Odp: Bułgaria V turnus
no to dobrze, że tam jest świetnie;)
a co do wolnych miejsc to musisz się z organizatorami kontaktować;)
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no to dobrze, że tam jest świetnie;)
a co do wolnych miejsc to musisz się z organizatorami kontaktować;)
niestety jednak nie wystarczy mi pieniążków:( a szkoda:( i to bardzo... bawcie sie dobrze i pamietajcie o Zagorce ![]()
PONIZEJ ODP DUZYMI LITERAMI DLA PRZEJRZYSTOSCI WYPOWIEDZI
piterekk napisał(a):
Ojciec Organizator: Witam! A jak się przedstawia sprawa z wyjazdami fakultatywnymi, tzn. co polecacie najbardziej i jak to zwykle w praktyce bywa (czy w poprzednich turnusach odbywaly sie zawsze wszystkie wycieczki, czy moze byl problem ze skompletowaniem osób)?
PRAKTYCZNIE DOTYCHCZAS ZAWSZE WYALA AQUA PARK, WIECZOR BULGARSKI+NESEBAR ORAZ PRAWIE ZAWSZE WARNA I ZLOTE PIASKI
Pytanie drugie - czy byłaby taka opcja żeby zrobić jakiś wypad autokarem z grupą do jakiegoś innego miasta niż do tych wymienionych jako wycieczki fakultatywne?
JESTESMY OTWARCI NA PROPOZYCJE WIEC NAPISZ MI NA EMAILA AREK@TURYSTYKASTUDENCKA.PL JAKIE MASZ POMYSLY I PRZEMYSLE SPRAWE... I JESLI ZBIERZE SIE ODPOWIEDNIA ILOSC OSOB TO OK
Pytanie trzecie - czy będzie możliwość np rozpalenia ogniska lub zorganizowania jakiegoś grilla na plaży lub gdzieś w pobliżu??
OGNISKO I GRILL NA PLAZY NIESTETY ODPADA
Pytanie czwarte - czy w pokojach 3os. jest widok na morze
? I czy można gdzieś obejrzeć więcej zdjęć ośrodka w którym będziemy nocować?
W NIEKTORYCH POKOJACH JEST WIDOK NA MORZE, ALE NIE ZAPEWNIAMY TEGO (JAK WYPADNIE)
TU SA FOTKI http://www.turystykastudencka.pl/photo,422,0,Sloneczna_Bulgaria_-_Obzor.html
GENERALNIE SPORO OSOB Z POPRZEDNICH TURNUSÓW JUZ STWIERDZILO, ZE NA FOTKACH WYGLADA TO GORZEJ I SIE MILO ZASKOCZYLO
Pytanie piąte - czy skuter wodny można wypożyczyć bez żadnych pozwoleń i jaki jest tam koszt wypożyczenia skutera?
MOZNA BEZ ZADNYCH POZWOLEN, JEDYNIE SIE PODPISUJE ICH REGULAMIN PRZED PLYWANIEM
WYPOZYCZENIE OBECNIE KOSZTUJE 50 LEV (1LEVA=2,20ZL)
Ostatnie pytanie - Co polecacie ze sklepu monopolowego, który jest na dole??
:)P
Żeby było dobre i tanie.. heh
OBECNIE W TYN ROKU SKLEP NA DOLE PRZEBRANZOWALI NA SKLEP Z PAMIATKAMI(CHOC LODOWKA Z PIWEM ZOSTALA), ALE ODPOWIEDNICH SKLEPOW NIE BRAKUJE W POBLIZU
BULGARSKIE ZNANE TRUNKI TO WINA KADARKA ORAZ WARNA, PIWO ZAGORKA, WODKA MARY JANE, ORAZ GINY, RUMY I WHISKY FIRMY SAWOY... A JESZCZE BARDZO DOBRE LIKIERY SMAKOWE FIRMY SCHNAPS
A i czy z Bułgarami idzie się targować?? Np jeśli chodzi o suweniry?
W SKLEPACH RACZEJ NIE BARDZO, ALE NA JAKIS STRAGANACH MOZNA PROBOWAC, CHOC TO ZA DUZEGO EFEKTU NIE PRZYNIESIE GDYZ NIE SA SKLONNI BARDZO OPUSZCZAC
jak tam przygotowani do wyjazdu?:)
kurczaki
eh.... zazdroszczę Wam... mi tylko pozostały piękne wspomnienia i mnóstwo fotek
Obzor jest zajebisty!
i ja jadę!:)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź