Temat: Bułgaria - III turnus - opinie

Witam.

Zapraszam do podzielenia się opiniami o wyjeździe? Jak się podobało?

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

2

Odp: Bułgaria - III turnus - opinie

Witam,

Jak dla mnie wyjazd fantastyczny-fajna, imprezowa ekipa:)
Mam nadzieję, że nie raz się jeszcze zobaczymy:)

3

Hej i ja chciałem podziękować wszystkim za mega, super, fajnie spędzony czas i że mogłem trafić na tak fajną ekipę. Może niektórym daliśmy się we ze znaki śpiewając o 5 rano

a łimba łe a łimba łe a łimba łe
AAAAAAAAAAAAAłłłłłłiiiiiiii a łimba pumba łe smile

ale w ogólnym rozrachunku nie było chyba tak źle bo żadne kapcie ani butelki w nasza stonę nie polciały i będziecie to miło wspominać smile
Cytując znanego wieszcza smile wyjazd \\\"prima sort\\\" smile

4

3 x świetnie :

świetny wyjazd
świetna ekipa
świetne imprezy

a hasłem dnia była Zagorka, ha,ha,ha

Pozdro dla wszystkich

5

Podpisuję się pod powyższym- było naprawdę super! Mam nadzieję do zobaczenia niebawem! smile

6

Tylko dlaczego wszyscy mają mnie za głupią dzikuskę? I czemu wilk tak wyje w księżycowąąąąąąąąąąąaa nooooooooooooooooooooc!!!!!

7

Zagorka górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ekipa the best , oby nastepny wyjazdy byla takie

pozdrawiam ostanie pietro , gdzie byly najlepsze imprezy do rana

8

Wyjazd zaliczam do tych udanych, pogoda bez zarzutów, ludzie też. Długo jeszcze pewnie sam sobie pod nosem będę bąkać loooodyiiiiii ajskrim bite haloooooooo smile

Pokoje w których mieszkaliśmy - zajebiste. Obzor - zajebisty. Wódka - zajebista ale już mniej ;p. Morze zaś zajebiste, że aż brak słów. Innymi słowy jest co wspominać smile

Pozdrawiam wszystkich smile ( Andrzeja kierowcę też tongue )

9

wyjazd super... zreszta jak wszystkie na których byłem z turystykąstudencką smile pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na imprezie powyjazdowej:)

10

oto moje spostrzeżenia:

1) july morning - przereklamowane na maksa. podobało mi sie tam tylko raz, ostatnie dnia co przyszły jakieś rosjanki z sankt petersburga smile w tym klubie barmani obsługują pijani (takie miałem wrażenie) np. raz za 4 kamikaze płaciliśmy 5 leva, raz za 1 - jeden leva, a raz za dwa - 2 leva ;/
poza tym mało co tam sie działo, albo mało pamiętam;)

2) na klub space wszyscy narzekali, jak o nim opowiadali, a jak tam poszedłem to sie okazało że jest super:) pełno ludzi, zwłaszcza szalonych nastolatek, fajna muzyka (zwłaszcza bułgarskie hity) i do tego erotic dance za darmo !:D - polecam przyszłym turnusom wink

3) wieczorem warto posiedzieć na balkonie i posłuchać muzyki z wesołego miasteczka - jest zarąbista!:)

4) radzę uważać na meduzy, mogą poparzyć do krwi!

5) bardzo ważna rzecz: szukaliśmy wszedzie jakiegoś hot spota w miasteczku, a okazało sie ostatniego dnia, że wystarczy pójść z laptopem do parku przy fontannie i mamy internet wink

6) było za gorąco wink

poza tym to było fajnie i jeszcze bym tam został!!
vitamina proteina!!

11

Wszyscy zadowoleni więc i ja dołączam się do waszych opinii wink

z tego co słyszałam to nasz turnus najbardziej imprezowy smile

do \"a łimba łe a łimba łe a łimba łe
AAAAAAAAAAAAAłłłłłłiiiiiiii a łimba pumba łe \" dołączam niezapomniane przeze mnie \"łi ar de czempions\" które mnie obudziło big_smile

lodiiiiiii i stara baba biedna też genialna big_smile

co do posta wyżej to jak dla mnie nie było za gorąco, było idealnie wink

12

No widzicie jak tradycyjna polska muzyka może wszystkich ucieszyć:D Ałiiiiiii:D Szkoda że w Space tego nie puszczali:P Nawiązując do wypowiedzi damiana to, no cóż o gustach się nie dyskutuje, ale jak dla mnie ten klub bez odpowiedniej dawki %(czyt. sporo:P) był nie do przebrnięcia. A co do July Morning mi taka otoczka dużo bardziej pasowała, na świeżym powietrzu, nad morzem, no już nie wspominając o sławetnym Bulgarian Folk:P

Idąc dalej za Karolem twierdzę, że wyjazd był mówiąc bułgarskim zaciągiem \"pierwyj sort\":D

13

dołączam się do prawie wszystkich powyższych wypowiedzi:) myślę, że to niezadowolenie Damiana jest BezSensu wink
dziękuje Wam wszystkim za wspaniały wyjazd, myślę że to my w 90% sprawiliśmy, że było tak zaje....fajnie;p;p;p
jestem zakochana w Obzorze:)
brak mi słów, żeby napisać coś więcej

14

Dajcie jakieś zdjęcia, wiem że na wielu z nich występuję choć nie zawsze o tym wiem big_smile

15

wycieczka jak najbardziej udana i ekipa jak marzenie big_smile a Damianowi jak zwykle nie dogodzi tongue foty dodam nawet te z Karolem  smile)

16

w sumie to spodziewałem sie bardziej krytycznych odpowiedzi na mój post smile

wrzuciłem swoje zdjęcia, mam nadzieje, że każdy odnajdzie na nich chociaż cząstkę siebie big_smile

no i czekam na inne zdjęcia!

17

to i ja dorzucam fotki:) celowo w niskiej jakości, jak ktos jest zainteresowany wyższą rozdziałką to bede wysyłał na maila tylko dajcie znac... 

no i wrzucajcie reszte:)

18

Dołączam sie do pozdrowień i podziękowań za naprawde udany wyjazd, dodaje też pare utrwalonych chwil;) Specjalnie dla Karola zdjęcia w jego specjalistycznych okularach też są;)

19

Ola, nie bangla ten rar co wrzuciłaś hmm

20

cosik malo tych zdjec na servie

dajcie cos bo musze pare dni sobie przypomniec..............

21

Sonia ma dużo i się nie chcę pochwalić tongue

22

Panie Karolu wcale nie mamy, aż tak dużo zdjęć. A fotki wstawię jak będę miała dostęp do internetu stacjonarnego:)

23

Dobra dobra, ja już lepiej wiem kto mi po pijaku robił zdjęcia big_smile

24

Witam wszystkich. Wyjazd oceniam jako bardzo udany. Jak za taką cenę - super lokacja, hotel elegancki (szkoda że bez elewacji, ale u nich to normalka : ach te podatki). Nie dopisały nam niestety sprzątaczki, a mianowicie były raz ostatniego dnia, a po drugie prawdopodobnie ta mała ukradła mojej dziewczynie koszulkę nocna.(prezent na walentynki full wypas triumf\'a)
Ekipa zajebista, pozdrawiam wszystkich prawinnych!!!

Przykro mi ze cos Ci zginelo, ale powiem Ci ze co do tych sprzataczek to raczej nie masz racji, gdyz przez 3 lata jak tam jezdzimy do tego budynku to nigdy nic nikomu nie zginelo na zadnym turnusie, wiec raczej gdzies moze np spadla z balkonu itd...