Temat: Ferie Murzasichle 8-15.02 opinie
Zapraszam do pisania opini o wyjezdzie narciarsko- snowboardowym do Murzasichle w terminie 8-15.02
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Ferie Murzasichle 8-15.02 opinie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapraszam do pisania opini o wyjezdzie narciarsko- snowboardowym do Murzasichle w terminie 8-15.02
Jak dla mnie było super:) karaoke ostatniego dnia wspaniałe:)
Warunki w jak najlepszym porządku.
Ekipa: mówi się nie ważne gdzie, ważne z kim.
I mam pytanie, kto ma takie chody u Wyższej Instancji, że tak idealnie trafiliśmy z pogodą ![]()
Super było:) i śnieg i śpiewy i ognisko:) dzięki za miły wyjazd.
mieszkanie, jedzenie, warunki narciarskie, towarzystwo, organizacja- wszystko naj naj naj...super wyjazd ;-)
Zgadzam się, było rewelacyjnie
Bardzo podobała mi się organizacja wyjazdu, poza tym wyjeździłam się na nartach. Bo sniegu nie brakowało
dzięki za fajny wyjazd.
Było super. Super warunki, super ludzie, super organizacja. Wielki plus za impreze walentynkową i kulig:) Kolejny wyjazd z ZSP i znów było zajebiscie:) gorąco polecam:)
Było świetnie - mimo warunków mieszkalnych osobistych (Marta wie, o czym mówię, bo sama w tym siedziała
). Dzięki za wszystko, za kulig, Walentynki, a zwłaszcza za fatygowanie się po lustro do Zakopca. ![]()
było super:D wszystko mi się podobało
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź