Temat: Bułgaria II turnus - opinie powyjazdowe

Witam wszystkich w Polsce.

Zapraszam do pozostawienia po sobie opinii po wyjeździe na forum.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

2

Odp: Bułgaria II turnus - opinie powyjazdowe

Widzę że chyba muszę ja zacząć wink no to na wstepie zacznę od podziękowań dla Kwiatka oraz Ani za cierpliwość w stosunku do nas bo pewnie troszkę dawaliśmy się we znaki wink a teraz mogę spokojnie podziękować całemu II turnusowi za kozacko spędzony czas, co prawda z jednymi miałem lepszy z innymi gorszy kontakt ale dzięki wszystkim bo było naprawdę kozacko ;D i jeszcze jedno wielkie dzięki dla wszystkich którzy pojawili się na skromniej imprezie 29 w parku z całego serca dziękuje oraz za genialny prezent od ekipy Pandzi hehe ;* na koniec dodam że te wakacje to totalne mistrzostwo świata ;D

3

\"Generalnie\" dzieki wszystkim za świetna zabawe, bardzo dziekujemy kierowcom że bezpiecznie nas przywieźli do domu:) Kapitanowi Desce dzieki za pyszne kanapki z Golonki i wiele sytuacji ktorych nie da sie zapomniec big_smile
Bułgaria fajny kraj : automat z Grucha na kazdym zakrecie,  wino prawie w cenie wody:) pani Właścicielka z problemem bezsennosci:) wakacje pierwsza klasa ! big_smile

4

Ojjj to i ja się wpisze wink Wyjazd pierwsza klasa ... najlepsze wakacje jak dla mnie ... super ludzie , pokoje ... klimat ... winko tanie ... imprezy do  rana wink jest co wspominać .... mnóstwo zdjęć które zatrzymują najlepsze chwile w Obzorze! Tak na początek może podziękuje Kubie i Ani za wytrwałość podczas całego pobytu smile ale chyba nie byliśmy tacy nie do wytrzymania co? smile hehe
Bardzo się ciesze ze poznałam tak wartościowe osoby dzięki którym spędziłam tak wyczesane 2 tygodnie wink
Pozdrawiam Dara tongue wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :] i Krzysia big_smile
Pandzie i Macka - jesteście zajebiści!! big_smile
oraz Łukasza Dominika Jacka i Zbyszka czterech wspaniałych smile
moje kochane dziewuszki Justynę Kasie i Age oraz Izę! big_smile
dzięki Wam wspomnienia stają się piękne!
Jak o kimś zapomniałam to sorki smile
mam nadzieję ze na spotkamy się wszyscy na spotkaniu po wyjazdowym oraz ze kontakt nie zniknie big_smile 

--- \" Są ludzie i chwile o których się nie zapomina\" !!     smile tak będzie w tym przypadku!! smile

5

Moi poprzednicy napisali już chyba wszystko więc zwięźle.
Dzięki Kubie i Ani za wycieczki i za organizacje, a także za to że z nami wytrzymali:)
Dzięki wszystkim ludziom których poznałam i oczywiście naszej trzynastce:)
Warszawka pokazała że umie się zajebiście bawić:)
Agnes u dj wyszukiwała nam piosenek zdzierając sobie przy tym gardło:) tytuł został w końcu w Polsce rozpoznany:D:D:D:D
Justa Kasia i Monika nie odpuściły żadnego ujęcia dzięki temu mamy super zdjęcia:D:D:D:D
Pogoda nam dopisała i każdy chodził opalony,Słońce o wschodzie było zajebiste aż chciało sie po imprezie czekać na nie:) w doborowym towarzystwie oczywiście:)
Niezapomniane imprezy na plaży i w parku na ławce. Wszystko zostało uwiecznione na zdjęciach i filmach:)
Wiele zajebistych chwil przeżyłam i i ludzi poznałam, których nie chce zapomnieć, a pomyśleć że jak wsiadałam do autobusy w Warszawie to nie znałam nikogo....

6

No i z dupy macie mnie na wielkim ekranie ale lipa;/
Ale nie wiem jak to usunać:/
chciałam wrzucic zdjecie naszej grupy i nici...

7

kurcze ta panie na wielkim ekranie to na pewno z II turnusu???? Jakoś nie przypominam sobie takiej kobietki tongue

\"generalnie - mistrzostwo świata\"!:))

9

ojj coś u nas biednie idą te opinie po wyjazdowe porównując I turnus czyżby było zero wrażeń i nie było co wspominać .. kiepsko ojj hmm

10

pytanko: sa zamrażalniki w lodówkach?

11

Aldonaaaaaaaaldiiii: Są smile Tylko mieszczą maksymalnie dwie butelki wódki :]

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

12

A ja mam pytanie do osob ktore juz byly w Obzorze. Ile zabraliscie ze soba pieniedzy ? i czy wystarczylo hehe tongue Bo jak to moja nadwrazliwa matka, ktora dowiedziala sie ze nie ma wyzywienia chce miec pewnosc ze nie umre z glowu hehehe wink

13

Myślę 350 euro powinno Ci spokojnie wystarczyć to zależy jeszcze jak chcesz się bawić w razie braku pieniędzy zawsze możesz posiłkować się kartą i bankomatami  wink

Moniczka ja myślę że po naszym wypadzie do Bułgarii jest co wspominać i każdy ma więcej lub mniej wrażeń tylko po prostu nie wszyscy wrócili do stanu normalnego funkcjonowania ;PP

14

dokładnie tak Dominiś, ja przeżywam depresję po urlopową tongue

A wyjazd - podziękowania dla Organizatorów to po 1sze. a po 2. podziękowania dla świetnych ludzi z którymi bosko spędziłam ten urlop smile:):):)
i pochwała dla moich chłopców smile !

było pięknie !

15

Oj Domin jak Ty już się wypowiadasz na forum to znaczy że jest już dobrze wink i ze każdy chyba wrócił do normalności ...hehee smile:)

ojj dobrze było wink!!

16

Monia przecież ja tam byłem jedną ze spokojniejszych osób na tym wyjeździe wiec i z moja formą jest wszystko ok tongue

17

Podpisuję się pod tym wszystkim i pozwolę sobie poinformować osoby które nie były jeszcze w Obzorze,a planują to zrobić niech odwiedzą July Morning,nie wiem czemu moi poprzednicy nie wspomnieli o tym muzycznym i dobrze zaopatrzonym barze:),a jeśli będziecie mieli chwile zwątpienia w czasie drogi do tego wspaniałego miejsca,nie rezygnujcie,idzcie dalej do końca.Ostatnie światła,które ujrzycie wskazują cel do którego warto dotrzeć:D

18

Chciałabym zobaczyć Domin jak Ty sie zachowujesz jak jesteś niespokojny:P:P:P:P
  Macie racje powrót do Polskiej rzeczywistości jest okropny:/
Dobrze że co niektórzy maja jeszcze wolne:D:D:D:D

19

Dziękuję Wam wszystkim serdecznie za wyjazd i mam nadzieję że do zobaczenia na kolejnych

Ania wink)

20

ojej jaka cisza........

21

cicho wszędzie głucho wszędzie co to będzie co to będzie heheh tongue oj Moniczka przecież weekend był to jest i cisza wink

22

oj co to będzie co to będzie big_smile   
dla kogo weekend był dla tego był ja tam pracowałam hmm
ale w następny za to trzeba będzie odbić pisałam już Łukaszowi o naszych planach - piwko? :]

23

Ojjj... widać Kto tu jest jeszcze myślami w Bułgarii;) zamiast efektywnie pracować i odkładać kaskę na kolejny wyjazd tongue

24

A do mnie nic nie napisałaś...ojjj podpadłaś Lady Gaga!;)))

25

no no, do mnie też Obywatelka Monika nie napisała tongue

ja efektywnie jakoś nie mogę zacząć pracować, mój okres przystosowawczy do rzeczywistości jest dłuższy niż myślałam smile
Tak, Kasiu - \"Dżulaj\" to było to smile
za to space- wg mnie - gniot straszny- to tak informacyjnie dla pozostałych turnusów- ale co, kto lubi ;]