Odp: Wlochy 2008 - lista obecnosci
pewnie Sudoku:D
oczywiście niedozwolony alkohol pewnie też będzie ;P
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Wlochy 2008 - lista obecnosci
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pewnie Sudoku:D
oczywiście niedozwolony alkohol pewnie też będzie ;P
To na chorobe lokomocyjną - trzeba sie czyms leczyć
ech! czuje że bedzie dobra biba jak zwykle zresztą - kto nie był na Słowacji niech żałuje !
ps. sudoku też wezme spoko-loko ;p
a czy mamy jakies wiadomosci na temat wyposazenia aneksu kuchennego? ma byc lodowka i...?? jakies naczynia, czajnik? ktokolwiek wie cos na ten temat?;> pozdrawiam:)
Zamawiam pogode na jakies + 30 ...:) a sie nie zapowiada;///
na poczatku napalilem sie na opalanie ale jak zobaczylem prognoze to raczej zrezygnowalem z tego marzenia;p teraz tylko chce zeby bylo cieplej niz w Polsce i zeby mozna bylo sie zrelaksowac i odpoczac :]
ps: 40 euro kaucji jest od pokoju nie od osoby prawda?;]
Z tą kaucja to pojechali ! Ciekawe czy odkurzacz dadzą bo syf w pokoju po tygodniu zabawy to pewne jak Słonce na niebie ![]()
kosmos napisał(a):
>na poczatku napalilem sie na opalanie ale jak zobaczylem
>prognoze to raczej zrezygnowalem z tego marzenia;p teraz tylko
>ps: 40 euro kaucji jest od pokoju nie od osoby prawda?;]
Kaucja jest od studia, nie od osoby
Zreszta spoko, wystarczy apartament dobrze wysprzatac i kase dostanie sie z powrotem.
Co do pogody faktycznie chyba z opalaniem moze byc tak srednio. Na stronie wyczytalem, ze jak bedziemy odbywac sie bedzie jakis festiwal piwa
pozatym mysle, ze taka grupa sobie jakos poradzimy.
Lepiej wziąc wiecej cieplych rzeczy, bo zawsze bedzie sie mozna rozebrac:PP
No ja mysle, ze te 40 to od pokoju...a nie od osoby, bo byloby to przegiecie maksymalne...
tez myslalam, ze sie poopalam.........
hehe pisalem w emailu przeciez ze od apartamnetu 40 EURO czyli od 6 osob
Elo ja też jadę
To dobrze że na apartament bo tez się przestraszyłem że na osóbkę tyle trza płacić. ;0
A ja mam jeszcze jedno pytanie czy na bezcłowce na Słowacji zatrzymamy się przynajmniej na 15 minut? - bo wiadomo trzeba zapasy bedzie uzupełnić:)
A tu podaje link jeśli kogos interesuja ceny artykułów spożywczych w Bibione http://www.turysci.info/articles.php?id=67
pizzi napisał(a):
>Elo ja też jadę
>
>A ja mam jeszcze jedno pytanie czy na bezcłowce na Słowacji
>zatrzymamy się przynajmniej na 15 minut? - bo wiadomo trzeba
>zapasy bedzie uzupełnić:)
Hej, od jakiegos czasu jestesmy w Uni Europejskiej i od tego czasu na granicach wewnatrz wspolnoty nie ma sklepow bezclowych ![]()
Kwiatek napisał:
> Hej, od jakiegos czasu jestesmy w Uni Europejskiej i od tego czasu na granicach wewnatrz wspolnoty nie ma sklepow bezclowych
Ok, nie ma juz bezcłówek ale mimo wszystko na Słowacji wciąż ceny alkoholu są duzo niższe, szczególnie, taniej jest w przygranicznych sklepach . No i wybór jest dość spory:)
A słowo bezcłówka wynikało z mojego przyzwyczajenia się do tego rodzaju sklepów leżących blisko granicy.
A ja to mam jeszcze takie pytanie....ile osob jedzie??
goya7 napisał(a):
>A ja to mam jeszcze takie pytanie....ile osob jedzie??
Ja moj kumpel , kratka piwa i tak na oko ze trzy flaszeczki ale sytuacja może ulec zmianie ;p
Doborowe towarzystwo, nie ma co ![]()
Nie liczy się ilość, liczy się jakość!
Student56 napisał(a):
>Nie liczy się ilość, liczy się jakość!
Ja nie twierdzę, że ilosc się liczy...tylko po prostu ciekawa byłam ilu chętnych znalazło się na ten wyjazd i tyle.
Hej. Jedzie nas 90 osob, takze troche osob jest chetnych ![]()
No to jadę melanżowozem numero duo ![]()
ja też dwójką
A ja jedynka ![]()
ja tez jedynka:P
juz mi sie nie chce czytac tych wszystkich info o wyjezdzie...pod palacem to tu od strony Zlotych Tarasow czy jakos pod Kinoteka??
Licze na to, ze pogoda bedzie duzo lepsza niz tu;/ jade chora do tych Włoch:(
goya7 napisał(a):
>ja tez jedynka:P
>
>juz mi sie nie chce czytac tych wszystkich info o wyjezdzie...pod palacem to tu od strony Zlotych Tarasow czy jakos pod Kinoteka??
Od strony Złotych - przy Sali Kongresowej ![]()
No tak myslalam, ale wolalam sie upewnic;)
Dobra, ja ide sie pakowac:D
i pewnie juz tu nie wejde, takze do zobaczenia pod Pekinem;P
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź