1

Temat: Wakacje 2009

Już prawie połowa maja a brak takiego tematu tongue Chciałem się zapytać czy ktoś z szanownych forumowiczów wybiera się na wyjazd z turystykistudenckiej w tym roku? Osobiście wybrałem Obzor I czyli jak w zeszłym roku:) A jak jest z Wami?

W weekendy żyjąc...

2

Odp: Wakacje 2009

Hej.

Ja tradycyjnie jadę do Bułgarii zapewne na pierwsze dwa turnusy. Widzę, że na pierwszy turnus znowu szykuje się mocno imprezowa ekipa tongue

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

3

Witam
Jestem tu \"świeżakiem\" ale już zaczynam ogarniać co i jak smile I też wybieram się do Bułgarii big_smile
Pozdrawiam więc i do zobaczenia!

4

Kwiatek napisał(a):
Hej.

Widzę, że na pierwszy turnus znowu szykuje się mocno imprezowa ekipa tongue

Pierwszy turnus jak zwykle najlepszy big_smile Polecam!

W weekendy żyjąc...

5

ja tez jade do bułgarii:) ale na turnus IV big_smile byłam w zeszłym roku w Obzorze ale indywidualnie i mam nadzieje że w tym roku bedzie jeszcze fajniej:D

6

Hehe. Widzę, że \"mój\" turnus też już się zaczął odzywać smile. Trochę Lucas żałuje, że tym razem nie uda mi się wybrać razem z Wami. No nic obczaje ostatni turnus big_smile

ja tez jade na ostatni smile

8

ostatni turnus będzie the best:D
wypowiadam sie w imieniu moim i znojomków którzy jadą( w sumie 6 osoób):D
będziemy dobrze przygotowani: jedzie pani psycholog( będizemy leczyć traumy:p ) , pielęgniarka jedzie ( zawsze sie przyda:p ), kolezanka trzecie zajmie się finansami i rachunkami:p jedzie tez grafik komputerowu i budowlanie jak by trzeba było jakas ścianke przestaawic:P

9

Na Iszy też się szykuje dobra ekipa...choć nie wymienię wszystkich po zawodach:] Damy radę big_smile

W weekendy żyjąc...

10

eee tam psychologowie zawsze mi jakieś syndromy wynajdują, tylko po to aby później leczyć powstałą z tego powodu traumę tongue

Ja tam nie jadę tworzyć jakiejś zorganizowanej struktury, ale dla chill out\\\'u i bawić się z każdym chętnym bez względu na wykształcenie, stan majątkowy, wiek (no dobra wiek ma znaczenie wink) i...  stan psychiczny big_smile

11

Również jadę do Bułgarii, ale na turnus II wink)

12

Hej wszystkim,
Jak to wygląda jeśli mają wolne tylko pokoje trzyosobowe a ja chciałabym jechać we dwie smile czy ktoś kto dotychczas wyjeżdżał wie czy w tej sytuacji kogoś \"dorzucają\" do pokoju jako trzeciego?
Dzięki z góry za odpowiedź!

13

Sylvi87 napisał(a):
Hej wszystkim,
Jak to wygląda jeśli mają wolne tylko pokoje trzyosobowe a ja
chciałabym jechać we dwie smile czy ktoś kto dotychczas wyjeżdżał
wie czy w tej sytuacji kogoś \\\"dorzucają\\\" do pokoju jako trzeciego?

Witam. W takim przypadku dokwaterujemy Wam jedną osobę tej samej płci do pokoju. Nasi uczestnicy często wybierają taką opcję.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

14

Kwiatek napisał(a):
Sylvi87 napisał(a):
Hej wszystkim,
Jak to wygląda jeśli mają wolne tylko pokoje trzyosobowe a ja
chciałabym jechać we dwie smile czy ktoś kto dotychczas wyjeżdżał
wie czy w tej sytuacji kogoś \\\\\\\"dorzucają\\\\\\\" do pokoju jako trzeciego?

Witam. W takim przypadku dokwaterujemy Wam jedną osobę tej samej płci do pokoju. Nasi uczestnicy często wybierają taką opcję.

I nie ma innej opcji? a np. jakaś dopłata do pokoju trzyosobowego? albo gdyby nie wszystkie bilety były sprzedane to byłaby opcja żeby nikogo więcej nie było?

Generalnie nie kwaterujemy 2 os w 3 os pokoju, wiec jest ktos dokwaterowany na trzeciego (tej samej plci)

Jesli bardzo chcialbyscie miec pokoj 3 os w 2 os to trzeba byloby zaplacic za trzecia poprostu...

16

a ja trafilam tu zupelnie przypadkiem, szukajac opcji wczasowych big_smile musze przyznac, ze oferta brzmi interesujaco, zwlaszcza, ze to wczasy STUCENCKIE! dlatego moje pytanie brzmi: Czy jest jeszcze mozliwosc rezerwacji noclegow dla 2 osób (fajnych dziewczyn ;p) na ktorys z turnusow do Bulgarii w te wakacje?!?!?! mam nadzieje, ze taK! smile prosze o odp:)

tak sa jeszcze miejsca na wszytskie turnusy, aczkolwiek zostaly juz tylko 3 i 4 os pokoje (wowczas dokwaterowujemy os tej samej plci do pokoju)

18

Jak fajne dziewczyny to zapraszam na Iszy turnus wink Lepiej jak jest więcej...

W weekendy żyjąc...

19

no i wygląda na to że na pierwszy turnus jedzie najwięcej ludzi...