Temat: Wlochy 2008 - opinia powyjazdowa
Witam,
Zapraszam do wpisywanie swoich opinii o wyjezdzie.
Na poczatek moze ja zaczne z poziomu organizatora wyjazdu:
1. Transport - jeden wielki pech. Chyba nie ma zadnego sensownego wytlumaczenia dla zainstnialej sytuacji. Fakt - z
pierwszym autokarem za pewne nawalil przewoznik, gdyz mogl sie bardziej zatroszczyc o stan techniczny, chodz to tez
niekoniecznie gdyz bylo wiele glosow wsrod innych kierowcow, ze tak jest dobrze i policja o to wspomaganie sie
czepiala. Nie znam sie na autokarach - nie mi to juz osadzac. Rekompensata: darmowy dojazd do parku rozrywki.
2. Zakwaterowanie i pokoje. Mam lekko mieszane uczucia. Pokoje wedlug mnie byly bardzo ladne i dobrze wyposazone, osrodki niezle polozone - blisko moza i centrum. Fakt, ze jeden pokoj byl pokojem przejsciowym moglo niektorym nie pasowac i jest troche w tym naszej winy, gdyz nie zaznaczylismy dokladnie tego w ofercie. Jednak tak patrzac "na sucho" to moim zdaniem za ta cene warunki byly bardzo dobre.
3. Miejscowosc - szkoda, ze tak bardzo opustoszala oraz bez zadnych dobrych imprezowni. Przez co integracja yla znacznie utrudniona. Byla jedna proba wspolnej imprezy na plazy, ale niestety zamienila sie w klotnie
. Z drugiej strony - wiadomo - koniec sezonu, musi byc pusto pozatym ja chyba nie chcialbym tam byc w szczycie sezonu kiedy na plazy nie mozna palca wetknac. Ogolnie mialo to swoj klimat, ze stanowilismy jedna z wiekszych grup w tym miescie. Koncert finalowy mozna powiedziec, ze byl dla nas
4. Wycieczki fakultatywne - dla mnie bardzo OK. Wenecje mielismy okazje zwiedzic zarowno na wlasna reke jak i z przewodnikiem, ktory nawet ciekawie opowiadal
Natomiast park Gardaland - moim zdaniem absolutny wypas :]. Jesli chodzi o pierwotne ceny wycieczek fakultatywnych na stronie to bijemy sie w piers, zostaly one zdecydowanie zle skalkulowane, a nikt z nas przed wyjazdem sie tego nie dopatrzyl.
Ze swojej strony dziekuje ekipe z autokaru 1 za zachowanie ogromnego poczucia humoru i wyrozumialosci za zaistniala sytuacje z autokarami.
Z mojej strony chyba tyle. Na pewno bedziemy wyciagali wnioski z popelnionych bledow i nastepne wyjazdy beda coraz lepsze.
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321