Pi_Memphis napisał(a):
>Co lepiej ze sobą zabrać?
Przede wszystkim pieniądze, duże ilości olejku przed i po opalaniu i okulary słoneczne {:-) Dobrze jest mieć coś do zrobienia śniadania/kolacji (przyda się jakiś ostry nóż, kubek/szklanka, niektórzy mieli czajnik/toster - świetna sprawa). W przypadku popsutej klimatyzacji w autobusie warto mieć jakiś wiatraczek na baterie albo osobistego niewolnika z wachlarzem {;-)
>Czego tam unikać?
Proponuję unikać "zbyt dużych ilości alkoholu"* w trakcie jazdy, gdyż może dojść do sytuacji, że miejscem docelowym stanie się Radom (ewentualnie dla mocniejszych Ostrowiec Świętokrzyski albo Rzeszów), a nie Obzor {;-)
* "zbyt dużych ilości alkoholu" należy rozumieć jako picie z umiarem, a nie do nieprzytomności.
>Co warto zobaczyć?
Może nie zobaczyć, ale płeć piękna na pewno powinna zapoznać się z plażowymi sprzedawcami kukurydzy {;-) Jak się dobrze trafi, to za 2 leva można mieć kukurydzę, kąpiel w morzu ze sprzedającym, masaż pleców i propozycję "sex on the beach" {;-)
adask_o napisał(a):
>a na dobranoc tościki
Jak ktoś nie mieszkał w swoim pokoju, to miał i tościki {;-)
>Tylko kurcze jednego problemu nie mogę rozgryźć - czy lepiej mi w żółtej sukience czy błękitnej
Tego nie wiem. Wiem natomiast na pewno, że nie za dobrze Ci w różowych paznokciach {;-)
>Jest może ktoś chętny na powtórkę z rozrywki? Może zrobimy wielki Come Back do Obzoru???
Za rok, czemu nie... {:-)