26

Odp: Bułgaria - III turnus

PanKarol: To zależy co masz na myśli wyluzowani. Kierowcy mają za zadanie dojechać bezpiecznie na miejsce. Jak w autokarze ktoś będzie zbytnio rozrabiał to każdy kierowca zwróci mu na to uwagę - oczywiście są szoferzy mniej lub bardziej wrażliwi. Nie kojarze Pana z wąsem smile

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

27

Rok temu był taki koleś który zamknął łazienkę, bo stwierdził, że ona nie jest dla nas i dopiero po iluś tam interwencjach zmienił zdanie...

28

ja tez jade w tym terminie;)

29

Z WC w autokarze jest śliska, a raczej śmierdząca sprawa. Generalnie staramy się robić postoje co około 3 godziny aby nie musieć korzystać z łazienki w autokarze. Niestety wszystko co zostanie zrobione w łazience jeździ z nami w autokarze przez cały turnus. Przy upałach sięgających 40 stopni w cieniu dosyć szybko zawartość szamba zaczyna śmierdzieć, a we wschodniej Europie nie ma praktycznie miejsc aby szambo opróżnić.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

30

No nic , najwyżej będziemy lać w butelkę tongue

31

Coś wiadomo o spotkaniu przed wyjazdowym?

Tak. Bedzie 26.07 czyli niedziela o 19:00 w Remoncie. Jeszcze wam emaila w tej sprawie wyslemy smile

33

Byleby tylko wódki za 2,50 nie było jak na spotkaniu po mikołajkowym tongue

34

Witam wszystkich smile i mam pytanie smile

czy jakas grupa z południa Polski  wybiera sie na to spotkanie w wawie smile ?

a co do wódki za 2,5 Mi tam pasuje tongue

35

Do wniosku, że wódka za 2,50 to zło dochodzisz dopiero następnego dnia rano tongue

36

Ktoś się wybiera na to niedzielne spotkanie?

37

Do zobaczenia już jutro :] jedzie też ktoś drugi raz do Obzoru czy wszyscy świeżaki?