Temat: Bułgaria - III turnus - opinie
Witam.
Zapraszam do podzielenia się opiniami o wyjeździe? Jak się podobało?
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Bułgaria - III turnus - opinie
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Zapraszam do podzielenia się opiniami o wyjeździe? Jak się podobało?
Witam,
Jak dla mnie wyjazd fantastyczny-fajna, imprezowa ekipa:)
Mam nadzieję, że nie raz się jeszcze zobaczymy:)
Hej i ja chciałem podziękować wszystkim za mega, super, fajnie spędzony czas i że mogłem trafić na tak fajną ekipę. Może niektórym daliśmy się we ze znaki śpiewając o 5 rano
a łimba łe a łimba łe a łimba łe
AAAAAAAAAAAAAłłłłłłiiiiiiii a łimba pumba łe
ale w ogólnym rozrachunku nie było chyba tak źle bo żadne kapcie ani butelki w nasza stonę nie polciały i będziecie to miło wspominać
Cytując znanego wieszcza
wyjazd \\\"prima sort\\\" ![]()
3 x świetnie :
świetny wyjazd
świetna ekipa
świetne imprezy
a hasłem dnia była Zagorka, ha,ha,ha
Pozdro dla wszystkich
Podpisuję się pod powyższym- było naprawdę super! Mam nadzieję do zobaczenia niebawem! ![]()
Tylko dlaczego wszyscy mają mnie za głupią dzikuskę? I czemu wilk tak wyje w księżycowąąąąąąąąąąąaa nooooooooooooooooooooc!!!!!
Zagorka górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ekipa the best , oby nastepny wyjazdy byla takie
pozdrawiam ostanie pietro , gdzie byly najlepsze imprezy do rana
Wyjazd zaliczam do tych udanych, pogoda bez zarzutów, ludzie też. Długo jeszcze pewnie sam sobie pod nosem będę bąkać loooodyiiiiii ajskrim bite haloooooooo
Pokoje w których mieszkaliśmy - zajebiste. Obzor - zajebisty. Wódka - zajebista ale już mniej ;p. Morze zaś zajebiste, że aż brak słów. Innymi słowy jest co wspominać
Pozdrawiam wszystkich
( Andrzeja kierowcę też
)
wyjazd super... zreszta jak wszystkie na których byłem z turystykąstudencką
pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na imprezie powyjazdowej:)
oto moje spostrzeżenia:
1) july morning - przereklamowane na maksa. podobało mi sie tam tylko raz, ostatnie dnia co przyszły jakieś rosjanki z sankt petersburga
w tym klubie barmani obsługują pijani (takie miałem wrażenie) np. raz za 4 kamikaze płaciliśmy 5 leva, raz za 1 - jeden leva, a raz za dwa - 2 leva ;/
poza tym mało co tam sie działo, albo mało pamiętam;)
2) na klub space wszyscy narzekali, jak o nim opowiadali, a jak tam poszedłem to sie okazało że jest super:) pełno ludzi, zwłaszcza szalonych nastolatek, fajna muzyka (zwłaszcza bułgarskie hity) i do tego erotic dance za darmo !:D - polecam przyszłym turnusom
3) wieczorem warto posiedzieć na balkonie i posłuchać muzyki z wesołego miasteczka - jest zarąbista!:)
4) radzę uważać na meduzy, mogą poparzyć do krwi!
5) bardzo ważna rzecz: szukaliśmy wszedzie jakiegoś hot spota w miasteczku, a okazało sie ostatniego dnia, że wystarczy pójść z laptopem do parku przy fontannie i mamy internet
6) było za gorąco
poza tym to było fajnie i jeszcze bym tam został!!
vitamina proteina!!
Wszyscy zadowoleni więc i ja dołączam się do waszych opinii
z tego co słyszałam to nasz turnus najbardziej imprezowy
do \"a łimba łe a łimba łe a łimba łe
AAAAAAAAAAAAAłłłłłłiiiiiiii a łimba pumba łe \" dołączam niezapomniane przeze mnie \"łi ar de czempions\" które mnie obudziło
lodiiiiiii i stara baba biedna też genialna
co do posta wyżej to jak dla mnie nie było za gorąco, było idealnie ![]()
No widzicie jak tradycyjna polska muzyka może wszystkich ucieszyć:D Ałiiiiiii:D Szkoda że w Space tego nie puszczali:P Nawiązując do wypowiedzi damiana to, no cóż o gustach się nie dyskutuje, ale jak dla mnie ten klub bez odpowiedniej dawki %(czyt. sporo:P) był nie do przebrnięcia. A co do July Morning mi taka otoczka dużo bardziej pasowała, na świeżym powietrzu, nad morzem, no już nie wspominając o sławetnym Bulgarian Folk:P
Idąc dalej za Karolem twierdzę, że wyjazd był mówiąc bułgarskim zaciągiem \"pierwyj sort\":D
dołączam się do prawie wszystkich powyższych wypowiedzi:) myślę, że to niezadowolenie Damiana jest BezSensu
dziękuje Wam wszystkim za wspaniały wyjazd, myślę że to my w 90% sprawiliśmy, że było tak zaje....fajnie;p;p;p
jestem zakochana w Obzorze:)
brak mi słów, żeby napisać coś więcej
Dajcie jakieś zdjęcia, wiem że na wielu z nich występuję choć nie zawsze o tym wiem ![]()
wycieczka jak najbardziej udana i ekipa jak marzenie
a Damianowi jak zwykle nie dogodzi
foty dodam nawet te z Karolem
)
w sumie to spodziewałem sie bardziej krytycznych odpowiedzi na mój post
wrzuciłem swoje zdjęcia, mam nadzieje, że każdy odnajdzie na nich chociaż cząstkę siebie
no i czekam na inne zdjęcia!
to i ja dorzucam fotki:) celowo w niskiej jakości, jak ktos jest zainteresowany wyższą rozdziałką to bede wysyłał na maila tylko dajcie znac...
no i wrzucajcie reszte:)
Dołączam sie do pozdrowień i podziękowań za naprawde udany wyjazd, dodaje też pare utrwalonych chwil;) Specjalnie dla Karola zdjęcia w jego specjalistycznych okularach też są;)
Ola, nie bangla ten rar co wrzuciłaś ![]()
cosik malo tych zdjec na servie
dajcie cos bo musze pare dni sobie przypomniec..............
Sonia ma dużo i się nie chcę pochwalić ![]()
Panie Karolu wcale nie mamy, aż tak dużo zdjęć. A fotki wstawię jak będę miała dostęp do internetu stacjonarnego:)
Dobra dobra, ja już lepiej wiem kto mi po pijaku robił zdjęcia ![]()
Witam wszystkich. Wyjazd oceniam jako bardzo udany. Jak za taką cenę - super lokacja, hotel elegancki (szkoda że bez elewacji, ale u nich to normalka : ach te podatki). Nie dopisały nam niestety sprzątaczki, a mianowicie były raz ostatniego dnia, a po drugie prawdopodobnie ta mała ukradła mojej dziewczynie koszulkę nocna.(prezent na walentynki full wypas triumf\'a)
Ekipa zajebista, pozdrawiam wszystkich prawinnych!!!
Przykro mi ze cos Ci zginelo, ale powiem Ci ze co do tych sprzataczek to raczej nie masz racji, gdyz przez 3 lata jak tam jezdzimy do tego budynku to nigdy nic nikomu nie zginelo na zadnym turnusie, wiec raczej gdzies moze np spadla z balkonu itd...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź