Odp: Bułgaria 27.08. ;]
Wyjazd już za tydzień.... może by jakieś wczesno-integracyjne piwko zorganizować? Ci co już byli mogliby dać kilka praktycznych rad dla tych którzy jadą pierwszy raz. Kto startuje z Warszawy?
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Bułgaria 27.08. ;]
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wyjazd już za tydzień.... może by jakieś wczesno-integracyjne piwko zorganizować? Ci co już byli mogliby dać kilka praktycznych rad dla tych którzy jadą pierwszy raz. Kto startuje z Warszawy?
Bedzi eorganizowane spotkanie integracyjne 1-3 dni przed wyjazdem. W emailu ze szczegolami bedzie info o nim ![]()
Aha, nie widziałem... w takim razie z niecierpliwością czekam na mail ![]()
wyjazd coraz bliżej a mnie bardzo nurtuje jedna kwestia dotyczaca napojów moczopednych... W autokarze nie bedzie kibelka???
![]()
popieram. Rozumiem, że lepiej nie jeśc i nie pic, albo wyćwiczyć sobie pęcherz, tak ?:) Mam pytanie odnośnie bagażu- ile maksymalnie może ważyć ?
Z praktyki - w autokarze kibelek był ale nie działał. Postoje faktycznie co 3 godziny przy czym myślę że jeżeli parę osób będzie się upierać to może być jakiś ponadprogramowy. U nas była tylko jedna taka sytuacja.
A o bagaż pytałem kiedyś i dowiedziałem się że limitem jest zdrowy rozsądek
Generalnie każdy miał wielką walizkę i było jeszcze miejsce w luku bagażowym.
WC w autokarze jest nieczynne dla Waszego dobra - autokar na miejscu stoi w pełnym słońcu razem z zawartością toalety. Niestety w drodze powrotnej byście się podusili od smrodu. Dlatego robimy w miarę często postoje. Bagaż - tak jak kolega napisał, zdrowy rozsądek ![]()
Wyjazd za chwilę a moje przygotowania zatrzymały się na zrobieniu listy rzeczy do zrobienia, kupienia i spakowania.
to i tak masz już dużo zrobione... moja lista nie jest jeszcze w pełni gotowa... nie mam jeszcze EURO ale za to mam 22 levy od kuzyna oraz zamówienie na jakąś Sawoykę Gin(jakkolwiek to się piszę) ![]()
Wybiera sie ktos dzisiaj na integracje? ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź