Temat: Bulgaria - opinie - II turnus
Witam, piszcie jak Wam sie podobal wyjazd
Jak dla mnie bylo bomba ![]()
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Bulgaria - opinie - II turnus
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, piszcie jak Wam sie podobal wyjazd
Jak dla mnie bylo bomba ![]()
wyjazd ekstraśny jak dla mnie
oczywiscie nie liczac tej dlugasnej, meczacej podrozy i tulania sie gdzies po Obzorze ostatniego dnia, to bylo naprawde superancko
) oby wiecej takich wyjazdow!!
pozdroofka
Wyjazd super, czyste, ciepłe morze.. meduzy co jakiś czas umilały nam pływanie
..
fajna ekipa ( pozdrawiam wszystkich z turnusu II)
smaczne jedzonko u Greka i nie tylko
i ta czekoladowa pinacolada z mlekiem i waniliowymi lodami na tarasiku na trzecim piętrze..
..
pozdrawiam całą ekipę i mam nadzieje że do zobacze4nia na wspólnej imprezie powyjazdowej .. BUZIAKI
Super super suuuuper:)) i tylko teskno do tej beztroskiej slonecznej atmosfery...
) pozdrawiam wszystkich cieplutko:D
aaa zapomnialam sie podpisac;D
Kasia Ostrowska.
Jak dla mnie też było super:) meduz na szczęście nie było zbyt wiele, a to wielki plus, bo ich nie znoszę:P Pogoda świetna, woda cieplutka, fal też nie zabrakło:) ale i tak największy plus to towarzystwo, bo to ludzie tworzą wyjazd:) Jedzonka u Greka i zaprzyjaźnionego kota do teraz mi brakuje, a czekoladowa pinacolada z lodami walinliowymi to po prostu bajka - niestety popijana na warszawskim balkonie smakuje już zupełnie inaczej niż na tarasie pokoju 404....;( pozdrowionka i do zobaczenia jak najszybciej:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź