Temat: Bulgaria - opinie - II turnus

Witam, piszcie jak Wam sie podobal wyjazd wink

Jak dla mnie bylo bomba tongue

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

2

Odp: Bulgaria - opinie - II turnus

wyjazd ekstraśny jak dla mnie big_smile oczywiscie nie liczac tej dlugasnej, meczacej podrozy i tulania sie gdzies po Obzorze ostatniego dnia, to bylo naprawde superancko smile) oby wiecej takich wyjazdow!! smile pozdroofka

3

Wyjazd super, czyste, ciepłe morze.. meduzy co jakiś czas umilały nam pływanie wink ..
fajna ekipa ( pozdrawiam wszystkich z turnusu II) smile
smaczne jedzonko u Greka i nie tylko wink
i ta czekoladowa pinacolada z mlekiem i waniliowymi lodami na tarasiku na trzecim piętrze.. wink..
pozdrawiam całą ekipę i mam nadzieje że do zobacze4nia na wspólnej imprezie powyjazdowej .. BUZIAKI

4

Super super suuuuper:)) i tylko teskno do tej beztroskiej slonecznej atmosfery... smile) pozdrawiam wszystkich cieplutko:D

5

aaa zapomnialam sie podpisac;D
Kasia Ostrowska.

6

Jak dla mnie też było super:) meduz na szczęście nie było zbyt wiele, a to wielki plus, bo ich nie znoszę:P Pogoda świetna, woda cieplutka, fal też nie zabrakło:) ale i tak największy plus to towarzystwo, bo to ludzie tworzą wyjazd:) Jedzonka u Greka i zaprzyjaźnionego kota do teraz mi brakuje, a czekoladowa pinacolada z lodami walinliowymi to po prostu bajka - niestety popijana na warszawskim balkonie smakuje już zupełnie inaczej niż na tarasie pokoju 404....;( pozdrowionka i do zobaczenia jak najszybciej:)