76

Odp: Bułgaria - 31.07 - 13.08 - opinie

mmiiss17 napisał/a:

Już ci rysuję jak to policzyłem.

60 osób x 1000zł = 60.000
20 osób na wycieczce do Varny i 20 do nessebaru x 100zł = 4.000 (tam było więcej niż 20 osób na wycieczkach)

Widzisz Organizatorze, wasza oferta jest adresowana do studentów i ona trafia do studentów. Pojechałem jako student na wycieczke studencką bo nie będę integrował się ze starymi prykami.

A jeśli chodzi o oferty to wujek Google pomaga.
http://www.easygo.pl/wycieczki/bulgaria.html?oskar

prosze oferty 12 dniowe za 800zł, proponuję nie rzucać słów na wiatr.

takie gadanie to mnie zawsze wkurza. Skoro uważasz, ze to taka prosta kalkulacja i interes życia, to proponuje zacząć organizować samemu wyjazdy za 900 i dorobić się na tym Lotusa i willi w Milanówku.

Bede trzymac kciuki!

77

nightwish napisał/a:

Zauwaz rowniez, ze nikt nie pisal, ze wyjazd byl nieudany. Raczej co zrobic na przyszlosc, zeby byl jeszcze lepszy. A skoro uwazacie, ze jest perfect, to proponuje nie zakladac watkow OPINIE, problem z bańki ;]

Ja myślę, że nie o to chodzi że ludzie piszą co poprawić w przyszłości, bo oczywiście żaden wyjazd nie jest w 100% idealny, zawsze coś się znajdzie do poprawy. Staramy się z całych sił aby te wyjazdy były jak najlepsze. Oczywiście zdarzają się czasami jakieś małe problemy, ale.. mnie na przykład mocno drażni na forum jak ludzie wypisują tylko negatywy a nie piszą o tym co byłĸo dobrze - niestety taka jest postawa ludzka i dlatego bardzo mało biur turystycznych prowadzi własne forum.

Fajniej dla nas by się czytało np, że warunki fajne, odległość od morza fajna, pilotka stara się organizować wspólne wyjścia, jest na każde zawołanie (bo to tak moim zdaniem jest), ale... do poprawy jest np. wycieczka do Warny czy inne szczegóły. Dla nas brzmi to inaczej i trochę inaczej motywuje. Gdyż czasami jak przeglądam forum mam wrażenie, że wyjazd do bani przez wycieczkę do Warny... A naprawdę w organizację tych wyjazdów wkładamy sporo wysiłku i pracy aby było jak najlepiej, staramy się załatwiać Wam dobre kwatery w dobrych miejscach, itp oraz z programem wyjazdów najbardziej trafić w gust młodych osób. 

Tak samo jak zdarzają się  na wyjazdach osoby, którym załóżmy jest za zimno w autokarze bo klima za mocno daje i mówią "Kur*a wyłącznie tą klimatyzację do ch..." - bo takie teksty również padały. O wiele inaczej podchodzi się do pewnych spraw jak się powie "czy nie możecie wyłączyć klimy bo jest za zimno...".

Forum nie wyłączymy bo jest dla nas ważne, ale chcielibyśmy aby na forum faktycznie wypowiadał się ogół wyjazdu i w jakiś bardziej ogólny sposób.  W tym momencie na forum wypowiadają się negatywnie 3-4 osoby, a na wyjeździe ich było prawie 100.  Forum jesty oczywiście również miejscem na krytykę, ale konstruktywną. Pisanie, że biuro zgarnęło 60 000 zł jest dla mnie jakimś kosmosem...

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

78

No cóż... Ja tak właśnie zrobiłem. Jako pierwszy w wątku napisałem opinię przy czym na narzekania poświęciłem może dwa zdania. I na tym bym skończył ale jak kilka dni później przeczytałem teksty Ojca Organizatora to się we mnie zagotowało.

- najpierw nam mówił że wie lepiej jak tam naprawdę było ("Mysle ze słabo sluchaliscie na tych wycieczkach jesli nic sie nie dowiedzieliscie... pilotka wam mówiła w autokarze i jak chodziliscie z nia około godzine po Varnie sporo informacji.")

- potem że jak się nam nie podoba to możemy jechać sobie na wyjazd "objazdowo-pielgrzymkowy" z TUI za 2500

- potem zasugerował że narzekanie na pilotkę ma podłoże emocjonalne a nie merytoryczne ("Mysle (po czytaniu kolejny raz tych samych opini.... raptem 3-4 osoby tak naprawe), ze ten atak moze wynikac z innych sytuacji o ktorych moze nie wiemy (moze jakis chlopak od niej "kosza" dostal i teraz swoje frustacje tu wyrzuca, badz poprostu roznica charakterow i osoba Asi nie przypadla do gustu itd)... ")

- kolejny super tekst: "Przyjełem wasze niezadowolenie z pilota ( wielokrotnie wink ) Takze dziekuje za te cenne uwagi i jeszcze raz przepraszam, ze tak wam sie wyjazd nie udał niestety."

I jak myślisz Kwiatku jakie w nas to wywołuje reakcje? Czy przypadkiem nie jest tak że to "bronienie" Asi przez Ojca Organizatora nakręca całą tą sytuację? I czy uważasz że właściciel biura powinien w taki sposób się wypowiadać na forum?

I jeszcze dla porządku.
WYJAZD BYŁ UDANY i nie żałuję tych pieniędzy które na niego wydałem.

Ostatnio edytowany przez pabloooo (2010-08-27 14:05:04)

79

Ojcze Organizatorze, bez urazy, ale proponuję wybrać się na jakiś kurs czytania ze zrozumieniem lub do okulisty smile
100 razy pisałem w zdaniach na końcu ŁEM, nie ŁAM smile
Np. Byłem, szedłem, jeździłem, pojechałem tongue
Idąc dalej za ciosem - wskazuje to na to, iż... No właśnie na co? Zostawiam to do Pana oceny ;]

Przyznaję rację Pabloo, mi również wypowiedzi Organizatora się nie spodobały, dlatego na forum wyszła "jadka" tak jak wyszła. Na początku napisałem że wyjazd mi się również podobał, a narzekania i kłótnie zaczęły się po w.w. zaczepkach Ojca Organizatora.

Ostatnio edytowany przez mmiiss17 (2010-09-05 04:12:22)

80

hej, nie miałam możliwości wcześniej wyrazić swojej opinii, ale jest ona jak najbardziej pozytywna! Dotyczy to warunków zamieszkania, atmosfery, imprez, ludzi oraz organizacji; duże słowa uznania kieruję pod adresem Asi, która była niezwykle uprzejmą, ale i pomocną osobą; pozdrawiam!