nightwish napisał/a:Zauwaz rowniez, ze nikt nie pisal, ze wyjazd byl nieudany. Raczej co zrobic na przyszlosc, zeby byl jeszcze lepszy. A skoro uwazacie, ze jest perfect, to proponuje nie zakladac watkow OPINIE, problem z bańki ;]
Ja myślę, że nie o to chodzi że ludzie piszą co poprawić w przyszłości, bo oczywiście żaden wyjazd nie jest w 100% idealny, zawsze coś się znajdzie do poprawy. Staramy się z całych sił aby te wyjazdy były jak najlepsze. Oczywiście zdarzają się czasami jakieś małe problemy, ale.. mnie na przykład mocno drażni na forum jak ludzie wypisują tylko negatywy a nie piszą o tym co byłĸo dobrze - niestety taka jest postawa ludzka i dlatego bardzo mało biur turystycznych prowadzi własne forum.
Fajniej dla nas by się czytało np, że warunki fajne, odległość od morza fajna, pilotka stara się organizować wspólne wyjścia, jest na każde zawołanie (bo to tak moim zdaniem jest), ale... do poprawy jest np. wycieczka do Warny czy inne szczegóły. Dla nas brzmi to inaczej i trochę inaczej motywuje. Gdyż czasami jak przeglądam forum mam wrażenie, że wyjazd do bani przez wycieczkę do Warny... A naprawdę w organizację tych wyjazdów wkładamy sporo wysiłku i pracy aby było jak najlepiej, staramy się załatwiać Wam dobre kwatery w dobrych miejscach, itp oraz z programem wyjazdów najbardziej trafić w gust młodych osób.
Tak samo jak zdarzają się na wyjazdach osoby, którym załóżmy jest za zimno w autokarze bo klima za mocno daje i mówią "Kur*a wyłącznie tą klimatyzację do ch..." - bo takie teksty również padały. O wiele inaczej podchodzi się do pewnych spraw jak się powie "czy nie możecie wyłączyć klimy bo jest za zimno...".
Forum nie wyłączymy bo jest dla nas ważne, ale chcielibyśmy aby na forum faktycznie wypowiadał się ogół wyjazdu i w jakiś bardziej ogólny sposób. W tym momencie na forum wypowiadają się negatywnie 3-4 osoby, a na wyjeździe ich było prawie 100. Forum jesty oczywiście również miejscem na krytykę, ale konstruktywną. Pisanie, że biuro zgarnęło 60 000 zł jest dla mnie jakimś kosmosem...
Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321