znajomych też będziemy Czarnogóra Florina od 22 wink !! wink

10

Hej, wybiera się ktoś samotnie do Czarnogóry na turnus od 31.07 [bądź pd 22.07]? wink Zastanawiam się nad wyjazdem:).

11

+4 osoby (parka + dwóch "chłopa") do Czarnogóry w budynku Florina 31.07-14.08.

12

No to się zbiera ekipa. Jade w 2 chlopa i w jedna dziewczyne w terminei od 22.07 :]

13

Kwiatek, będzie spotkanie przedwyjazdowe przed 22.07? Jedziesz pierwszy, czy Arek?