Odp: Kosice 2008 - lista osób
jade razem z ok 10 osobami z SGGW
boje sie tego wyjazdu
o której odjazd z cetrum Wawy ?
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Kosice 2008 - lista osób
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jade razem z ok 10 osobami z SGGW
boje sie tego wyjazdu
o której odjazd z cetrum Wawy ?
Hej. Niestety chyba juz nie zrobimy zadnego spotkania ze wzgledu wlasnie na zblizajace sie swieta. Ale mamy juz zaklepany klub na impreze po-wyjazdowa
Wyglada na to, ze lista sie zatrzyma na 250 osob. A to za malo?
Informacje szczegolowe na temat wyjazdu wyslemy Wam meilem na dniach.
ja jade też z 10 osobami, ale nie z SGGW i również się boje:)
Karolinka nic się nie bój
będzie zajebiście ![]()
Cześć.
Ktoś się pytał o ubranko narciarskie.
Polecam sklep w Ususie .. sklep sprzedaje też na allegro więc ceny konkurencyjne. Znajduje się on na ul. Dzieci Warszawy w Ursusie przy zjeździe z Al. Jerozolimskich o lewej stronie. Ok 100m od zjazdu.
Link: http://tinyurl.com/7mxxr8
Zastanawiam się nad kupnem nart może zna ktoś fajny sklep?
Mam pytanie do organizatorów .. w jakiej cenie my jako grupa będziemy mieli zjazdy z stoków ?
Jest nas dość sporo i można coś po negocjować ;]
Pozdrawiam
J.S.
słuchajcie mam pytanko, ponieważ będę na slowacji po raz pierwszy to chcialbym zebyscie powiedzili mi czy jest tam drogo czy tanio itd. bo nie mam zielonego pojecia ile pieniedzy mam wymienic zeby mi starczylo a znowu nie za duzo zebym nie wrocil do domu z wieksza czescia pieniedzy
pozdro
Chcialbym sie dowiedziec jak tam w osrodku wyglada sprawa z internetem??
Dwa lata temu to jak na polskie warunki było tanio (może nawet bardzo). Podobno podrożało, ale nie sądzę aby był drożej niż u nas.
Jeśli obawiasz się, że zostanie Ci kasa i masz kartę, to wypłacaj z bankomatu na miejscu (lub płać kartą w sklepach). Tych nie brakuje, nadal będziemy pozostawać w cywilizacji
. Prowizja zależy od banku od 0 do 10PLN. Kurs międzybankowy jest korzystniejszy niż w kantorach. Gotówki to biorę tylko kilkaset koron.
Za 500PLN można przeżyć, zbytnio nie oszczędzając.
|Mam pytanie do organizatorów .. w jakiej cenie my jako grupa
|będziemy mieli zjazdy z stoków ?
|Jest nas dość sporo i można coś po negocjować ;]
Witam. Nie bedziemy robili grupowych zakupow niestety. 1) Na Drienicy niechetnie podchodza do grupowych znizek 2) karnetow jest kilka rodzajow i ciezko jest sie dogadac w wiekszej grupie aby wszyscy kupili takie same.
mam jedno miejsce do odsprzedania, zapraszam 697-672-999 lub m.tyczynska@kre-dom.pl
mam nadzieję że stok to nie będzie ten 1 wyciąg (jak w zimę w sabinovie) tylko podjedzermy tam dalej (ale chyba zależy to w głównej mierze od śniegu...
to jak, wie ktos jak wyglada sprawa internetu czy nikt sie nie orientuje??
pruszkowski_m napisał(a):
to jak, wie ktos jak wyglada sprawa internetu czy nikt sie nie orientuje??
Jak sobie nie przywieziesz, to pewnie nie będziesz miał ![]()
Snieg
http://www.skidrienica.sk/livecam
dziś
21. 12.
* opad śniegu
* -3°C aż -1°C
jutro
22. 12.
* opad śniegu
* -3°C aż -2°C
pojutrze
23. 12.
* opad śniegu
* -4°C aż -1°C
popojutrze
24. 12.
* opad śniegu
* -8°C aż -5°C
mam pytanka na temat przede wszystkim snowbord-u, raczej do osób które już były w Koszycach:
1. jaka jest cena za wypożyczenie snowbord-u?
2. czy są zniżki na wypożyczenie gdy wypożyczam na kilka dni?
3. czy jest tam tylko jedna wypożyczalnia, która była podana wcześniej, czyli http://www.m-ski.sk/, czy też są może jakieś inne?
4. ja dopiero będę miał zamiar się uczyć jeździć na wyżej wymienionym sprzęcie, zatem czy opłacać będzie mi się kupować karnety na stoki, czy jest tam może jakaś \"ośla łączka\" dla początkujących nie wymagająca kupna karnetu, a może do nauki wystarczą kupowanie pojedynczych wjazdów?
w tym momencie to tyle, za odpowiedź z góry dzięki i do zobaczenia 26 grudnia!
Witam.
Mam pytanie. W jakim wieku jada uczestnicy? Ja mam za soba juz 25 wiosen i nie wiem czy nie bede przodownikiem starosci ![]()
Sylwek555 napisał(a):
mam pytanka na temat przede wszystkim snowbord-u, raczej do osób które już były w Koszycach:
1. jaka jest cena za wypożyczenie snowbord-u?
OKOLO 400 SK ZA DZIEN PLUS BUTY
2. czy są zniżki na wypożyczenie gdy wypożyczam na kilka dni?
ZAZWYCZAJ LUDZIE WYPOSAZAJA NA KILKA DNI
WIEC RACZEJ ZAPOMNIJ O ZNIZKACH, ZWLASZCZA JAK SNIEG SPADNIE
3. czy jest tam tylko jedna wypożyczalnia, która była podana wcześniej, czyli http://www.m-ski.sk/, czy też są może jakieś inne?
PRZY STOKU SA DWIE WYPOZYCZALNIE
4. ja dopiero będę miał zamiar się uczyć jeździć na wyżej wymienionym sprzęcie, zatem czy opłacać będzie mi się kupować karnety na stoki, czy jest tam może jakaś \\\"ośla łączka\\\" dla początkujących nie wymagająca kupna karnetu, a może do nauki wystarczą kupowanie pojedynczych wjazdów?
NAJLEPEIEJ NA POCZATEK PODCHODZIC SOBIE TROCHE POD GORE I UCZYC SIE NA TYM NAJNIZSZYM STOKU, NA DESC ODRAZU MOZESZ NIE WJECHAC NAWET 100M, ZALEZY JAK CI BEDZIE SZLO..
w tym momencie to tyle, za odpowiedź z góry dzięki i do zobaczenia 26 grudnia!
przekroj wieku to 19-29 lat
Sylwek555 napisał(a):
4. ja dopiero będę miał zamiar się uczyć jeździć na wyżej wymienionym sprzęcie, zatem czy opłacać będzie mi się kupować karnety na stoki, czy jest tam może jakaś \\\"ośla łączka\\\" dla początkujących nie wymagająca kupna karnetu, a może do nauki wystarczą kupowanie pojedynczych wjazdów?
Radzę, też zabrać ochraniacze na kolana, bo jak to mawiają górale: ,,Jak sie nie psewrocis, to sie nie naucys\'\' ![]()
Hej.
W kwestii narciarstwa mogę dodać, że byłem w Drienicy 3 razy i bez obaw jadę po raz kolejny. Mają dużo tras (w tym 3 \"czarne\" - zbyt trudne to one nie są). Miejsce jest bardzo sympatyczne (wszystkie stoki są blisko siebie, nie tak porozrzucane jak w niektórych ośrodkach we Francji czy Włoszech). Skipass ostatnio podrożał, ale przy tak dużej liczbie osób spokojnie można wynegocjować inne warunki (jeśli my wynegocjowaliśmy zniżkę dla 20 osób, to co mówić o 200?). Oby był śnieg bo póki co jest mizernie
Na szczęście mróz trzyma.
Pozdrawiam.
Juz jutro wyjazd
Co do sniegu - na stronie sa jakies nieaktualne informacje, bo napisane jest ze zadne wyciagi nie dziala i sniegu nie ma. A jak sie wejdzie w kamerke na zywo, to widac (teraz), ze jest duzo sniegu, swiatla wlaczona - wiec nocne jezdzenie jest
![]()
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź