Temat: Chorwacja we wrześniu - 18.09-29.09
Cześć,
Kto się wybiera na wyjazd po sesji wrześniowej? Ile osób jedzie?
Ktoś już może był? Jak się prezentują Vodice dla studentów?
See you there?
Ostatnio edytowany przez Niko (2010-05-30 14:59:54)
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Chorwacja we wrześniu - 18.09-29.09
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Kto się wybiera na wyjazd po sesji wrześniowej? Ile osób jedzie?
Ktoś już może był? Jak się prezentują Vodice dla studentów?
See you there?
Ostatnio edytowany przez Niko (2010-05-30 14:59:54)
Ja jade jako pilot do Chorwacji w tym terminie ;] W Vodicach atrakcji nie brakuje ponieważ jest to jedno najbardziej aktywnych turystycznie miast. Także jest mnóstwo pubów, klubów itp.itd. ![]()
hej, czekam i czekam na odpowiedź mailem i nic
więc może tu mi ktoś odpisze.... czy na wyjazd 18-29.09 do Chorwacji w którymkolwiek budynku będzie jedno miejsce na dokwaterowanie?
hej, czekam i czekam na odpowiedź mailem i nic
więc może tu mi ktoś odpisze.... czy na wyjazd 18-29.09 do Chorwacji w którymkolwiek budynku będzie jedno miejsce na dokwaterowanie?
Witam. Jakiś czas temu odpisywałem na meila, może gdzieś zaginął po drodze. W każdym razie mamy miejsce na dokwaterowanie w budynku IVAS, ale wyłącznie dla 2 osób (tzn. podwójne łóżko). Zapraszamy z osobą towarzyszącą. Niestety pojedyncze miejsca na ten wyjazd już się skończyły ![]()
Ja się ze znajomym wybieram, co tradycyjnie jest gwarancją grubości całego przedsięwzięcia ![]()
Racja Panie Karolu : ) a takie techniczne pytanie: czy w tym roku też jadą 2 autokary??
Hej ludzie wyjazd już za dwa tygodnie a tu ciszaaaa. Ja osobiście już nie mogę się doczekac wyjazdu jak i planu wycieczki bo na stronce ani widu ani słychu co jak gdzie i o której. I Mam ogromną ochotę na Rakiju...
Wszystkie szczegóły odnośnie wyjazdu wyślemy na około tydzień przed wyjazdem meilem ![]()
Dwa pytania do organizatorów
1. Czy to jest wyjazd na jeden czy na dwa autokary?
2. Przewidujecie jakieś spotkanie przed wyjazdowe, czy dopiero after w październiku?
Wszystkie szczegóły odnośnie wyjazdu wyślemy na około tydzień przed wyjazdem meilem
No to w porządku - poprostu weszłam na wycieczkę do Czarnogóry bodajże w podobnym terminie i wszystko już było to się trochę zdziwiłam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź