1

Temat: Chorwacja we wrześniu - 18.09-29.09

Cześć,
Kto się wybiera na wyjazd po sesji wrześniowej? Ile osób jedzie?
Ktoś już może był? Jak się prezentują Vodice dla studentów?

See you there?

Ostatnio edytowany przez Niko (2010-05-30 14:59:54)

2

Odp: Chorwacja we wrześniu - 18.09-29.09

Ja jade jako pilot do Chorwacji w tym terminie ;]  W Vodicach atrakcji nie brakuje ponieważ jest to jedno najbardziej aktywnych turystycznie miast. Także jest mnóstwo pubów, klubów itp.itd. wink

3

hej, czekam i czekam na odpowiedź mailem i nic sad więc może tu mi ktoś odpisze.... czy na wyjazd 18-29.09 do Chorwacji w którymkolwiek budynku będzie jedno miejsce na dokwaterowanie?

4

kalia233 napisał/a:

hej, czekam i czekam na odpowiedź mailem i nic sad więc może tu mi ktoś odpisze.... czy na wyjazd 18-29.09 do Chorwacji w którymkolwiek budynku będzie jedno miejsce na dokwaterowanie?

Witam. Jakiś czas temu odpisywałem na meila, może gdzieś zaginął po drodze. W każdym razie mamy miejsce na dokwaterowanie w budynku IVAS, ale wyłącznie dla 2 osób (tzn. podwójne łóżko). Zapraszamy z osobą towarzyszącą. Niestety pojedyncze miejsca na ten wyjazd już się skończyły sad

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

5

Ja się ze znajomym wybieram, co tradycyjnie jest gwarancją grubości całego przedsięwzięcia tongue

6

Racja Panie Karolu : ) a takie techniczne pytanie: czy w tym roku też jadą 2 autokary??

7

Hej ludzie wyjazd już za dwa tygodnie a tu ciszaaaa. Ja osobiście już nie mogę się doczekac wyjazdu jak i planu wycieczki bo na stronce ani widu ani słychu co jak gdzie i o której. I Mam ogromną ochotę na Rakiju...

8

Wszystkie szczegóły odnośnie wyjazdu wyślemy na około tydzień przed wyjazdem meilem smile

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

9

Dwa pytania do organizatorów

1. Czy to jest wyjazd na jeden czy na dwa autokary?

2. Przewidujecie jakieś spotkanie przed wyjazdowe, czy dopiero after w październiku?

10

Kwiatek napisał/a:

Wszystkie szczegóły odnośnie wyjazdu wyślemy na około tydzień przed wyjazdem meilem smile

No to w porządku - poprostu weszłam na wycieczkę do Czarnogóry bodajże w podobnym terminie i wszystko już było to się trochę zdziwiłam