Temat: Bułgaria IV turnus - opinie
Witam.
Zapraszam do wpisywania opinii powyjazdowych.
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Bułgaria IV turnus - opinie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Zapraszam do wpisywania opinii powyjazdowych.
było smerfastycznie:)
Pozdrawiam wszystkich a w szczególności mieszkańców 5-tego piętra:) hehe
super wyjazd:)
pogoda, morze,sam obzor....knajpa Barba:D
no i towarzystwo:)
nie wiem jak wam ale w strone warszawy jakos lepiej mi sie jechało niz do obzoru...jakos mniej sie umęczyłam ta podróża:)
Było gruuubo..
Lepszych wakacji nie pamietam..
Wyjazd świetny!
Pokój 503 pozdrawia wszystkich imprezowiczów ![]()
jak dla mnie najlepsze wakacje jakie miałam ;] ;] ;]
wieczór bułgarski kapitalny i każda impreza w July Morning też niezapomniana ;]
mnóstwo zdjęć mam i chyba wszystkich z naszej grupy udało mi się złapać w lepszych lub gorszych momentach ;p;p
mam nadzieję, że spotkamy się całą grupą w październiku ;]
a dziękuję w szczególności Uli, Kasi, Dorocie, Martynie, Wioli, Anecie i wszystkim innym wariatkom, które nakręcały imprezy :****
Tak jak napisano już powyżej - najlepsze wakacje jakie pamiętam
(z jednym minusem: stanowczo za krótkie
Słońce, woda, wieczory i noce na mieście/plaży/July Morning... długo można by wymieniać.
/Justka-87 napisała:
/nie wiem jak wam ale w strone warszawy jakos lepiej mi sie jechało niz do obzoru...jakos mniej sie umęczyłam ta podróża:)
Mi podobnie - trochę męcząca była pierwsza noc, ale potem było już o wiele lepiej i czas jakoś szybko zleciał.
/niśka napisała:
/mnóstwo zdjęć mam i chyba wszystkich z naszej grupy udało mi się złapać w lepszych lub gorszych momentach ;p;p
Ja mam mało - głównie jakieś panoramki, z bardziej imprezowych to jedynie rozpijanie pucharu na plaży i później trochę z July ostatniego wieczora - w każdym razie postaram się niedługo wrzucić to co mam na ftp.
Natomiast chętnie zobaczyłbym zdjęcia z pierwszego wieczorka integracyjnego na plaży (może bym się wreszcie dowiedział kto wtedy na mnie leżał;) czy z siatkówki.
/mam nadzieję, że spotkamy się całą grupą w październiku ;]
Hmm... do października jeszcze tyle czasu
pozdrawiam,
zawsze mozna do października wybrac sie z nami pod koniec wrzesnia jeszcze np do Chorwacji lub Wloch, ewentualnie ponownie do Obzoru
)) gwarantuje ze czas wtedy napewno szybciej zleci do pazdziernikowej imprezy
haha Ojciec Organizator zaradzi na wszystko ;]
chętnie bym we wrześniu jeszcze pojechała do Obzoru, ale ktoś musi pracować, żeby ktoś inny mógł leniuchować...;p
za rok lecę do Obzoru na 2 turnusy (oby tak było;p) i mam nadzieję, że aż tak szybko mi czas nie zleci tam
ja mam dużo zdjęć z wieczorka zapoznawczego na plaży to wrzucę niedługo ![]()
było suuuppperrr !!! wyszalałam się i od poczęłam :)nie zapomniane wakacje:) buziaki dla wszystkich z IV turnusu.
Niśka dzięki że dałaś się namówić na wyjazd:)
pozdrowionka
Wakacje najlepsze jakie miałam do tej pory. Jestem bardzo zadowolono z wyjazdu i nie mogę doczekać się kolejnych. Wspomnienia pozostaną na bardzo długo i to jest zachętą na następne wyjazdy.
Wszystkie wycieczki były udane i jestem zadowolona ze byłam na nich. Najbardziej mi się podobał Nesebar i wieczór Bułgarski. Nesebar jest małym miasteczkiem ale za to śliczne i robi duże wrażenie na zwiedzających. Gorąco polecam ta wycieczkę 
Chce podziękować kierowcom którzy bezpiecznie nas dowieźli w obie strony, organizatorowi Arkowi i jego dziewczynie Gosi. Można było się do Nich zwracać o wszystko i zawsze pomagali jesteście najlepsi!!
Wielkie podziękowania należą się Iwonce z Sebastianem, Uli i Dominice które przygarnęły mnie na parę nocek, „panu Grzegorzowi” który znalazł mi zastępczy pokój
z super towarzyszkami. Dosi też się należą podziękowania za…. ona już będzie wiedzieć za cio
Pozdrawiam wszystkich którzy byli na IV turnusie ![]()
Czas najwyższy się wypowiedzieć. No więc jako, że w Obzorze byłem już kolejny rok i do tego z tego same biuro, powiem, że do d..y z takim wyjazdem
. Prażące słońce, gorący piasek, ciepłe morze, kupa roześmianych mordek dookoła. Puby, kluby, imprezki na plaży. Ogólnie atmosfera chillout\'owo-imprezowa, co kto woli. Organizatora też się nie dało zagiąć, no po prostu zero survivalu
. Ach no i dziewczyny, co ja bym bez Was zrobił (a szczególnie bez jednej) ![]()
Biedny pan Grzegorz nawet książki nie miał, kiedy poczytać
Mam nadzieję, że widzimy się w podobnym składzie na sylwestra ;] ;] ;]
Panie Grzegorzu a którą nasz na myśli ?..
No ja też na to licze że w podobnym składzie widzimy się na sylwestra
już sie go nie mogę doczekać ![]()
Wyjazd fantastyczny i naprawdę polecam! Byłam pierwszy raz na takim wyjeździe i jestem bardzo zadowolona. Pogoda gwarantowana, ciepły piasek a woda cudowna.
Nesebar jest ślicznym miasteczkiem w połączeniu z wieczorem bułgarskim rewelacja. Pozostałe wycieczki to w zależności co kto lubi, ale Kamienny Las czy Skalny Klasztor zrobiły na mnie wrażenie. Świetna zabawa. Można odpocząć jak i odpocząć. Doborowe towarzystwo a w szczególności takiego jednego Pana
Nie zapominam też o Iwonce, Sebastianie, Dominice, Uli, Kasi, Bartku i oczywiście o Ojcu Organizatorze i jego dziewczynie Gosi.
P.S. Do zobaczenia na sylwestrze
Pozdroawienia dla wszystkich z IV turnusu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź