Temat: Chorwacja- wasze wrazenia po!!!
Piszcie opinie na temat waszych wrazen po wyjezdzie do Chorwacji- Pakostane
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Chorwacja- wasze wrazenia po!!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Piszcie opinie na temat waszych wrazen po wyjezdzie do Chorwacji- Pakostane
Rakija i nowe okulary
A tak na powaznie, bardzo udany wyjazd, szkoda tylko pogody. Na nastepny wyjazd musisz zbudowac urzadzenie do kontrolowania pogody i bedzie super ;]
Łoimy?
hehehe... pogoda nie byla taka zla, tylko dwa dni były pochmurne na 10 dni
poza tym drugi autokar ktory zostal do wieczora skorzystal jeszcze ostatniego dnia- byla piekna sloneczna pogoda
hehe, no rzecz jasna bylo BARDZO ok.
Dawno sobie tak nie odpoczalem na wyjezdzie.
W moim odczuciu cała organizacja była dobrze zaplanowana i raczej wiekszych wtop nie było;) ... moze tylko to ze konserwa za drugie miejsce w turnieju siatki była troche za mała
super ludzie, super wyjazd.
ps. zdjecia od paruffki beda w necie dopiero w poniedzialek;p
jak ta konserwa była za mała
to co ja mam powiedzieć o pasztecie za 3 miejsce
wyjazd był super
widzimy sie wszyscy na imprezie
łoimy, łoimy
a, no i kiedy gramy w siatkę?
Nonooo oczywiście wyjeździk był superowy
jak tylko mi się uda to oczywiście piszę się na następny!!!! Już niedługo skończę ze swoją galerią zdjęć a wtedy pojawi się link
buźka dla wszystkich
![]()
oooooooo jakby ktos mial jakis namiar na miejsce gdzie mozna pograc i cos organizowal to i ja chetnie poodbijam
a jakby brakowalo ludzi do pelnego skladu to tez moge zoorganizowac chetnych, z nam sporo ludzi z moich wyjazdow ktorzy chetnie pograja
no doobra ale w plażóweczke gramy? czy normalnie na hali?
bo jak plazowka to - przy auchan na woli jest boisko za free
a jak halowka to moge zapytac u siebie na polibudzie czy hali by nie wynajeli jakos tanio. hm?
no ja mysle ze na hali byloby lepiej... bo na pogode moze byc ciezko trafic...
okok spytam i na poczatku tygodnia dam znac
fajnie byloby cos potrzaskac. Moze znowu jakis pasztet czy tam inna konserwe sie zdobedzie ![]()
tym razem mozemy ustalic ze przegrany stawia cos ![]()
No widze, że wyjazd się udał. Ale tak po Waszych komentarzach i fotkach to mam wrażenie, że poza grą w siatkówkę nic innego nie robiliście ![]()
oj kwiatek piszesz jakies herezje mi tu
chyba musze Cie spic mocno zeby choc troche Ci pokazac jak bylo ![]()
kwiatek... no w dzien gralismy w siate a wieczorami balowalismy w adrjianie:P a w miedzyczasie trenowlismy ŁOJENIE. Nasz czołowy indiański zawodnik moze ci o tym zaswiadczyc ;p
Z tą siatkówką to spoko pomysł, ale bez takich, że przegrany coś stawia bo wtedy drużyna stocków się nie stawi
Kwiatek: Jak będziesz na imprezie to Adam pokaże Ci co trenował przez cały wyjazd
Dla ułatwienia dodam, że nawet lustro boi się pić z Adamem ![]()
co do siatkówki to również jestem za halą
Adam pokonywał chyba każdego na wyjeździe
może byłyby szanse jakby sie ustawiło przeciw niemu z 5 osób i każdy pił co piątą kolejkę ![]()
Gobol napisał(a):
>Kwiatek: Jak będziesz na imprezie to Adam pokaże Ci co trenował przez cały wyjazd
Dla ułatwienia dodam, że nawet lustro boi się pić z Adamem
Hehe, spoko ja w czasie kiedy Wy byliscie w Chorwacji bylem ze swiezo upieczonymi studentami na zerowce. Ojj tam tez sie niemalo dzialo ![]()
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Ten wyjazd był wspaniałą sielanką. Beztroskie życie, niekończąca się zabawa, cudowne wieczory, których nie do końca pamiętam
Zabrakło tylko troszkę cieplejszej pogody, albo rakiji już sam nie wiem.
A tak na poważnie to jeden malutki minusik był. Troszkę za daleko były domki od siebie. Sami wiecie, że ciężko się chodziło po pijaku od jednego mieszkanka do drugiego, zwłaszcza bez butów...;)
Ej, ja też chce tak ładnie móc wrzucić jakąś fotkę
Student56 napisał(a):
>Ej, ja też chce tak ładnie móc wrzucić jakąś fotkę
Jak chcesz wrzucic fotki musisz zalozyc oddzielny watek i wtedy przy pierwszej Twojej wiadomosci pojawi sie opcja "galeria" - tam mozna wrzucic fotki.
Eeee, to aż tak szaleć nie będę.
powrzucajcie tak jak pisalem fotki w zip i dalej jak pisalem....
czekam na linki, a juz niedlugo kazdy bedzie mial wszytskie foty ![]()
Dla mnie wyjazd - miod malinka!
Adrjanna, "bezludna wyspa", "swinka" ,owcze bobki i inne smieszne klimaty.. to jest TO! pelen relax.
pozdrowionka dla wszystkich !!!
Adrjanna i bezludna wyspa była spoko, ale świnki jakoś dobrze nie wspominam (będzie zemsta
)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź