Temat: Bułgaria II turnus - opinie powyjazdowe
Witam wszystkich w Polsce.
Zapraszam do pozostawienia po sobie opinii po wyjeździe na forum.
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Bułgaria II turnus - opinie powyjazdowe
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich w Polsce.
Zapraszam do pozostawienia po sobie opinii po wyjeździe na forum.
Widzę że chyba muszę ja zacząć
no to na wstepie zacznę od podziękowań dla Kwiatka oraz Ani za cierpliwość w stosunku do nas bo pewnie troszkę dawaliśmy się we znaki
a teraz mogę spokojnie podziękować całemu II turnusowi za kozacko spędzony czas, co prawda z jednymi miałem lepszy z innymi gorszy kontakt ale dzięki wszystkim bo było naprawdę kozacko ;D i jeszcze jedno wielkie dzięki dla wszystkich którzy pojawili się na skromniej imprezie 29 w parku z całego serca dziękuje oraz za genialny prezent od ekipy Pandzi hehe ;* na koniec dodam że te wakacje to totalne mistrzostwo świata ;D
\"Generalnie\" dzieki wszystkim za świetna zabawe, bardzo dziekujemy kierowcom że bezpiecznie nas przywieźli do domu:) Kapitanowi Desce dzieki za pyszne kanapki z Golonki i wiele sytuacji ktorych nie da sie zapomniec
Bułgaria fajny kraj : automat z Grucha na kazdym zakrecie, wino prawie w cenie wody:) pani Właścicielka z problemem bezsennosci:) wakacje pierwsza klasa ! ![]()
Ojjj to i ja się wpisze
Wyjazd pierwsza klasa ... najlepsze wakacje jak dla mnie ... super ludzie , pokoje ... klimat ... winko tanie ... imprezy do rana
jest co wspominać .... mnóstwo zdjęć które zatrzymują najlepsze chwile w Obzorze! Tak na początek może podziękuje Kubie i Ani za wytrwałość podczas całego pobytu
ale chyba nie byliśmy tacy nie do wytrzymania co?
hehe
Bardzo się ciesze ze poznałam tak wartościowe osoby dzięki którym spędziłam tak wyczesane 2 tygodnie
Pozdrawiam Dara
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :] i Krzysia
Pandzie i Macka - jesteście zajebiści!!
oraz Łukasza Dominika Jacka i Zbyszka czterech wspaniałych
moje kochane dziewuszki Justynę Kasie i Age oraz Izę!
dzięki Wam wspomnienia stają się piękne!
Jak o kimś zapomniałam to sorki
)
mam nadzieję ze na spotkamy się wszyscy na spotkaniu po wyjazdowym oraz ze kontakt nie zniknie
--- \" Są ludzie i chwile o których się nie zapomina\" !!
tak będzie w tym przypadku!! ![]()
Moi poprzednicy napisali już chyba wszystko więc zwięźle.
Dzięki Kubie i Ani za wycieczki i za organizacje, a także za to że z nami wytrzymali:)
Dzięki wszystkim ludziom których poznałam i oczywiście naszej trzynastce:)
Warszawka pokazała że umie się zajebiście bawić:)
Agnes u dj wyszukiwała nam piosenek zdzierając sobie przy tym gardło:) tytuł został w końcu w Polsce rozpoznany:D:D:D:D
Justa Kasia i Monika nie odpuściły żadnego ujęcia dzięki temu mamy super zdjęcia:D:D:D:D
Pogoda nam dopisała i każdy chodził opalony,Słońce o wschodzie było zajebiste aż chciało sie po imprezie czekać na nie:) w doborowym towarzystwie oczywiście:)
Niezapomniane imprezy na plaży i w parku na ławce. Wszystko zostało uwiecznione na zdjęciach i filmach:)
Wiele zajebistych chwil przeżyłam i i ludzi poznałam, których nie chce zapomnieć, a pomyśleć że jak wsiadałam do autobusy w Warszawie to nie znałam nikogo....
No i z dupy macie mnie na wielkim ekranie ale lipa;/
Ale nie wiem jak to usunać:/
chciałam wrzucic zdjecie naszej grupy i nici...
kurcze ta panie na wielkim ekranie to na pewno z II turnusu???? Jakoś nie przypominam sobie takiej kobietki ![]()
\"generalnie - mistrzostwo świata\"!:))
ojj coś u nas biednie idą te opinie po wyjazdowe porównując I turnus czyżby było zero wrażeń i nie było co wspominać .. kiepsko ojj ![]()
pytanko: sa zamrażalniki w lodówkach?
Aldonaaaaaaaaldiiii: Są
Tylko mieszczą maksymalnie dwie butelki wódki :]
A ja mam pytanie do osob ktore juz byly w Obzorze. Ile zabraliscie ze soba pieniedzy ? i czy wystarczylo hehe
Bo jak to moja nadwrazliwa matka, ktora dowiedziala sie ze nie ma wyzywienia chce miec pewnosc ze nie umre z glowu hehehe ![]()
Myślę 350 euro powinno Ci spokojnie wystarczyć to zależy jeszcze jak chcesz się bawić w razie braku pieniędzy zawsze możesz posiłkować się kartą i bankomatami
Moniczka ja myślę że po naszym wypadzie do Bułgarii jest co wspominać i każdy ma więcej lub mniej wrażeń tylko po prostu nie wszyscy wrócili do stanu normalnego funkcjonowania ;PP
dokładnie tak Dominiś, ja przeżywam depresję po urlopową
A wyjazd - podziękowania dla Organizatorów to po 1sze. a po 2. podziękowania dla świetnych ludzi z którymi bosko spędziłam ten urlop
:):):)
i pochwała dla moich chłopców
!
było pięknie !
Oj Domin jak Ty już się wypowiadasz na forum to znaczy że jest już dobrze
i ze każdy chyba wrócił do normalności ...hehee
:)
ojj dobrze było
!!
Monia przecież ja tam byłem jedną ze spokojniejszych osób na tym wyjeździe wiec i z moja formą jest wszystko ok ![]()
Podpisuję się pod tym wszystkim i pozwolę sobie poinformować osoby które nie były jeszcze w Obzorze,a planują to zrobić niech odwiedzą July Morning,nie wiem czemu moi poprzednicy nie wspomnieli o tym muzycznym i dobrze zaopatrzonym barze:),a jeśli będziecie mieli chwile zwątpienia w czasie drogi do tego wspaniałego miejsca,nie rezygnujcie,idzcie dalej do końca.Ostatnie światła,które ujrzycie wskazują cel do którego warto dotrzeć:D
Chciałabym zobaczyć Domin jak Ty sie zachowujesz jak jesteś niespokojny:P:P:P:P
Macie racje powrót do Polskiej rzeczywistości jest okropny:/
Dobrze że co niektórzy maja jeszcze wolne:D:D:D:D
Dziękuję Wam wszystkim serdecznie za wyjazd i mam nadzieję że do zobaczenia na kolejnych
Ania
)
ojej jaka cisza........
cicho wszędzie głucho wszędzie co to będzie co to będzie heheh
oj Moniczka przecież weekend był to jest i cisza ![]()
oj co to będzie co to będzie
dla kogo weekend był dla tego był ja tam pracowałam
ale w następny za to trzeba będzie odbić pisałam już Łukaszowi o naszych planach - piwko? :]
Ojjj... widać Kto tu jest jeszcze myślami w Bułgarii;) zamiast efektywnie pracować i odkładać kaskę na kolejny wyjazd ![]()
A do mnie nic nie napisałaś...ojjj podpadłaś Lady Gaga!;)))
no no, do mnie też Obywatelka Monika nie napisała
ja efektywnie jakoś nie mogę zacząć pracować, mój okres przystosowawczy do rzeczywistości jest dłuższy niż myślałam
Tak, Kasiu - \"Dżulaj\" to było to
za to space- wg mnie - gniot straszny- to tak informacyjnie dla pozostałych turnusów- ale co, kto lubi ;]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź