Temat: Bułgaria - III turnus
Witam.
Zapraszam do wpisywania się osób, które wybierają się na III turnus do Bułgarii.
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Bułgaria - III turnus
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Zapraszam do wpisywania się osób, które wybierają się na III turnus do Bułgarii.
Ten III turnus coś mało energiczny:)nikt nic nie pisze ciekawe jak bedzię na wyjeździe:D:D:D
ups cos sie pomyllam:(
Hey...
Wlasnie sie dowiedzialem ze jestem w tym III a nie w IV turnusie wiec chce nadrobic zaleglosci... A wiec jade sie bawic, imprezowac i odpoczywac w klubach na parkiecie:) takie jest moje zalozenie, zmeczony jestem dniem codziennym wiec oczekuje ze reszta ludu dopisze i razem bedziemy sie dobrze bawic
Pozdrawiam, Patryk
naprawdę coś cienko na tym naszym turnusie, mam nadzieje, że w bułgarii będzie nas troch więcej ![]()
Damian: Na ten turnus już praktycznie nie ma wolnych miejsc, więc uczestników jest sporo - tylko się na forum nie ujawniają ![]()
no bo chyba słabo rozreklamowałeś to nasze forum kwiatuszku;P
ja np maila znalazłem w folderze spam ![]()
a mozna wiedziec jakie sa proporcje w turnusie III?
ja wiem o 3 dziewoczkach;p i jednym panu:) a to myse na dobry poczatek, czekam a reszte informacji od pozostaly wczasowiczow??
Ja jade z 2 kumplami i 3 kolezankami. Pozwole sobie nas zareklamowac, jestesmy: uprzejmi, kolezenscy, zabawowi:)
Witam .... w ostatniej chwili dołaczyłam do III turnusu....
III turnus ......melduję sięęęęęę
Mnie tu mocno wydaje się, iż jednak przewagę będą miały kobietki nad panami
W sumie to i dobrze ![]()
ok nie będę inna ;p też się zamelduje
III turnus nadchodzę hehe
może i będzie nas więcej ale ważniejsze jest to żeby się dobrze bawić :DD
@przemqs: mi też bardzo odpowiada że to kobietki będą miały przewagę nad panami:) tak powinno być;] a o dobrą zabawe zadbamy na miejscu i w autokarze tez;) dobra ekipa = dobra zabawa
Może byc ciekawie ........
Mam nadzieje ze te godziny spedzone w autokarze mina szybciorem ........
Pozdrawiam
ciekawa jestem ile osób liczy nasz turnus ..... ?
Airad: Ten turnus już jest praktycznie kompletny, zapisanych jest około 45 osob.
fajnie jakby tyle zostało... dobrze jak będzie kilka wolnych miejsc w autokarze...
witam wszystkich..czy mógłby mi ktoś napisać czy bedzie organizowane jakiś biforek przed a jak tak to kiedy..??
Na trzecim turnusie będę ja, a gdzie jestem ja, tam zawsze jest ciekawie ![]()
to najwidoczniej mamy duże szczęście mając Cię w tym turnusie hah :PP
No ba, już w autobusie przekonacie się ile radości potrafię sprowadzić na ten świat. Hope że kierowca będzie wyluzowany i nie będzie mnie wyganiał jak rok temu ![]()
I ja się dorzucam!
Kwiatek, wiadomo może coś już o kierowcach ? Będą jacyś których znamy ergo wyluzowani, czy może ktoś w stylu sławetnego Pana z Wąsem z zeszłego roku ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź